Po akom dlhom čase vás partner požiadal o ruku?
Zaujímalo by ma, po akom čase chodenia, spolunažívania Vás partner požiadal o ruku a či na to využil nejakú príležitosť (oslavu, Nový Rok, Vianoce....).
Viem, že v tomto je každý muž iný a každý vzťah iný, no ja na to už netrpezlivo čakám nejakú dobu a stále nič 😉 Pritom si rozumieme veľmi dobre, chodíme spolu 2 roky a rok spolu bývame. Po všetkých stránkach to klape na 100%, svadbu už viac krát spomenul, aj to, že vie, že som preňho tá pravá, tiež vie, že ja by som svadbu veľmi chcela, ale nejak si dáva pánko načas..... asi som iba netrpezlivá....
Prosím, nechcem tu teraz rozoberať náš vzťah, len som chcela priblížiť ako na tom sme. Naozaj som len zvedavá kedy a ako u vás k tomu prišlo 🙂
PS: nemám 20 a už dávno nie ani 30, takže nie som žiadna naivka 🙂 len na spresnenie....
mna manzel poziadal o ruku po necelom roku chodenia 🙂 aj ked je pravda, ze mi na zaciatku vztahu povedal, ze sa zenit nechce, ze najskor o 5 az 7 rokov 😀 😀 😀 na to som mu povedala, ze nech zabudne, ze ja uz mam svoj vek a nechcem prve dieta po 30 🙂 🙂 🙂 tak prekvapil a o ruku poziadal 9.9.2009 🙂 Manzelmi sme uz 10 rokov a je nam spolu super.
sranda, čo čítam že po akej dobe, my sme boli spolu necelých 5 rokov, keď ma požiadal, ale to sme sa už o tom tak dosť bavili a prišlo to tak náhodou, žiadny veľký deň, obyčajný štvrtok, ja som došla zničená z práce, drahý ten mal pol dňa voľno, takže som to vôbec nečakala, že to bude taký deň 😀
Po 5 rokoch chodenia, ale to sme boli mladucki, studenti atd... Chceli sme si na svadbu zarobit sami, tak preto tak dlho 🙂 a poziadal ma na Valentina 🙂 😉
Po 5 rokoch chodenia, ale to sme boli mladucki, studenti atd... Chceli sme si na svadbu zarobit sami, tak preto tak dlho 🙂 a poziadal ma na Valentina 🙂 😉
@panelacikova no kazdy ma svoj nazor 🙂 ja by som nezniesla muza, ktory by ohrnal nos nad vecami, ktore bezne robia zeny, chlap ma byt zene oporou a pomocou a nie dalsie dieta, o ktore sa treba starat 🙂 ja si neskutocne vazim, ako mi pomaha, ze ma pocuva, pozna moje nazory, nezabuda na vyrocia, sviatky, donesie mi kvety hocikedy, navari mi, uprace atd 🙂 donekonecna by som mohla menovat 🙂 a to je statny, vtipny, spolocensky, inteligentny chlap, ziadny ťuťko 🙂 nechapem, preco by chlap, ktory poziada zenu o ruku sam od seba, bez vydierania, natlakov, a chce svadbu, bol povazovany za trapneho 🙂 sama to tu vidim na mnohych a mnohych diskusiach, vid. "Chlap nepomaha"..."chlap zabudol na narodky"... "V zivote mi nic nekupil"..."vydeluje mi peniaze"..."bije ma, krici, je nervny"..."zbieram po nom ponozky po byte a uz nevladzem"..."nestara sa o deti"...
No ja som rada, ze tieto starosti nemam 🙂 a samozrejme, kazdy nech si najde chlapa, akeho chce 🙂 ja by som svojho nemenila ani za miliardu 🙂
Po 9 mesiacoch chodenia, a zobral ma na miesto kde sme sa spoznali, ziadny extra datum ❤
12 rokov 😊 ale my sme spolu od mojich 15 rokov 😄 teraz sme 4 roky manželia
po dvoch rokoch - pri oslave jeho narodenin a nas syn mal jeden mesiac, tak sa zisla rodina /neofiko ma poziadal dva mesiace pred porodom na moje narodeniny/
Na ulici, po troch mesiacoch a uz aj s terminom svadby 😂😂😂
Necelé dva roky vzťahu to boli🙂 žiadna extra príležitosť, vtedy sme nežili ešte v spoločnej domácnosti 🙂
My sme spolu 16 rokov, poziadal ma o ruku na 9 vyrocie, svadbu sme mali o rok neskor. Medzi poziadanim o ruku a svadbou sa nam stihlo narodit aj babo. Byvali sme predtym 5 rokov spolu.
