Poraďte kreatívne nápady na darček pre manžela k meninám
Idem si k vám po radu. Neviem, čo kúpiť manželovi k meninám. Nič nechce, lebo vraj nič nepotrebuje. Je pravdou, že čo nám chýba, kúpime si kedykoľvek. Ja ako žena si viem vždy niečo vypýtať :D
Kúpila by som nejaký wellness, no som tehotná, čiže to "padá", keďže ja ísť nemôžem a muž bezo mňa nepôjde ani na masáž. Máme už jedno dieťa, čiže takýto čas pre nás som mu venovala k narodeninám, to ho veľmi potešilo. No teraz vážne netuším. Záľuby veľmi nemá. Občas zahrá futbal s kamošmi/kolegami. Občas zájde na pivo. Chcela som degustačný set piva, no posledný sixpack mu trvalo vypiť 6 mesiacov :D. Chodí behať, ale to som už poriešila cez vianoce. Za poslednú poukážku do decathlonu kúpil synovi a sebe florbalku. Čiže vážne netuším. Hodinky má, parfémy má, oblečenie ho nepoteší. Premýšľala som aj nad nejakými kupónami, ktoré vyrobím, ale ani neviem, čo tam dať (som na rizikovom, čiže ani ten sex tam dať nemôžem). Čistá katastrofa. Niečo mu dať chcem, ja som darčeková, len neviem čo :/
Manželovi som ,,kupony,, vyrobila na Vianoce - masaž noh, kupel, kino , koncert , večera podla priania , najoblubenejsi dezert
nieje to len o sexe 🙂
@anonym_autor voucher do kina alebo degustačná večera? Môj manžel je rovnaký, nič nechce, všetko má, ale toto ho vždy poteší
Lístky na futbal? Hokej? Pôjde s kamosom
https://www.pavlickestejky.sk/
Sprav mu exkluzivnu veceru, na meniny potesi viac nez dost a nepoznam chlapa, ktory by pohrdol dobrym kusom masa
@anonym_autor vybavenie na lukostreľbu, keďže máte syna? Aký-taký luk, kvalitné šípy, slamený terč a papierové terče naň?
Večeru - sprav alebo choďte, upeč koláč, kino, divadlo. Načo veci, keď nič nechce?
Sú to meniny a ste dospelí ľudia...asi toľko k tomu
@kkovacovak Tiez som pozerala ze-meniny??? A?? Netreba to tak prezivat. V zahranici ani meniny nemaju a ziju. Nema 5 rokov a nerozplace sa, ked nebude mat megauzasny darcek.
@anonym_autor meniny by som nejak nehrotila, ale napriklad poukaz na nejaky zazitok, napr escape room (moze zobrat kamosov a potom mozu ist na pivo), rozbijacka, jazda na sportovom aute atd?
@kkovacovak Tiez som pozerala ze-meniny??? A?? Netreba to tak prezivat. V zahranici ani meniny nemaju a ziju. Nema 5 rokov a nerozplace sa, ked nebude mat megauzasny darcek.
@anonym_ffb3dc nikde nespomina, ze on by nieco vyzadoval alebo by sa mal rozplakat 🤷♀️ pointa je, ze autorka chce manzelovi spravit radost, a je jedno ci su to meniny, narodeniny, alebo len tak nahodny den v roku. Konecne jedna, co tu nepinda, ze ma za muza leniveho sebeckeho blbca, tak ked to tak citi, nech mu darcek kupi - za tvoje peniaze to nebude…
@anonym_autor Poukážka na vazektomiu. Nech si užije trocha adrenalínu.
@anonym_autor ako… sú to len meniny, kúpila by som knihu od obľúbeného autora alebo pekne tričko… pripadne fľašu alkoholu, ak by mal rad lepší rum alebo whiskey
Ďakujem 🙂 tak asi vyhrá večera a kino 🙂
P.S. Viem, že sú to len meniny, no ja rada obdaruvávam, len mi niekedy dojdú nápady.
@anonym_autor spíšte pekný list, "diplom" kde mu napíšete, ako veľmi si vážite, že sa teraz (počas vášho rizikového tehotenstva) stará o rodinu, pridajte k tomu tie vlastnoručne vyrobené kupóny a objednajte mu domov na večer jeho obľúbené jedlo. Pre muža, ktorý „nič nepotrebuje“, je najväčším darom uznanie a pokojný večer vo dvojici. Pripadne k tomu sportový doplnok pre dvoch, napríklad bránky na florbal na dvor, do obývačky, alebo svietiacu nočnú loptu na futbal, s ktorou sa zabavia so synom na záhrade či na chodbe.
Tiez som sa tak pozastavila, ze meniny 🤔. U nas na meniny ide tak oblubena cokolada, deti mu nakreslia obrazok, starsie kupia tu sladkost, klucenku alebo podlozku pod salku, tomu sa potesil naposledy. No keby to boli narodeniny, tak nepoviem. Netreba v kuse nejake speci darceky podla mna, symbolicke su niekedy viac...😇
P.S. Viem, že sú to len meniny, no ja rada obdaruvávam, len mi niekedy dojdú nápady.
@anonym_autor Nejaké bonbóny ak má rád sladkosti, aleboo tortu. Muži to vôbec neprežíjavú, im je šumafuk
ja som davala muzovi degustacne balenie kav, kedze je kavickar 🙂 https://www.coffeein.sk/detail/582/four-pack-af...
@anonym_autor chodte niekam spolu, nemusite priamo wellness, ale na pedikuru, ci masaz noh, to mozes aj ty. Alebo len pobyt v hoteliku niekde, kde je prijemne na prechadzky, vecera, film v posteli, to je viac nez dost na meniny 🙂
@anonym_autor chodte niekam spolu, nemusite priamo wellness, ale na pedikuru, ci masaz noh, to mozes aj ty. Alebo len pobyt v hoteliku niekde, kde je prijemne na prechadzky, vecera, film v posteli, to je viac nez dost na meniny 🙂
@veselo_neveselo Hotelik😬
@anonym_autor ty rada obdarúvaš ale nepíšeš nič o tom čo chce on. Možno by mu stačila pusa, obľúbená čokoláda a obľúbené jedlo. Netreba si život komplikovať.
@anonym_autor spíšte pekný list, "diplom" kde mu napíšete, ako veľmi si vážite, že sa teraz (počas vášho rizikového tehotenstva) stará o rodinu, pridajte k tomu tie vlastnoručne vyrobené kupóny a objednajte mu domov na večer jeho obľúbené jedlo. Pre muža, ktorý „nič nepotrebuje“, je najväčším darom uznanie a pokojný večer vo dvojici. Pripadne k tomu sportový doplnok pre dvoch, napríklad bránky na florbal na dvor, do obývačky, alebo svietiacu nočnú loptu na futbal, s ktorou sa zabavia so synom na záhrade či na chodbe.
@anonym_93c01e super, ďakujem. Výborný nápad celé 🙂
Daj si zavarovat dieta a chodte spolu na rande
@anonym_autor Prekvap ho lístkami na niektorý z okruhu F1.Urcite má kamaráta/príbuzného,s ktorým si môže urobiť výlet

@anonym_autor uvarit oblubene jedlo?