icon

Poradíte darček pre svokru?

jaja018
23. nov 2011

Riešim velkú dilemu..... Čo kúpiť svokre na Vianoce keď už všetko má???? Dajte mi nejaké dobré typi prosím....

Strana
z2
nizoe
11. dec 2012

my sme kúpili sadu nožov, tie pekné farebné, nech má troška zmenu v kuchyni :D

fedroc
4. feb 2013

daruj im napr pekny krystal tu ho ozdobis http://www.edarceky.eu/

77majuska771
4. nov 2019

Ahoj baby aj ja potrebujem radu čo kúpiť svokre. Bude to blbé keď jej kúpim mydlovu kyticu na stôl.a kapsuly do kávovaru a ešte niečo...

bayuska
10. nov 2019

Ahojte, ja som tiež bezradná. Väčšinou mám šťastie, že akurát vyjde nejaká kniha z jej rozčítanej série, ale teraz nič. Všetko má a čo má nechce. Veľa nevarí, keďže je sama a ak hej, tak používa svoje staré obľúbené (ako každá z nás). My ešte nemáme deti, čiže niečo s fotot tématikou mi nepomôže, dostala na 50tku pekáreň na chlieb, tô používa ale iné vychytávky ani nie. Chcela roombu, tak jej stojí v krabici za dverami a radšej si sama pozametá. Darčekový kôš je síce dobrý nápad, ale pre mna nie vhodný pod stromček, sklr na narodeniny. Chcela som jej nejaký wellnes alebo kedysi mala sen cestovať, tak som jej chcela nejaký víkend napr v Prahe zaplatiť, ale vraj už nechce a nechala by to prepadnúť (to povedal manžel, ja som s ňou piramo nerozprávala) čiže už fakt neviem, že čo. V minulosti dostala aj teplú deku a papuče, tak papuče sú pre návštevu a ona používa staré rozpadnuté, obliečky má po haleluja, uterákov tiež, fakt neviem, čo jej kúpiť :(

lula313
10. nov 2019

@bayuska a keby si kupila sadu na kvaskovanie? Keď si sama pečie chleba?

bayuska
10. nov 2019

@lula313 ona je celiaticka + ma aj ine obmedzenia v strave, cize do stravy sa jej velmi tazko strafuje (preto vraj aj nechce uz cestovat, lebo by to boli pre nu starosti)

lula313
10. nov 2019

@bayuska a keby si jej kupila sadu na bezlepkovy kvasok?

bayuska
10. nov 2019

@lula313 o tom som nepocula, ale pozriem sa, dakujem

Strana
z2