icon

Poraďte mi ohľadom šiat na svadbu

zuzanaokasova
11. aug 2020

Baby tieto su lepšie ako tie zelené? Co poviete? Samozrejme dobre sťahovacie prádlo 🙈

lenocka12345
12. aug 2020

@0silvia0 metalická olivová

0silvia0
12. aug 2020

@lenocka12345 🥰 uz ich vidim, uz si ich predstavujem😳

lenocka12345
12. aug 2020

https://www.rebelle.com/en/lanvin-for-hm-clothe...

@0silvia0 tu ich jedna slečna predáva. Sú viac zelené , foto skresľuje

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020

@lenocka12345 no veru, ta zobrala tuším tretie 😂 asi uz sa na to vybodnem a kúpim niektoré z týchto dvoch a je... Ako píšu vyššie... Sto ľudí... Sto chutí... 🙆‍♀️

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020

@lenocka12345 určite si vysoká a štíhla... Ja by som sa v tých volanoch stratila 🙈

0silvia0
12. aug 2020

@lenocka12345 nooo... tak tieto by som si v pohode obliekla, su velmi originalne

lenocka12345
12. aug 2020

@zuzanaokasova právaže som malá a nie práve najštíhlejšia :D

@0silvia0 ešte v sekáči som sa pýtala žien okolo , polovica že super a druhá že hrôza. Tak som vedela , že to je to, čo hľadám :D

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020

@lenocka12345 ja napríklad na volany vôbec nie som 🙈 to vidím tu, jedna polovica napíše áno, druhá nie... No a potom si teda vyber 😅

terezka1947
12. aug 2020

@zuzanaokasova vies,co?mne v posl.dobe pomaha jedno:nepozeram na modu,co je in,co nie a vyberam,co lichoti mojej postave a v kt.strihu siat,farbe sa citim ja dobre.

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020

@terezka1947 ved aj ja sa snažím vyberať podľa toho, v čom sa sama sebe páčim... A mne prídem v tých sivých najstihlejsia...aj keď musím dať za pravdu babám, že zo zadu to nie je ono... Do októbra keby som dala dolu zo 5kg, boli by ok 🤔 vlasy, make-up, čierne lodičky a kabelka listová, zaujímavé náušnice... A zasa to inak ukáže...

0silvia0
12. aug 2020

@zuzanaokasova podla mna tym sivym kazi dojem ta dlzka, ked ten rozparok neukaze dobre, lebo na foto ho mas od seba. A v pase to mas zozadu trocha naskladane, ale to staci trocha zhodit z brucha a bude to ok. Ak sa v nich citis dobre a nestoja majland, tak si ich kup...

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020

@0silvia0 dĺžku musím upraviť na úplne každé dlhé šaty 🤷‍♀️ majú ich v salóne svadobnom za 60€, čo sa dá... Od júna mam dolu 5kg, do októbra by som ešte niečo dala dolu... Potom by som nemusela mat ani sťahovacie nepohodlné prádlo, stačili by možno len tvarovacie pančuchy 🤔

terezka1947
12. aug 2020

@zuzanaokasova ak si sa zalubila do tychto,co je jasne,kludne si ich vezmi. Mas aj inych peknych adeptov,no kludne aj tieto.

zuzanaokasova
autor
12. aug 2020
borka33
13. aug 2020

@zuzanaokasova ja si tiež myslím že postavu máte v tých sivo-strieborných super. A ani na tej fotke mi nepripadá, že by Vám bolo treba pod ne sťahujúce prádlo, akurát ten chrbát je trochu na skladaný, inak všetko vyzerá super. Sú strihovo krásne, akurát tá farba mi neprišla najideálnejšia, ale určite budú aj tak ok. A keď aj cena je v pohode, tak by som kľudne šla aj do týchto, sú také výnimočnejšie oproti ostatným. 🙂 Ak tam niekomu niečo neladí na strihu tak asi len preto že sa ťahajú po zemi (to skracovanie každých šiat tiež veľmi dobre poznám 😄). Keď sa skrátia, prípadne predĺži rozparok, bude to super.

