Partner sa opil na krste, sme pred 2. IUI a mňa to rozhodilo
Ahojte dievčatá obraciam sa na vás s prosbou boli sme s partnerom na krste jeho neterky mal byť krsny ale zvrtlo sa to.on sa tam opil jak doga že som ho musela niesť domov celú noc pobehovať strážiť ho asi niektoré poznáte... A to rano staval do práce na 5 hodinu .problém je v tom že my sa snažíme dlho o bábo nedarí sa boli sme už aj na 1 iui caka nás druhé prave sa stymulujem...Neviem či som taká precitlivena proste strašne sa hnevam že ma nechal celý krst sedieť samu a to myslím doslova nikto si ma tam vôbec nevšímal ako keby som cudzia a bolo my to dost neprijemne skupinka právo skupinka vľavo a ja v strede jak dočká. Do toho som mala migrenu s liekov a nemohla som si nič dať od bolesti...Neviem či sa s ním mám porozprávať či ostať ticho a čakať neviem čo my poradíte ako mu vysvetliť jemné že sa cítim ako cudzia keď som mu to vravela povedal my len že nech si nenamyslam a že sa my to zdá.
@lmaca Ja by som opiteho chlapa domov neniesla ani omylom. Neviem ako casto byva ako doga, ale velmi by mi blikali kontrolky a rozhodne by som sa nesnazila o dieta s niekym, kto sa takto nevie chovat a asi si Ta ani nevazi.
@0silvia0 ocuvaj draha, teraz vyzeram, ze odpisujem😀
@dskjhfdlkdjhl do kelu, piseme ako ozvena, rovnake myslienky☺
@0silvia0 ja som sa divala, ze preco tam mam ten prispevok dvakrat😀len trochu poprehadzovane slova😀
@lmaca a naco si ho niesla?
@dskjhfdlkdjhl tak teraz odpovedaj ty, pise ze sa ozerie len raz do roka, co na to hovoris?
Mňa trápi že to nezvládol aj keď vie ako som sa musela prekonať aby som tam vôbec išla mňa trápi teraz pohľad na bábo alebo tabuľky ale snažila som sa ...Nielenže si ma nevšímal ešte sa aj opil:(
@0silvia0 no, zalezi od toho, aky dlhy rok maju😉
@lmaca človek sa môže raz za uhorský rok opiť,ale má vedieť kedy a s kým.Opiť sa na krstinách je hanba,opiť sa niekde v lese na chate s kamošmi je také skoro "relaxačné"...nechápem prečo si ho niesla domov a celú noc obskakovala,však bol len opitý,neumieral....a že nevstane ráno do práce je jeho problém...a byť ja na tvojom mieste tam kdesi sama,tak sa pridám raz k jednej skupinke,raz k druhej,však ústa hádam vieš otvoriť a niečo povedať...a nikdy by som sa nehrnula do dieťaťa s niekým,kto nemá toľko úcty a zodpovednosti si ma predtým zobrať za manželku..no ale tvoj život,ak myslíš,že on je ten pravý,tak .....
@dskjhfdlkdjhl no naposledy bol takýto na bratovej 30 to je tak cca14mesiacov približne ale to som ho neniesla takéhoto som ho videla prvý raz za 4 roky
@lmaca ja na Tvojom mieste by som cele snazenie odlozila a najskor si ujasnila, s kym sa to vlastne snazis. Ja chapem, ze asi sa moze stat, ze sa chlap ozerie, ale nejako sa mi to na krst nehodi. A nevsimal si Ta asi ani skor ako bol pod obraz, takze to s tou jeho laskou je nejake chrobacne.
on sa ozerie ako doga, urobi trapas na krste a ty rozmyslas ci mu mas vobec nieco.povedat a este jemne? 🤔
ci len zle chapem text?
@lmaca pozri, ak si sa na tych krstinach citila ako cudzia, tak si mala bud odist, alebo sa s niekym dat do reci, ale Ty si si tam pockala a dogu si doniesla domov. Aby si tu o par mesiacov neplakala, ze mas dieta s nortonom.
