Poďakovanie za starostlivosť o deti počas matkinej choroby/liečby.
Ahojte. Chcela by som Vas poprosit o navrhy a napady ako by som sa podakovala rodine. Pred par mesiacmi mi zistili onkologicke ochorenie. Mam 2 deti (3 a 1 rok). Operaciu mam za sebou (hospitalizacia tyzden) a teraz ma caka kazdeho pol roka liecba, co znamena zakazdym mesiac v uplnej izolacii mimo ludi. Stary rodicia z obidvoch stran neskutocne pomahaju manzelovi s detmi. Vidim na nich, ze je to pre nich makacka, uz nie su najmladsi a rada by som im pocas mojej nepritomnosti poslala darcek ako podakovanie za pomoc. Nemyslim kvety. Nieco prakticke, co ich potesi.
Dakujem za navrhy 😉
Ahoj,nad tým sa vôbec netráp,robia to z lásky k tebe a vnúčatám. Možno im dobre padne,ak ich zoberiete niekam na dovolenku keď už budeš v poriadku.
Prajem ti skoré a úplné uzdravenie 🍀
@chrvacka najväčšiu radosť budú mať celkom iste keď sa z toho dostaneš a to bude aj pre nich ten najkrajší darček, držím palce, aby to bolo čoskoro 😉 A myslím, že je to pre nich všetkých normálne a prirodzené, že sa v ťažkých časoch zomknú a pomôžu. Je super mať takú rodinu.
Mne napadla napr. ovocná kytica - vieš objednať cez net, dá sa spraviť aj s nápisom "ďakujem", sú fakt krásne, a potešia všetkých doma, spolu si pochutia na ovocí (prípadne aj ovocí v čokoláde). A ako bonus nič nebude doma zavadzať a sadať na to prach.
držim ti veľmi s celeho ❤🙏drž sa a bojuj máš pre koho žiť máš maličke detičky a manžela ktorý ťa miluje skore uzdravenie.
@chrvacka sú aj také pohľadnice, kde je napísané podakovanie, ale to fakt len priložiť k niečomu, nejaký ten pobyt v kúpeľoch alebo vo welness je dobrý nápad podľa mna
Podľa mna si nerob nejaké vydavky, tých penazi budete teraz potrebovat. Je podľa mna samozrejmost v takejto situácii pomôcť svojim detom a nikto to neberie tak, že sa obetuje, ale skôr im bude zalezat, aby si sa dala čo najrychlejsie dokopy a deticky neskončili ako polosiroty. Držím ti palce, nech rýchlo chorobu úspešne zdolas.
Zlatko šetrí si peniažky, určite potrebujete peniaze pre deti či pre seba. nekupuj pobyty či kúpele. Stačí kytica kvetov. Alebo im správ nejakú foto knihu
Oni to robia z lásky k vnúčatám, vedia že si v nemocnici s nie na dovolenke.
Veľa zdravia želám
Stitna zlaza, ze? Je to velmi dobre liecitelne, prajem vela zdravia 🍀
Dakujem Vam za nazory. Viem, ze oni necakaju odmenu, ale iba chcem, aby vedeli, ze si to vazim. A neberiem to ako samozrejmost. Je to sice rodina, ale poznam vela takych, co by to nerobili.
@chrvacka ahoj,ja som teraz tiez po operacii prsnika,diagnostikovali mi zhubny nador.Neskutocne mi pomaha moja mamina s detmi,mam 5 a 3 rocne.Som jej velmi vdacna,predsa uz nie je najmladsia.Ked mi bude lepsie,planujem ju urcite zobrat niekam na dovokenku😊
@miskahrncarikova treba si ich vazit a dat im to aj na javo. Maminy a dobre svokry su zazrak
@chrvacka to je pravda,moja svokra nevidela svoje vnucata 2,5 roka🤣
Dakujem vsetkym za povzbudive slova a rady. Na izolacke nieco vymyslim 😀
Budem sa za teba modliť prajem veľa zdravia nech už si čoskoro uuuuuplne zdravá...podľa mňa bude super darček tvoje zdravie a môžte to osláviť všetci spolu na nejakej dovolenke....kľudne aj na sk...vykend wellness pobyt všetci si oddýchnete spolu....
V prvom rade Ti želám veľa, veľa síl a skoré uzdravenie. Mam kolegyňu, ktorej synčekovi zistili pred piatimi rokmi leukemiu, dokonca musel ísť na transplantáciu kostnej drene. Našťastie boj s tou hnusobou vyhral. Viem čím si prechádzaš. Myslím že mamu a svokru isto potešia kvety, či už rezané alebo v kvetináči a svokrovi s otcom ak sú kutilovia, tak nejaké náradie. Dobrý nápad je aj fotokniha a ja som si dávala urobiť foto obraz. Poskladala som si fotky do veľkosti obrazu aký som chcela.

Víkendový pobyt na oddych v kúpelnom meste.