Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    22.2 2022 sme si aj my s mojim manzelom 🥰 povedali
    ÁNO. 🧖🤵

    Pred 4 rokmi mi dala mama tekvicky.
    Odvtedy kazdu zimu si ich len vydlabem, nasusim a na jar posadim semiacka.
    A potom sa takto cudujem a tesim, ako sa domiesali.
    🍁🤗🍁

    zuzkazp
    3. apr 2021    Čítané 98x

    HIPP-kovanie s "vlhčenými" 😉

                                           Ahojte, milé maminky

                     Na začiatok ak dovolíte, troška sa Vám predstavím 🙂

    • Volám sa Zuzana a som "prvo-matkou" malého Paľka, ktorý budúci týždeň dovŕši 8 mesiacov.

    Takže s Paľkom v hlavnej úlohe som 16.3. obdržala balíček, na ktorý som sa tešila, nakoľko už dochádzalo predchádzajúce balenie vlhčených, čiže výborné načasovanie. A také malé prvé + . 

    Ako prvorodička som v drogérii pri kupovaní hygienickych potrieb troška tápala, každá mama chce predsa pre svoje bábo to najlepšie a výber je naozaj viac než pestrý. Čím viac som sa pýtala na názory...tým viac toho "najlepšieho" mi bolo poradené, ale to určite poznáte. Po HIPP vlhčených obrúskoch som, priznám sa, nepokukovala.

    Samozrejme, čo prvé zaujme také malé krpadielko, ako nekonečné šušťanie praktického mini balenia HIPP Babysanft Natural vlhčené obrúsky s Bio-mandľovým extraktom.

    A čo zaujalo mňa? Príjemná vôňa, naozaj ľahučká, nevtieravá, nie veľmi "premandľovaná".

    Nakoľko Paľko je od narodenia atopik, (problémy, žiaľ, zdedil po mne), vôní si veľmi neužijeme, s parfumovanou kozmetikou neexperimentujem, čiže toto bolo také oživenie aj pre mňa. Hoci v balení bolo len 10 obrúskov, priznám sa, nespotrebovali sme kvôli spomínanému problému. A to bol vlastne dôvod, prečo som sa zapojila a mala záujem testovať HIPP Babysanft Čistiace vlhčené obrúsky Aqua. 

    Zloženie z 99 % vody určite veľmi poteší Vás, milé dámy, ktoré máte podobný problém s detskou pokožkou ako ja so synčekom. Tu nebolo čo riskovať, si myslím, pokožka na riťke nereagovala podráždením, ani fľakmi, žihľavkou či vyrážkami. Avšak na utretie pusy a tváre som si netrúfla, to je pravda. 

    Obrúsky slúžili a ešte zopár z tejto várky poslúži aj pri príkrmových "záležitostiach každodenných", kedy sa príkrm dostane aj na miesta, kde by jeden neveril. Ako sa hovorí radšej raz vidieť, ako 10x napísať 😉

    • Na začiatku testovania som vytkla len jedno a to, že trolinka viac vody by to ešte možno chcelo. Tých 99,5 %? Ale je to len o zvyku a taký môj prvý dojem. 
    • Čo potešilo určite?  Perforácia obrúskov.

    Osobne som sa ešte s dierkovaným delením nestretla, vždy len vyťahujem vyťahujem niekedy aj 5-6ks naraz ale určite to poznáte :D

    No čo dodať na záver? HiPP-ky ako sme si ich familiárne nazvali s Paľkom, naším testovaním určite prešli. 

    Niekedy naozaj menej je viac, a obrúsky určite účel splnia 😉

    Majte sa krásne maminy, užívajte detičky.

    PS: Ďakujem za testovanie @konik_testuje  a aj za kolonku " Ulož ako rozpísaný" :D 

    #skusenosti_hipp_natural

    Áno 👨‍👩‍👦🙏💙
    17.8 2020 💍

    zuzkazp
    19. júl 2020    Čítané 197x

    Na materskú s DOVE 😉

    #test_dove #recenzia 

    Priznám sa, na začatku testovania som ani netušila, či bude možné testovanie dokončiť a napísať tento článok. Krpček to však zariadil tak, že mu je v brušku dobre a tak s vyloženými nohami píšem pár riadkov. 

    Najhlavnejšou súčasťou testovacieho balíka bol 

    ANTIPERSPIRANT DOVE. U mňa veľká zmena čo sa antiperspirantu týka nenastala, nakoľko som už na začiatku tehotenstva ocenila nevtieravú príjemnú vôňu a fakt že neobsahuje žiadne % alkoholu. Hormóny robili svoje a s čistým svedomím môžem napísať že DOVE ma podržal aj vo fyzicky náročnejších situáciách. Záver 1 DOVE antiperspirant doma-vždy po ruke a 2 dokúpený čaká v kufri, aby som ho náhodou v tom strese cestou do pôrodnice nezabudla 😉.

    SPRCHOVÝ GÉL by som hodnotila tiež vcelku pozitívne. Hlavne kvôli príjemnej sviežej letnej vôni, avšak na môj vkus troška menej penil. Celkový dojem však tento menší nedostatok nepokazil. Pokožka bola po sprchovaní jemná a cítila som sa sviežo. 

    KRÉM NA RUKY šikovné 75 ml balenie. A šup s ním do kabelky 😉. Príjemná kokosová vôňa s jemnučkým nádychom mandlového mlieka. Super kombinácia pre tie žienky, ktoré majú radi ľahšie vône. Konkrétne tento druh je určený pre suché ruky-čo som momentálne ako žena v domácnosti taktiež ocenila, keďže hlavnou aktivitou každodennou mi boli domáce práce a luxovanie aby všetko bolo tip-top pripravené.

    Ďakujem tímu Modrého koníka, spoločnosti DOVE za túto milú skúsenosť, pri ktorej mo troška rýchlejsie ubehol čas a čakanie na bábätko. Značke DOVE ostávam jednoznačne verná. Minimálne deodorantu. 😉