icon

Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko

klaudia1919
26. okt 2012

Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀

monline
22. feb 2013

@klaudia1919 zvedavá som, aké meno nakoniec vyhralo 🙂 držím palce, aby ste s dcérkou boli zdravé 😉

mirrinka
22. mar 2013

Liana 🙂

lucinka1104
29. apr 2013

Olivia a Loriana :🙂)))))))))

forbym
29. apr 2013

u nás by to bola jednoznačne OLÍVIA!!!! ale v brušku máme malého Martinka :o)

simona1986
29. apr 2013

najkrajšie meno je Hanka 🙂

nams
29. apr 2013

U nas vyhrala prvykrat Natália a druhy krat Melánia. 🙂

ivushqa
29. apr 2013

Ema, Nela- naše dcérky

lucinka1104
30. máj 2013

Baby Diana, Loriana -Lori,Olívia - Oli , alebo Nikola - Niky , Nathaly - Naty , Emily hm ????ide o to že men sa najviac páčia Olívia ale Oli, Lili, Lívia nie a v našej rodine sa skratkám nevyhnem keďže aj deti všetci volajú Luky aTimi .....prizvisko je Balková ...viem, že mám času ale ja chcem mať proste vybraté mená 😅

lenkacomrie
23. júl 2013

napríklad:

Renesmee Rokitová.

Nessie Rokitová

Melissa Rokitová

Valentína Rokitová

davidka27
23. júl 2013

moja sa vola Natalie Sofia Dubeňová

lencika
23. júl 2013

my mame doma Ninu, a vsetci ju tak volaju ziadna ninuska a podobne a meno si vyberal partner takze pre neho je najkrajsie

lenkacomrie
24. júl 2013

ja som chcela dať:

Patrice Melissa.

ale mám dvoch chlapcov.

hargasova
24. júl 2013

Isabella, Klára, Lujza, Matilda, Hana ...

engie35
24. júl 2013

Ja som mala vybrané meno pre dievčatko Mia, ale máme chlapčeka. 😉

steffani31
11. aug 2013

My cakame dievcatko a neviem si vybrat medzi Steffani a Ninkou..mozno aj by sa ti hodilo jedno z tychto mien.. Ale hraje tam rolu aj Perla... Neviem sa rozhodnut :-\.... 🙂 🙂 🙂

livka299
11. aug 2013

Simonka, Sabinka 😀 😎 😉

nikittka100
11. sep 2013

no vidim ze som není sama nerozhodnana 🙂 , cakame dievcatko a od zaciatku som vedela ze to bude Ninka no teraz ho pocujem na kazdom rohu a uplne ma to odradilo , taaaakze 2 mesiace pred porodom a ja nemam meno !!! prosim poradte nejake priezvisko bude Cetlova , dikk

h2
11. sep 2013

@nikittka100 Ahoj, ak si to od začiatku vedela, tak jej to meno nechaj. Lebo už ho aj tak má, už si ju tak určite oslovovala. Čo na tom, že je to teraz časté meno? Sú aj častejšie a ľudia ich aj tak stále dávajú. Mne sa strašne nepáči, že nejaká žena má celé roky pripravené meno pre svoje dieťa a potom narýchlo vymyslí niečo úplne šialené, čo nemá fakt nikto, len preto, že niekto z okolia už to jej vysnívané meno použil. Ak sa Ti meno Nina páči, daj jej ho, kašli na ostatných! 😉

nika14033041
13. sep 2013

nataly 😀

jatamido
13. sep 2013

Tatiana a Michaela ♥♥♥

voskovka
13. sep 2013

u nas by bola natálka....

michellbodka
9. nov 2013

Mne sa naj paci dievcenske Miriam... nie je to ani Mirka, Mira.. ale jednoducho Miriam.. je to veelmi pekne meno a ked uz chlapcenske tak Matej, Martin... uuuplne super 🙂)

m_ij_ka
9. nov 2013

Zoe, Mia, Auroa, Chloé,Noémi,Lara, Zara, Ziva

h2
9. nov 2013

@nikittka100 Ahoj, tak ako? Už je malá Ninka na svete? Alebo si si to s tým menom predsa len rozmyslela? 🙂 Ak máš pôrod ešte len pred sebou, držím palce, nech je všetko v poriadku, potom daj vedieť. 🙂

mokaku
9. nov 2013

my mame na 99% vybrate Heidi ale aj Julia, Lilien je pekne 😉

marulka83
9. nov 2013

my mame Isabellu, je to nadherne meno 🙂)) aj viktoria sa nam pacila, ale narpdil sa nam chlapcek 🙂)

tatama
9. nov 2013

MIA ROKYTOVA je sympaticke meno 🙂

misinka612
9. nov 2013

@klaudia1919 podla mna Nelly Sofia...ja mam Nelly, ale teraz to lutujem ze som jej nedala aj tu Sofiu 🙂

adriana7
9. nov 2013

@tatama , máš doma miu?

bkatarina
9. nov 2013

vidim,ze vyberate same cudzie mena..my tiez cakame dievcatko a asi to bude Viktoria 🙂