Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu
Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈
Obe šaty su pekne,ale tie sede ti sedia super, a su aj jemne trblietavé? Nevidim dobre, som voknu tak mi to skresľuje.
Vezmi si tieto,a príjemnú zábavu.
@zuzanaokasova urcite tie sede 👍
Tie horne ti velmi pristanu, su take smrncovnejsie
@zuzanaokasova Mne sa na váš typ postavy viac hodia zelené.
@zuzanaokasova za mna sive. Su pekne a ti idu.
rozhodne sivé👍
Sivé sú podstatne krajšie. Tie zelené majú síce krásnu farbu ale na môj vkus je na nich už toho primoc.
No podla mna tie sede krasne sedia z predu, zo zadu su take o nicom, priam az hrozne, ten rozparok... ach . Farba tiez nic moc. Zelene sa mne pacia viac. Asi by som sla uz iba podla toho ako sa v tom citis.. :D Kolko ludi tolko nazorov 🙂
Sivé sú fajn, zelené sú otrasné.
@zuzanaokasova ja osobne by som hľadala ešte niečo iné, sivé sa hodia na dokonalú postavu bez kg navyše a zelené mi prídu trochu gýčové, aj keď farba krásna🤷♀️
Urcite zelene. Tie sede su jak zo sociku, plus zo zadu to neni moc lichotivy pohlad. V zelenych vynikne krajsie aj tvar, aj saty sami o sebe su krajsie a lichotia viac postave.
a na tie sive mate tucny chrbat, na fotke zozadu to vyzera dost blbo.
inak nechapek ako sa niekomu tie sede vobec mozu pacit, sak to je tusim z edicie stuzkova 2002.
@mariejenka áno, majú strieborný odlesk... Uz len čiernu listovu kabelku a čierne lodičky...
Tie šedé sú úžasné 😍 tie zelené podľa mňa zbytočne rozširujú. A práveže sa mi zdá, že tie sivé skôr sedia na takú postavu keďže je tam ten preložený detail. A určite na nich nieje nič "nesúdne". V dnešnej dobe sa všetky trápia váhou a každým centimetrom. Pritom tie šaty sedia krásne a nieje na nich ani dáky okatý výstrih a podobne. Síce ten zad je taký divný ale tie zelené sú "jak pre starú tetku" ako by povedala moja mama 😄😊
@lucinka1988 Tiež si myslím,že treba hľadať ďalej. Tie zelené by boli pekné, ak by boli krátke (po kolená) a nebol by hore ten volánik. A tie šedé, tam sa mi nepáči ten vrch, takéto šaty sa hodia iba ženám s postavou modelky. Radšej by som hľadala krátke šaty a strihovo také ako tie zelené.
@zuzanaokasova Môžeš si daj aj jedny aj druhé, nikoho tým nepohorsis, sú v pohode, ale zase v nich ani nikoho neocaris. Postavu máš peknú, normálnu, ani moletka, ani modelka... Mrkni ešte po iných šatách, je leto, niečo sviežejsie, veselšie alebo jemnejšie, nemusia byť po zem...Ps: v stahovacom pradle a obtiahnutých šatách budeš trpiet..
Tie sede sa mi na tebe velmi pacia 😍 a inak mas podla mna velmi peknu postavu 🙂
@asia83 ja ozaj sa snažím skúšať rôzne strihy, farby...
@whatever1 na svadbu ideme 31.10.
@zuzanaokasova z tychto co si pridala za mna aj tak vyhravaju jednoznacne tie strieborne/sede 🙂
Tie sivé sa mi nepáčia - nevyzerajú pekne ani z predu, ani zo zadu a tá farba, robí staršou.
Z tých pridaných sú pekné tie svetlohnedé s krajkou (alebo aká je to farba), tie čo idú za modrými.
@whatever1 sťahovacie prádlo som na sebe ešte nemala 🙈 skúsim na sebe zamakať, 5kg za tri mesiace by som mohla dat dolu
@zuzanaokasova ja som za šedé 👍
@mpg tam ta krajka skriabala...
@zuzanaokasova akože aj tie červené nie sú na zahodenie. K pleti sa mi viacej páči výraznejšia farba ako tie kadejaké bledé 😊 majú pekný detail na páse síce neviem ako vyzerajú zo zadu ale veľmi pristanú
@queen_el presne tak!!!!

Ano, tie sede sa mi na tebe viac pacia ako tie zelene 🙂