Podivný darček od priateľovej matky: Kuchynskie naberačky?
Baby s priatelom sme spolu menej ako rok, este spolu ani nebyvame a jeho mama mi po nom poslala vianocny darcek-kuchynske naberacky....viem ze sa najdu aj take co mi budu nadavat ze som nevdacna ale mne to pride hrozne cudne dat mladej babe takyto dar...navyse nemam ani svoju domacnost, ani s priatelom sa nestahujeme spolu ze by sa to dalo tak chapat aby som to vyuzila....priatel mi tiez povedal ze mu bolo trapne ked to videl ze mi toto kupila a vobec ze nieco aj kupila kedze sme spolu este kratko...kamaratky mi radia dat ruky od tejto rodiny prec ze vraj jeho mama bude urcite robit problemy aj dalej a frajer sa minule tiez tak prekecol ze aj jeho byvalym jrho mama velmi vadila a bol to problem...
@ibatanecnica ale to sa neda povedat z 1 darceka 🤗 proste uvidi sama co bude…
@zuza265 to nie na zaklade tohto darceka ale tych reci odnkamaratiek a priatela. Aspon si bude vsimat taketo veci.
@maca1984 tak reci sa nesiria iba tak ked nieco podobne povedal ajnpriatel. Je tu malo takych tem kde svokry organizuju zivot svojim zadanym detom? Podla mna je dobre ze si vsima aj taketo veci. Ako potom vypisovat ze priatelova/manzelova mama na niecom trva a im sa to.nepaci a organizuje im zivot
Neries,nepozastavuj sa nad tym. Mne raz svokra darovala sitko na halusky. Podakovala som,pomyslela si svoje a dalej sa nad tym nepozastavovala. Len tak budes mat dobry vztah so svokrou,ked ju nebudes sudit a hnevat sa za taketo somariny. Su ludia,ktori si myslia,ze je to najlepsi darcek.
@ibatanecnica tak zrovna jej kamosky ju (len predpokladam) nepoznaju viac nez ona. Ale ano, co povedal priatel urcite nieco znamena. Nie vsak darovanie naberaciek
@ibatanecnica nikto netvrdí, že to bol vhodný darček, ani že dávať dar celkovo bolo vhodné 🤦♀️ my riešime jej hysterickú reakciu - rozchod kvôli nevhodnému daru a vydedukovanie si potenciálnych problémov v budúcnosti 😊
ja to zase na taku tragediu nevidim, priatelova mama je asi staromodnejsia, tak kupila nieco na co je sama nastavena, ze by mohla dostat tiez
No a ? Predsa asi zvykneš variť ? či vôbec? Za mňa vôbec nie je divné. Dáš do skrine keď tak a keď sa sťahuješ tak budeš mať niečo.... nemám problém = vyrobím si
@zuza265 ja som.nepisala ze to ma suvis s naberackami.
Mne svokra, vtedy ešte len budúca, kúpila hubku na riad. A dokonca ani nie celé balenie, ale 1ks hubka na riad. Mala som 23. Nevedela som sa vynacudovat 🤣 no a k veci, vieš bližšie čo vadilo bývalým? Či je tá Tvoja nadejna svokra len nejaká svojska, alebo jej všetko vadí a cielene vyhladava konflikty. Toto by pre mňa bolo smerodatne.
Ja som od priatelovej mami dostala obrus a La zástera. Staromódny by bol ak pre moju babku. A vieš čo poďakovala som, dala do skrine. Raz som potrebovala nieco odviesť ale potrebovala som to do niečoho zabaliť a nemala som bublinkové fóliu , ako dobre ten obrus poslúžil. Takže mne by ani naberačky nevadili. A teda určite by som sa kvôli nevhodné mu darčeku nerozchadzala s chlapom a už vôbec nie lebo by mi to kamarátka piradila
Divny darcek, nemal ti to davat, ked sam vedel za to je hovadina. Vonna sviecka by bola lepsia 😆
@petracandle prosim kde som napisala ze sa kvoli tomu CHCEM rozijst
celý tvoj "problém" je iba búrka v pohári vody...
@ibatanecnica ide o princíp, toto nie sú problémy a už vobec nie dôvod na rozchod, zaďakujem a dám doma do kuchyne mamine.
Ja som každí rok dostávala pulover/ sveter, čo mi vôbec nesedeli ani som ich nenosila. Asi si všimli, už nedostávam :D
Možno ti chce dať najavo že by si si mala zariadiť domácnosť,alebo dúfa,že ťa naberačky odradia od jej synčeka...
@martul nikto jej nekaze rozchadzat sa ale vsimat si spravanie aj jeho matky. Tonsu dve rozdielne veci a ta druha je dost podstatna
@ibatanecnica a kamošky jej radia čo?!
@martul to.jej radia kamosky. Co s tym.ma.ona? Nemusi sa s nim.hned rozchadzat. Ale vsimat si spravanie jeho mami. A casom uvidi. Radsej vediet veci dopredu akonzistit az po svadbe co.je vo.veci. kolko zien by bolo stastnejsich keby si vsimali aj tuto stranku. Neberu si totiz iba muza ale.aj jeho rodinu. A pocas chodenia.sa.da velmi vela veci vidiet
Opytaj sa priateľa, co bolo za prusery u bývalých s jeho mamou, keďže to sam povedal. To by ma na t obom mieste zaujímalo. Toto aby nebol darcek ako znamenie. Teda ze mas jej synčeka obsahovať a naberať mu do smrti na tanier akoby bol chromy! A samozrejme potom aj vlastné deti (hlavne synov!) aspoň do 30tky! 😁🤪
Ruky prec od rodiny za naberacky? Moj otec mal v 22 uz mna a bol to taky bezny vek zakladania rodiny. Priatelova mama uz v tvojom veku mozno naberacky chcela a celkom nedomyslela, ze dnesni mladi to maju inac, alebo sa jej proste pacili. Ja som bola kedysi vo vztahu, ked ma priatelova mama nechcela vobec spoznat, boli aj s otcom proti mne a nikdy ma ani nevideli. Dost som tym trpela, ako by mna vtedy potesili naberacky 🙂 Bud rada, ze ti chcela urobit radost. A ake tie naberacky su? Ak su vzhladovo ok, odloz si ich na neskor, pride doba, kedy sa ti zidu.
@marianarem Ja som bola rada keď som postupne dostávala také veci, aspoň som ušetrila keď som sa sťahovala, vtedy každá drobnosť a eurá zídu
Ona je ešte príliš mladá a neskúsená.....

@zuza265 to nie. Ale kvitujem jej ze sa zaujima ajno taketo veci. Ak je svokra ozaj nejaka sekera moze sa v buducnosti vyhnut moznym problemom.