Poraďte mi najkrajšie meno pre dievčatko
Baby viem že takýchto tém je tu až až ale čakáme dievčatko a naozaj si neviem vybrať 😅 Tak mi poraďte ake dievčenské meno sa hodí k priezvisku Rokytová 🙂 Ďakujem vám za rady lebo ja sa neviem rozhodnúť a navyše k tomuto priezvisku je ťažko vybrať 😀
@klaudia1919 Ahoj, nestiham to cele citat, ale mne sa paci aj to co hned niekto v uvode spomenul - Sara. My mame doma Lily (ale to sa mi az tak k Tvojmu priezvisku nehodi) a budeme mat aj Nelu 🙂 Ale plno dalsich mien co dievcata spominala su velmi pekne, urcite si nieco vyberies. To Tvoje priezvisko je podla mna v pohode. 🙂
A Romanka Rokytova? 🙂
Ahojte, potrebujem dve dievcenske mena pre dvojicky. Nevieme sa rozhodnut. Chceme im dat kazdej po dve mena, nech si ony vyberu, ked budu vacsie. Takze Zara Isabelle, alebo Charlotte Lily - po babke, alebo Jasmine May- kedze sa narodia v maji. Tiez mame syna Tea, tak nieco k tomu menu tiez. Popripade ibe mena, ktore navrhujrte. Priezvisko sa zacina na H a je trochu netradicne. Dakujem
Hanka 🙂
Melania a volame ju Mel,Melany,Meli
Ja mam Jasminku a druhu chceme Elisku 🙂
ja mam Emku ale velmi sa mi paci Eliška🙂
Najkrajsie je hadam vec vkusu... podla reality a vkusu rodicov to boli v roku 2013:
1. Nela a Jakub
2. Natália a Adam
3. Ema a Samuel
4. Nina a Michal
5. Sofia a Lukáš
6. Viktória a Filip
7. Simona a Tomáš
2012 kralovali:
1. Sofia a Jakub
2. Ema a Lukáš
3. Laura a Samuel
4. Nela a Michal
5. Michaela a Šimon
6. Nina a Adam
7. Viktória a Martin
Hanka a Eliška sú krásne mená 🙂🙂
ja mam ninu ale v taliansku kde zijeme to nie je prilis pouzivane meno, skoro vobec, takze ma dost originalne meno. dcera ma druhe meno rose / ruza. anetta je pekne meno, vela ludi ma tak vola, lebo je to moje priezvisko teda bez koncovky ova 😝. gallina tiez by som nad tym trochu uvazovala, lebo aj v taliancine je to v preklade sliepka, a nikdy nevies kam tvoje dieta zaveje osud
My chceme Bibianu, zatial vsak mame len dvoch chlapov 😉 ale ta Gretka je tiez pekne alebo Adelka?
Simonka..
@andula77 Inak sa mi paci meno Vivien, ale to Bibiana sa mi zda take viac "nase" a pritom nie tak obvykle meno u nas....aj preto som pre mladsieho syna volila Jergus - slovenske a pritom takmer nepouzivane meno 🙂 kde ho zaveje vietor je uplne jedno, nech sa cudzinci naucia!! Aj my sa vsetci ucime po anglicky 😉
Pre mna je to Leonie 🙂 druhe sa mi páči Jasmin (Jasmínka)
Pre kazdu mamu je to meno jej dietatka najkrajsie a vyberat si podla druhych sa mi nepaci
PAULA, PAULINKA ...
urcite Laura. 😀
Antónia 🙂
My máme Moniku ale páči sa mi aj Dorotka.
Nela 😵
Mne sa paci Nelly,Amia,Meliss
KARIN......Karinka....🙂
Lenka Rokytová, Adelka Rokytová, Karolínka Rokytová, Dominika Rokytová, Lucka Rokytová, ... 🙂
Bianka a Daniela

@jablkoham Anetka je pekne meno, osobne sa mi paci aj nina
Ale na popularitu by som nedala, prave preto by som uprednostnila Anetku, lebo nie je otrepane. Dobra volba, hadam manzela presvedcis, i ked aj nina sa mi paci