icon

Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu

zuzanaokasova
11. aug 2020

Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈

Strana
z7
kendova_anna
11. aug 2020

Ano, tie sede sa mi na tebe viac pacia ako tie zelene 🙂

mariejenka
11. aug 2020

Obe šaty su pekne,ale tie sede ti sedia super, a su aj jemne trblietavé? Nevidim dobre, som voknu tak mi to skresľuje.
Vezmi si tieto,a príjemnú zábavu.

lenka2710
11. aug 2020

@zuzanaokasova urcite tie sede 👍

taga
11. aug 2020

Tie horne ti velmi pristanu, su take smrncovnejsie

asia83
11. aug 2020

@zuzanaokasova Mne sa na váš typ postavy viac hodia zelené.

betulinka1
11. aug 2020

@zuzanaokasova za mna sive. Su pekne a ti idu.

0silvia0
11. aug 2020

rozhodne sivé👍

borka33
11. aug 2020

Sivé sú podstatne krajšie. Tie zelené majú síce krásnu farbu ale na môj vkus je na nich už toho primoc.

s_a
11. aug 2020

práveže podľa mňa tie zelené robia postavu ešte horšiu.. sivé sú podľa mňa oveľa lepšie a aj postava sa mi v nich páči
@asia83

asia83
11. aug 2020

@s_a Všímam si, že v súčasnosti ženy nemajú súdnosť, silou mocou čo najvypasovanejšie, žiadna elegancia, decentnosť, všetko vycapiť, každú hurku, fald, tuk, prsia, zadok, všetko. Takže chápem aj váš komentár.

simca06022011
11. aug 2020

No podla mna tie sede krasne sedia z predu, zo zadu su take o nicom, priam az hrozne, ten rozparok... ach . Farba tiez nic moc. Zelene sa mne pacia viac. Asi by som sla uz iba podla toho ako sa v tom citis.. :D Kolko ludi tolko nazorov 🙂

anjelik2019
11. aug 2020

Sivé sú fajn, zelené sú otrasné.

lucinka1988
11. aug 2020

@zuzanaokasova ja osobne by som hľadala ešte niečo iné, sivé sa hodia na dokonalú postavu bez kg navyše a zelené mi prídu trochu gýčové, aj keď farba krásna🤷‍♀️

queen_mary
11. aug 2020

Urcite zelene. Tie sede su jak zo sociku, plus zo zadu to neni moc lichotivy pohlad. V zelenych vynikne krajsie aj tvar, aj saty sami o sebe su krajsie a lichotia viac postave.

queen_mary
11. aug 2020

a na tie sive mate tucny chrbat, na fotke zozadu to vyzera dost blbo.

queen_mary
11. aug 2020

inak nechapek ako sa niekomu tie sede vobec mozu pacit, sak to je tusim z edicie stuzkova 2002.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@mariejenka áno, majú strieborný odlesk... Uz len čiernu listovu kabelku a čierne lodičky...

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020
klarss
11. aug 2020

Tie šedé sú úžasné 😍 tie zelené podľa mňa zbytočne rozširujú. A práveže sa mi zdá, že tie sivé skôr sedia na takú postavu keďže je tam ten preložený detail. A určite na nich nieje nič "nesúdne". V dnešnej dobe sa všetky trápia váhou a každým centimetrom. Pritom tie šaty sedia krásne a nieje na nich ani dáky okatý výstrih a podobne. Síce ten zad je taký divný ale tie zelené sú "jak pre starú tetku" ako by povedala moja mama 😄😊

queen_el
11. aug 2020

@lucinka1988 Tiež si myslím,že treba hľadať ďalej. Tie zelené by boli pekné, ak by boli krátke (po kolená) a nebol by hore ten volánik. A tie šedé, tam sa mi nepáči ten vrch, takéto šaty sa hodia iba ženám s postavou modelky. Radšej by som hľadala krátke šaty a strihovo také ako tie zelené.

whatever1
11. aug 2020

@zuzanaokasova Môžeš si daj aj jedny aj druhé, nikoho tým nepohorsis, sú v pohode, ale zase v nich ani nikoho neocaris. Postavu máš peknú, normálnu, ani moletka, ani modelka... Mrkni ešte po iných šatách, je leto, niečo sviežejsie, veselšie alebo jemnejšie, nemusia byť po zem...Ps: v stahovacom pradle a obtiahnutých šatách budeš trpiet..

arcanne2
11. aug 2020

Tie sede sa mi na tebe velmi pacia 😍 a inak mas podla mna velmi peknu postavu 🙂

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@asia83 ja ozaj sa snažím skúšať rôzne strihy, farby...

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@whatever1 na svadbu ideme 31.10.

arcanne2
11. aug 2020

@zuzanaokasova z tychto co si pridala za mna aj tak vyhravaju jednoznacne tie strieborne/sede 🙂

mpg
11. aug 2020

Tie sivé sa mi nepáčia - nevyzerajú pekne ani z predu, ani zo zadu a tá farba, robí staršou.
Z tých pridaných sú pekné tie svetlohnedé s krajkou (alebo aká je to farba), tie čo idú za modrými.

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@whatever1 sťahovacie prádlo som na sebe ešte nemala 🙈 skúsim na sebe zamakať, 5kg za tri mesiace by som mohla dat dolu

luci_ba
11. aug 2020

@zuzanaokasova ja som za šedé 👍

zuzanaokasova
autor
11. aug 2020

@mpg tam ta krajka skriabala...

klarss
11. aug 2020

@zuzanaokasova akože aj tie červené nie sú na zahodenie. K pleti sa mi viacej páči výraznejšia farba ako tie kadejaké bledé 😊 majú pekný detail na páse síce neviem ako vyzerajú zo zadu ale veľmi pristanú

lucinka1988
11. aug 2020

@queen_el presne tak!!!!

Strana
z7