Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko
Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀
Liana 🙂
Olivia a Loriana :🙂)))))))))
u nás by to bola jednoznačne OLÍVIA!!!! ale v brušku máme malého Martinka :o)
najkrajšie meno je Hanka 🙂
U nas vyhrala prvykrat Natália a druhy krat Melánia. 🙂
Ema, Nela- naše dcérky
Baby Diana, Loriana -Lori,Olívia - Oli , alebo Nikola - Niky , Nathaly - Naty , Emily hm ????ide o to že men sa najviac páčia Olívia ale Oli, Lili, Lívia nie a v našej rodine sa skratkám nevyhnem keďže aj deti všetci volajú Luky aTimi .....prizvisko je Balková ...viem, že mám času ale ja chcem mať proste vybraté mená 😅
napríklad:
Renesmee Rokitová.
Nessie Rokitová
Melissa Rokitová
Valentína Rokitová
moja sa vola Natalie Sofia Dubeňová
my mame doma Ninu, a vsetci ju tak volaju ziadna ninuska a podobne a meno si vyberal partner takze pre neho je najkrajsie
ja som chcela dať:
Patrice Melissa.
ale mám dvoch chlapcov.
Isabella, Klára, Lujza, Matilda, Hana ...
Ja som mala vybrané meno pre dievčatko Mia, ale máme chlapčeka. 😉
My cakame dievcatko a neviem si vybrat medzi Steffani a Ninkou..mozno aj by sa ti hodilo jedno z tychto mien.. Ale hraje tam rolu aj Perla... Neviem sa rozhodnut :-\.... 🙂 🙂 🙂
Simonka, Sabinka 😀 😎 😉
no vidim ze som není sama nerozhodnana 🙂 , cakame dievcatko a od zaciatku som vedela ze to bude Ninka no teraz ho pocujem na kazdom rohu a uplne ma to odradilo , taaaakze 2 mesiace pred porodom a ja nemam meno !!! prosim poradte nejake priezvisko bude Cetlova , dikk
@nikittka100 Ahoj, ak si to od začiatku vedela, tak jej to meno nechaj. Lebo už ho aj tak má, už si ju tak určite oslovovala. Čo na tom, že je to teraz časté meno? Sú aj častejšie a ľudia ich aj tak stále dávajú. Mne sa strašne nepáči, že nejaká žena má celé roky pripravené meno pre svoje dieťa a potom narýchlo vymyslí niečo úplne šialené, čo nemá fakt nikto, len preto, že niekto z okolia už to jej vysnívané meno použil. Ak sa Ti meno Nina páči, daj jej ho, kašli na ostatných! 😉
nataly 😀
Tatiana a Michaela ♥♥♥
u nas by bola natálka....
Mne sa naj paci dievcenske Miriam... nie je to ani Mirka, Mira.. ale jednoducho Miriam.. je to veelmi pekne meno a ked uz chlapcenske tak Matej, Martin... uuuplne super 🙂)
Zoe, Mia, Auroa, Chloé,Noémi,Lara, Zara, Ziva
@nikittka100 Ahoj, tak ako? Už je malá Ninka na svete? Alebo si si to s tým menom predsa len rozmyslela? 🙂 Ak máš pôrod ešte len pred sebou, držím palce, nech je všetko v poriadku, potom daj vedieť. 🙂
my mame na 99% vybrate Heidi ale aj Julia, Lilien je pekne 😉
my mame Isabellu, je to nadherne meno 🙂)) aj viktoria sa nam pacila, ale narpdil sa nam chlapcek 🙂)
MIA ROKYTOVA je sympaticke meno 🙂
@klaudia1919 podla mna Nelly Sofia...ja mam Nelly, ale teraz to lutujem ze som jej nedala aj tu Sofiu 🙂
vidim,ze vyberate same cudzie mena..my tiez cakame dievcatko a asi to bude Viktoria 🙂

@klaudia1919 zvedavá som, aké meno nakoniec vyhralo 🙂 držím palce, aby ste s dcérkou boli zdravé 😉