Pochopili ste význam gender reveal Dominiky Starej?
Čo to vytiahli z tej krabice? Nejaké koleso? Čo to má znamenať, že chlapček?
@anonym_autor ona je zas tehotna??????? :O
@anonym_109ec2 sokantne jak Danko v telke
@anonym_109ec2 áno, aby zase mohla plakať aké to je tazke
Keď sa dala očkovať proti covidu v tehotenstve a keď bonzovala v tom obdobi, že sa ľudia stretli, tak normálna asi nebude
@anonym_autor kto to je?
@anonym_autor už aj na SR sa robí gener reveal? Za chvíľu to tu bude ako v USA.
@pr85 už pekne dlho
@anonym_b12764 stále reve, je veľmi rozmaznaná, nevie zvládať ťažšie životné skúšky. A nezabudne sa pritom odfotiť. Teraz im nevyšiel ten pozemok, zase reve. Jemine, tak si nájdu iný, veď financie na to majú podľa všetkého. A čo bude robiť, keď im dodávatelia budú meškať s prácami, alebo to bude nekvalitne spravené. Ona to nedá. Stavba domu je ťažký oriešok pre ňu, mala by si nájsť niečo už postavené, lebo sa zblázni.
@anonym_b12764 stále reve, je veľmi rozmaznaná, nevie zvládať ťažšie životné skúšky. A nezabudne sa pritom odfotiť. Teraz im nevyšiel ten pozemok, zase reve. Jemine, tak si nájdu iný, veď financie na to majú podľa všetkého. A čo bude robiť, keď im dodávatelia budú meškať s prácami, alebo to bude nekvalitne spravené. Ona to nedá. Stavba domu je ťažký oriešok pre ňu, mala by si nájsť niečo už postavené, lebo sa zblázni.
@anonym_autor má ešte dosť malé deti ...dievča je podľa mňa a podľa toho čo prezentuje stále dosť náročné ..teším sa ako bude ,,zase ,,plakať aké to je ťažké ...ale dokonale atď
Veď ona je dokonalá ,všetko zvláda ,stíha ... cvičí ako bežná ,chodí ako besna a i pár týždňov bude plakať že musí ležať lebo jej hrozí predčasný pôrod
Nemám proti nej nič ale dosť prezentuje to ako ona všetko zvláda ako má oba všetko zorganizované ..vyluksovane ,10 chodov navarenych,cvičí ,všetko dokonale ..akoby iné ženy boli neschopné
@anonym_autor má ešte dosť malé deti ...dievča je podľa mňa a podľa toho čo prezentuje stále dosť náročné ..teším sa ako bude ,,zase ,,plakať aké to je ťažké ...ale dokonale atď
Veď ona je dokonalá ,všetko zvláda ,stíha ... cvičí ako bežná ,chodí ako besna a i pár týždňov bude plakať že musí ležať lebo jej hrozí predčasný pôrod
Nemám proti nej nič ale dosť prezentuje to ako ona všetko zvláda ako má oba všetko zorganizované ..vyluksovane ,10 chodov navarenych,cvičí ,všetko dokonale ..akoby iné ženy boli neschopné
@anonym_cb84e6 ona je hlavne totálne tupelo s komplexom menejcennosti lebo inak sa ozaj nedá vysvetliť to dennodenné potľapkávanie po vlastnom pleci vo forme zdieľania každej činnosti čo v ten deň stihla urobiť, koľko krokov prešla, čo varila atď 😂 ja hlavne ľutujem jej deti, ktoré ešte ani nevylezú ráno z postele a už sú 5x vycapené na IG. Súkromie nula bodov. O tých nekonečných spoluprácach ani nehovorím, má 3 vlasy na hlave, pleť bez make upu otrasnú, hlavne že vychvaľuje kopu vitamínov a trilión kozmetiky ako jej pomáhajú na vlasy a pleť 😂 strašný fake celý ten profil
@anonym_cb84e6 nesledujem ju iba občas tu čítam na ňu hejty.Premotivovana za chvíľu za zrúti, aby cudzí ľudia vedeli všetko o ich živote dosť úbohé.Nezaujala spevom tak je z nej dokonalá matka.Takych je veľa detí sú dobrý biznis
@anonym_autor neskutočná komediantka to je🙄 tú urevanú fotku s tym pozemkom som videla aj ja. Reku video jak reve nebude? Bolo by to o to dramatickejšie😄 ale ja fakt nechapem naco toto ľudia robia? 🤦♀️ koho to zaujíma? Ako dobre v tej silnej emócii že ti niečo nevyšlo si človek napíše status, ale dať tam urevanú fotku?🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@anonym_cb84e6 ona je hlavne totálne tupelo s komplexom menejcennosti lebo inak sa ozaj nedá vysvetliť to dennodenné potľapkávanie po vlastnom pleci vo forme zdieľania každej činnosti čo v ten deň stihla urobiť, koľko krokov prešla, čo varila atď 😂 ja hlavne ľutujem jej deti, ktoré ešte ani nevylezú ráno z postele a už sú 5x vycapené na IG. Súkromie nula bodov. O tých nekonečných spoluprácach ani nehovorím, má 3 vlasy na hlave, pleť bez make upu otrasnú, hlavne že vychvaľuje kopu vitamínov a trilión kozmetiky ako jej pomáhajú na vlasy a pleť 😂 strašný fake celý ten profil
@anonym_1580fa presne, ja to stále hovorím! Chúdiatka deti. 24 hod denne v príbehoch. Sa čudujem tomu jej mužovi že mu to nevadí že ich život pozná každý. Hoc mi pripadá že ten v tých videách asi musí chudák šaškovať tiež.
A ten jej must have make up, každý deň iný😄
@anonym_b12764 ved sa cudujem....ale tak aj taka Bartalos prepadla dakej sekte a plodi jedne za druhym :D tusim uz 5 dieta caka...
@anonym_b12764 ved sa cudujem....ale tak aj taka Bartalos prepadla dakej sekte a plodi jedne za druhym :D tusim uz 5 dieta caka...
@anonym_109ec2
4
@anonym_autor už aj na SR sa robí gener reveal? Za chvíľu to tu bude ako v USA.
@pr85 nie nerobi sa bezne. Toto je len pre tie zeny, ktore si to z USA odkukali lebo im vyhovuje, ze su zaujimave a maju radi okolo seba take to hallooo ja som tehotna a vsetci okolo sa strasne tesia na tomto divadielku, ze ci je to chlapec alebo dievca (lebo je prva a posledna ze porodi dane pohlavie).