icon

Po akom dlhom čase vás partner požiadal o ruku?

16. jún 2020

Zaujímalo by ma, po akom čase chodenia, spolunažívania Vás partner požiadal o ruku a či na to využil nejakú príležitosť (oslavu, Nový Rok, Vianoce....).

Viem, že v tomto je každý muž iný a každý vzťah iný, no ja na to už netrpezlivo čakám nejakú dobu a stále nič 😉 Pritom si rozumieme veľmi dobre, chodíme spolu 2 roky a rok spolu bývame. Po všetkých stránkach to klape na 100%, svadbu už viac krát spomenul, aj to, že vie, že som preňho tá pravá, tiež vie, že ja by som svadbu veľmi chcela, ale nejak si dáva pánko načas..... asi som iba netrpezlivá....

Prosím, nechcem tu teraz rozoberať náš vzťah, len som chcela priblížiť ako na tom sme. Naozaj som len zvedavá kedy a ako u vás k tomu prišlo 🙂

PS: nemám 20 a už dávno nie ani 30, takže nie som žiadna naivka 🙂 len na spresnenie....

Strana
z3
sixas
22. jún 2020

Po skoro 7 rokoch

zuzuliennka1
22. jún 2020

@s_a a naco skusat byvanie? a ked to nevyjde tak co? dnes je tu podobna debata (a su ich tu stovky) - vyskusali si, aj hypoteku si vzali. roky bezia, svadba v nedohladne, ona by aj chcela, jemu je to jedno... vzdy rovnaky scenar... ked uz chlap ma vsetko, naco sa bude zenit? a jediny, kto straca v takom vztahu, je vzdy zena

s_a
22. jún 2020

@zuzuliennka1 no a ja poznám aj takých, čo spolu roky chodili a ked začali spolu bývať a riešiť bežné problémy, tak zistili, ze im to nefunguje 😉 moj teda "mal všetko" ešte pred svadbou a aj tak sa chcel oženiť a ešte ma nahovoril na veľkú svadbu, ked som chvílu vymyslala s malou a ked mi bolo zle prvé tri mesiace v tehotenstve, tak sa staral on o mna, obskakoval ma, varil, upratovala, takže on nie je ten typ, co by si mal nájsť ženu len preto aby bolo o neho postarané 😉 sam sa koľkokrat rozčuľoval, keď videl v tv neschopných chlapov, co ich musí ženská obskakovat, ze chlap by sa mal naučiť postarať aj sam o seba. Takže ja sa vôbec stratená necítim, skôr naopak 😉

zuzuliennka1
22. jún 2020

@s_a ale ja pisem o vztahoch, ktore to do svadieb nedotiahli, napriek skusaniu a byvaniu a podobne... za mna nic testovat a skusat netreba, my sme spolu pred svadbou nebyvali/nezili. sme 10r spolu a 4r manzelia, a v rodine mam niekolko takychto manzelstiev, stastnych 5 - 10 aj 15rokov a bez byvania, skusania a podobne 🙂 ludia si musia sadnut povahovo a spolocnymi cielmi do buducnosti, najma... autorka spomina 2roky - to je pravda, ze to nie je nejak pridlho, ale ked si dvaja rozumeju - naco to odkladat 🙂

princeznasevera
22. jún 2020

Mna poziadal po 3 rokoch 🙂 a z toho sme 2 byvaly spolu

nika_kika
22. jún 2020

Mňa požiadal rok a pól po tom ako sme spolu začali chodiť a bolo to na moje narodeniny , ale do svadby sme sa moc nehrnuli mali sme ju 3 roky po zasnúbení 😁 a tiež len takú malú rodičia, súrodenci,krstný rodičia a naše dve deti 😁

marygk
22. jún 2020

Žiadosť nebola. Po 5 rokoch chodenia, počas Vianoc sme sa dohodli, že sa ďalší rok zoberieme. Prebiehalo to asi takto: ja: v máji budeme spolu 6 rokov. Muz:mali by sme to zoficiálniť. Ja:dobre zajtra prelistujem kalendár a nájdem dátum, je neskoro teraz sa mi už nechce. Prsteň som si vybrala, keď sme vyberali obrúčky. Tento rok sme mali 11 výročie. 5 rokov sme spolu chodili a predtým sme sa 2 roky poznali, boli sme kamoši. A kamoši sme stále. Nezáleží na žiadosti, ale čo príde po nej. Veľa šťastia.

wella47
21. júl 2023

K 3.výročiu ma požiadal, úplne spontánne,písala som vtedy diplomovku a nečakala som to ☺️ (predpokladala som,že asi k promócii ma požiada). Ale nemala som v pláne sa vydávať do roka a do dňa.☺️Svadba bola 5 a pol roka od začiatku spoločného chodenia. Už sme spolu aj bývali pár rokov ☺️ . O svadbe a deťoch sme sa rozprávali už na začiatku vzťahu,obaja sme to tak cítili.Ale nikam sme sa neponáhľali.Brali sme sa,keď ja som mala 26 a on 24☺️.Z lásky. A tento rok oslávime 11.výročie svadby.

lesomila
4. jan 2024

Ako to dopadlo? Podelis sa? 😉

Strana
z3