Ponechanie čara Vianoc - darčeky
Ahojte doteraz každý rok si naša dcéra našla darčeky po večeri ....do teraz totiž verila na Ježiška noooo prišla škola a samozrejme so školou fakty .... A z Ježiška sa stala mamina a tatino ....noooo raz to muselo prísť .... A tak sme začali riešiť kedy a ako si dáme darčeky.... Ja som to chcela spraviť ako každý rok no ona ,,mami kašli NATO aj tak viem že ich tam dáš kým ja budem páliť prskavky na balkóne " ..... Vravela že si ich kľudne môžme dať pod stromček v priebehu dňa ....no mne to nedalo ...proste je to blbé pre mňa len tak vybrať darčeky z MEGA tašky a dať ich pod stromček tak aby to videla .... Zabije to celeeee ,,čaro" vianoc ..... Tak som ich tam dala teraz ona sadlo spí a ráno si ich tam nájde ..... samozrejme som napísala na papier ....až po večeri .....takým ozdobným písmom ....myslíte že je to lepšie spôsob ?
Ahoj, už Ti asi píšem neskoro. Dúfam, že si si to rozmyslela a dala odtiaľ tie darčeky (aj ten nápis!) preč a že ich tam dáš, ako vždy.
Môj syn má 9 rokov a tohto roku máme prvé Vianoce, keď už vie, ako to s tými darčekmi je. Ale aj tak sme ich včera v noci s mužom pchali do úložného priestoru sedačky, aby boli čo najbližšie k stromčeku a dali sa rýchlo a nenápadne vytiahnuť a dať pod stromček. 😉 A synovi stále hovoríme, že to Ježiško. On prehnane prikyvuje a dôrazne hovorí: "Jasnééé, Ježiško, Ježiško, ja vieeem!" 😁
Nechala by som tak ako doteraz. Aj keďďdcera už odhalila. Našej to trvalo do 11rokov,starší brat jej neprezradil, že ona je taká zlatá,keď sa tak teší...
Aj neskôr, keď sú veľkí,stále nosí darčeky Ježiško. Dáva nám predsa zdravie, prácu, môžme si dovoliť tie darčeky kúpiť,vyrobiť vďaka nemu....

@deti95060810 tak to sa ozaj nerobí, tiež by ma tým riadne nahnevala 😒