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@borka33 ďakujem... Ešte rozmýšľam ich skrátiť pod kolená a rozparok menší na stehno... Par kíl dolu určite potrebujú... Ako písali uz dievčatá, nie som ja dôležitá, ale nevesta 😉 vo všetkých ostatných skúšaných šatách si prídem taka ako súdok s veľkými prsiami 🤷‍♀️ tu farbu potlačim čiernymi lodičkami a kabelkou. Dlhé náušnice (ktoré predĺžia) a inak uz žiadny šperk... Vlasy len jednoducho vycesat... Mne uz sa nechce nič hľadať, skúšať... Alebo oblečiem co mam doma (mentolové krátke alebo ružové krajkové)... Asi ozaj priveľa riešim... Ale na svadbe sne neboli v rodine dlho (25 rokov späť, keď sa vydávala nevesty mama 😂). Keď nepočítam tu našu pred 8r 🙈

terezka1947
13. aug 2020

@zuzanaokasova no,ani mentolove nie su vobec zle. Velmi sviezo vyzeraju. A pokial to nie je nejaka extra svadba,neriesila by som.
Ja som si na nedavnu vybrala cervene,paradoxne so.sirsou suknou,tesne pod kolena. Zivotik cipka. A to som povodne chcela uzke. Citila som sa ako princezna...sice v rokoch,ale vynikajuco.
Dokonca mam pocit,ze som v nich vyzerala mladsie ako vo vsetkych dlhych,ci uzkych.
Si mlada....nie iba vo vypasovanych satach je zena stihla.
Vyber si,v kt.sa ty citis vyborne. Ked myslis,ze su to tie prve,kup si ich.

tinatitti
13. aug 2020

Mne sa na tebe najviac páčia tie zelene s cipkovymi rukavikmi. V tých vyzeráš najlepšie. Tie sede sa mne osobne nepáčia.

anonymka11
13. aug 2020

@zuzanaokasova ja som určite za tie červené co ste si skúšala. Pristane Vám farba robia Vám krásnu postavu. A tie sú pre Vás úplne ako ulatie 👏

borka33
13. aug 2020

@zuzanaokasova možno ani to skrátenie nie je zlý nápad 🤔 ale páči sa mi na dlhých ako splývajú okolo postavy. Ale dĺžka už sa dá relatívne rýchlo prispôsobiť podľa toho nakoľko formálna tá svadba bude. Jasné že najdôležitejšia je nevesta, ale tak aj hostia sa musia cítiť pohodlne a pekne 😀

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@tinatitti tu mi vôbec nesedel vystrih...

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@anonymka11 červené boli malé... Nezapla som ich v zadu cez prsia a väčšie nemali. Okrem toho má červené sestra nevesty (sesternica)...

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@terezka1947 tie mám doma, tie som mala u kamarátky na svadbe letnej pred 3r. Ešte mám doma ružové, krajkové, puzdrove... Niečo vyberiem... 😁

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@borka33 skrátiť by sa museli tak ci tak... To uz by som si ohrnula na skúšku a podla toho by som videla, či budú lepšie dlhé, alebo kratšie... Tak budú mať takú honosnejsiu svadbu, lepšia reštaurácia, 80 hostí... Prvá svadba z oboch strán... Obaja majú mladších súrodencov...

petricka1984
13. aug 2020

@zuzanaokasova tie strieborné sú super. Vyzeráš v nich ako filmová hviezda 🤩👍

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@petricka1984 ďakujem 🙈 si mňa rozosmiala 😅 od tej mam ďaleko 🙆‍♀️

marlenka369
13. aug 2020

@zuzanaokasova mne sa aj tieto páčia na tebe

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@marlenka369 tie prve som skúsila iba kvôli strihu, tie co mam na sebe má nevesta ako popolnočne... Tie zelene sa páčili aj mm, len mne prídu skôr na oslavu, možno letnú svadbu...

marlenka369
13. aug 2020

@zuzanaokasova tak tie strieborné skrátiť a budeš krásna👌

zuzanaokasova
autor
13. aug 2020

@marlenka369 po kolená? 🤔