@dskjhfdlkdjhl dal my par pud keď šiel okolo par krat ma objal a povedal že ma miluje ,ale nechápem prečo ma tam nechal sedieť samú...Ja mám taký cudni pocit z toho ...ako keby ho niečo sralo a nechce o tom rozprávať so mnou ani som bola v klude pred 2 iui ...On totižto veľmi veril že sa 1 podarilo viac ako ja ale nepustil ani slzu aj keď viem že v noci plakal ale predo mnou nič zdá sa my ako keby psychohygiena po chlapsky chlastom..Neviem
@lmaca neviem kolko mas rokov, ale je dost mozne, ze si mladucka a mohla by si mi byt dcerou a keby sa mi dcera s tymto zverila, tak by som jej poradila, aby urychlene zacala hladat svoju hrdost.
@lmaca reci su len reci, tie sa daju napisat/povedat, ale clovek sa prejavuje tym, co robi. A on sa prejavil ako prasa.
@lmaca a na dieta mate? To je daleko drahsie ako nejaka svadba. A je to aj vacsi zavazok. Dievca, premyslaj, nerut sa do niecoho, z coho neskor nebudes vediet vyliezt🙈
@dskjhfdlkdjhl nemohla som odísť vždy keď odídem z takejto oslavy stačí o pol hodku skôr hneď mu na mňa rozprávajú že aká som ...On sa potom s ním povadi že on pojde aj proti všetkým že sa na nich vsetkych serie že hlavne že ma mňa a ich ku šťastiu nepotrebuje.
tak si mala odísť, nech si chlasce a vyspí sa kde chce, dospelý chlap, čo chce rodinu by už mohol vedieť piť, aby sa neopil ako doga a určite by som ho nevláčila z oslavy domov a ešte ho v noci obskakovala, maximálne by som mu dala lavor pri postel a dala ho do stabilizovanej polohy aby sa nezadusil....
@lmaca A co ked mu o Tebe rozpravaju? Ak je to pravda, tak sa nad sebou zamysli, ak to nie je pravda, tak snad on Ta pozna lepsie ako cudzi ludia, ci nie? Vies, fakt uvazujem, ci to, co pises, myslis naozaj, alebo si tu niekto robi srandu, lebo teda posobis hodne naivne az ...
@lmaca kolko máš rokov,že sa s tým dieťaťom tak ponáhľate? lebo mať ja takú nádejnú nevestu,že sedí doma ako čakateľka na dieťa,svadbu akosi preskočila,nemá finančnú zábezpeku okrem platu môjho syna a nejako sa nevie včleniť do rodiny /nesadneš si s niekym,to chápem,ale nesadnúť si s nikým z ich rodiny?divné.../ tak tiež neviem či by som ju vítala s otvorenou náručou..prepáč
@dskjhfdlkdjhl áno máme na dieťa teraz som bola pn koli tomu iui tak som nieže odkázané ale z marodky vyplatil auto hypotéky a na nájom a zvyšok my už nevydá a to nehovorím o strave to je z jeho platu
@lmaca no, ale na dieta okrem penazi, treba aspon stipku rozumu a teda podla toho, co pises, myslim, ze hodne absentuje.
@dskjhfdlkdjhl Mne to proste vadí že my to nepovedia do ksichtu keď niečo proti mne majú vyvolávajú umelé konflikty to robí jeho brat a jeho brata priateľka ale jeho rodičia sú ok keď sme tam len ja a on ...nerobím si srandu naozaj nie prosím verte my

@lmaca zalezi od toho, ako casto byva dotycny ozraty ako doga. To ti nevadi vliect ozrateho chlapa domov a behat okolo neho? Kontrolka ti neblika a chces s takymto typkom dieta? No ok, ja by som nechcela, lebo ja by som nikdy ziadneho ozrateho chlapa domov nevliekla...