Po 2 rokoch ziadost o ruku a svadba az 6rokov od poziadania 🙂
@sisa_s ale veď môj chlap vie aj povysávať, aj riady umyť, rôzne mi pomôže. mne prišlo úsmevné to, že chlap vybavuje veci okolo svadby, predstavila som si ho, ako objednáva výzdobu a tak 😀 to je celé... nič v zlom
Po 10 r🙉 ale my sme spolu od tinedzerskych cias🙉
Ahoj,mňa po 2 rokoch chodenia, ale bolo to z mojej iniciatívy, vyplakavala som sa, ze sa chcem už zasnubit, takže som vedela o tom.😉
Presne dva roky sme spolu chodili potom sme sa spolu presťahovali do bytu a po roku spoločného bývania ma požiadal o ruku bežný deň doma prišli sme akurát z prace 🙂 ale tiež som mu musela viac krát predtým pripomenúť ze už sa chcem vydávať 😂 kým to pochopil
Našou motivaciou na svadbu bolo zalozenie rodiny. Zhodli sme sa, ze deti chceme splodit az do manzelstva. Nie skor. Poziadal ma o ruku na dovolenke. Bol to pre mna znak, ze uz je na deti pripraveny. Rok po svadbe som otehotnela. Apropo zili sme spolu 6 rokov ale chodili sme spolu uz celkovo 11rokov. My sme sa spoznali ako 20rocni.
Ahoj🙂 mňa požiadal po 1,5 roku doma. Navaril večeru, kvety, sviečky, romantika, prechádzka a potom to prišlo😀
po 3 rokoch, ziadna specialna prilezitost
Ahoj 🙃 , mne muž povedal rovno, že ideme do vzťahu len pod podmienkou, že sa raz vezmeme. 🤷🏼♀️
Po roku sme začali spolu bývať, do pol roka sme sa zasnúbili a o 10 mesiacov sme mali svadbu. 🙃
Máme spolu firmu, svoje bývanie zatiaľ nie, no čakáme jedine čo nám chyba je niekto malý, k nám 😄
A prečo by mala byť žiadosť o ruku? My sme si s priateľom povedali že sa vezmeme a išli sme si zanedbať sálu. Zásnuby sme mali 4 mesiace pred plánovanou svadbou aby sme mali pokoj od oboch strán rodičov lebo sa stále pýtali čo zasnúbenie. To musí byť všetko ako z filmu?
Ja som asi rekordér. Po troch týždňoch chodenia. Prekvapujucejsie bolo,že som súhlasila 🤣. Termín svadby sme stanovili na vyrocie. Avšak prišlo tehotenstvo,tak sme to museli ešte zrýchliť. Sme spolu už 20 šťastných rokov. Jednoducho sme hned vedeli,že si sadneme. Tak načo cakat
My sme spolu uz 11 rokov, mame dve deti a vobec sa mu nechce zenit. Povedala som mu, ze ak ma do 30ky nepoziada o ruku, tak uz ani nemusi. Nepožiadal. Tak si zijeme ako partneri 😊
Nikdy 😀 sme spolu 8 rokov, mame spolu dieta a neznasame svadby...vziat sa chceme, ale bude to na urade s dvomi svedkami a hotovo.
My sme.zacali spolu byvat po troch mesiacoch of prveho rande,o detoch a svadbe sme sa aktivne zacali rozpravat po dvoch rokoch.kedze som.sa bala,ze budem.mat problemy s otehotnenim,zacali sme sa snazit po dva a polroku a vdaka Bohu podarilo sa hned ...medzitym mi ale zomrel ocino a vydavat som sa v obdobi smutku a potom Ani a bruchom nechcela...prsten som ale este stale nemala,aj ked sme uz svadbu planovali,uz sme Mali termin,salu,aj s dodavatelmi...on vravel,ze sak on ma uz nebude ziadat o.ruku,ze sak uz budeme mat obrucku kazDy...a potom cca pol roka pred svadbou ma.prekvapil...:) presne rok na den.po tom ako sme zistili,ze cakame.babatko..:) cize v skratke zasnubenie prislo po cca 3 a pol roku a svadba par mesiacov na to....🙂
Po 9tich rokoch na 30tku... 😂
Po 3 mesiacoch ako som ho opustila 🤣🤣🤣
Povedala som nie 🤣🤣🤣 o ďalšie 3 mesiace na to sme sa dali dokopy a o pol roka svadba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 inak predtým sme boli spolu asi 2 ci 3 roky
Prvý krát po mesiaci asi ale to tak zo srandy druhý krát po 3 rokoch chodenia na moje 25 narodeniny to som povedala áno ale keďže som zistila ze som tehu a mala som dosť problém svadba sa odložila a 3x si kľakol už aj so synom a to bolo po 5 rokoch chodenia narodení syna a spoločnom žití a to už sme sa vzali a bolo to jeden večer v týždni kedy som to vôbec nečakala a bolo to oveľa krajšie ako keď ma. Požiadal na oslave...

Po cca roku. 1.1.2019 sme sa spoznali a na Vianoce 2019 mi dal prsteň. Ale svadbu neplánujeme 😄 teda aspoň zatiaľ nie