Poradíte námet na tortu pre 33 ročného priateľa?
chcela by som neaku peknu tortu ale nechcem ziadne prsia ani nic podobne 🙂
no presne, zalezi ake ma konicky, alebo ci je fanusik niecoho konkretneho - formula, kone, sportovy klub ....
ked má rád futbal sprav mu futbalovu loptu z ihriskom alebo okrúhlu takú klasickú alebo dvojposchodovú tu dala mamina spraviť priatelovi svojmu .
Moj chcel strasne na narodky novy iPhone, tak dostal 2 kilovu tortu v tvare iPhone, chutila super vyzerala super. 🙂)))
moj mal na narodky ponk s naradim...
v tvare cohokolvek, co ho zaujima. A aj ked ho iste zaujima zenske telo, odporucam sa tomuto v poslednom case oblubenemu tvaru torty vyhnut. Bola som totiz na dvoch oslavach, kde stastni oslavenci dostali tortu v tvare zenskeho poprsia (jedno s podprsenkou, druha bez). Navonok to prijali so strojenym smiechom aby nekazili srandu, ale v konecnom dosledku sa citili trapne a aj ich to stvalo.
ja som dala mojmu nedavno spraviť prsia a bol strasne dotešený, zalezi aj od povahy chlapa ako to zoberie, ale ja som taku reakciu ani necakala este dodnes o nej básní 🙂 🙂
ja si myslim ze uplne najobycajnejsia torta ktoru donesies na podnose a budes mat oblecene pri tom nejake sexi pradlo 😀
Ale sama ho musis poznat najlepsie a vediet co ho potesi, co ma rad

a čo má rád?