icon

Poraďte moderné meno

patik114
23. jan 2014

🙂

Strana
z4
patik114
autor
23. jan 2014

mena (oprava ) 🙂

kuceravasisa
23. jan 2014

My mame Melindu 🙂

anka772
23. jan 2014

Charlottka 🙂

eluma
23. jan 2014

ZOE, TEO

luba28
23. jan 2014

Zara,Chiara,...Nikodem,Nikolas,

sissy27
23. jan 2014

@patik114 a čo keď to dnes moderné meno bude o pár rokov ale že úplne "out" ? 😅 daj také, ktoré sa aspoň trochu hodí k priezvisku a ktoré sa ti páči, na módu sa vykašli, tá sa mení...

billam
23. jan 2014

@patik114 Zara, Ella, Lara, Mia, Nela, Vivien, Theo, Maxim, Max, Nikolaj...

slaskou
23. jan 2014

hrozna tema a moderne mena su hrozne...

to preco robit z dietata "nieco viac" ,nieco extra???

fomarik
23. jan 2014

Podla mna su moderné práve tie nemoderné 😉 . Lebo zase o pár ročkov tie nemoderné budú možno šik. ja som za tradičné, slovenské mená. My sme meno vyberali ( teda ja som už detstva snívala o dcerke menom Lívia) podla priezviska a aby nebolo tak frekventované.

pea87
23. jan 2014

niekedy mam pocit ze rodicia davaju svojim detom mena za trest 😀 😀 😀
@anka772 charlotte je krasne meno aj ja raz take dam ak budem mat dceru 😉

liliandax
23. jan 2014

daj take meno, ktore sa paci najma tebe.. ale pamataj, ze z dietata bude raz dospela osoba a to meno ponesie cely zivot..
- ako bude zniet spolu s priezviskom? hodi sa k sebe?
- ako bude zniet meno, ked bude napr. v zahranici? (nevies, kam sa raz dostane), s titulom?
- nemate v priezvisku viac R? ak by bolo aj v mene pismeno R, moze to posobit rusivo (?) - čo ak bude račkovať? 😉 šušlať?

edita84
23. jan 2014

moderné? Onur :D ale nieee čo je moderné? to meno ktoré zakričíš a pribehne k tebe 5-6 detí?nie pekné meno pre dieťatko je to ktoré ked povieš tak sa ti objavý len a len tvárička tvôjho dieťatka 🙂 ja som vybrala mená Beata v našom oklolí je len moja Bea žiadna dalšia 🙂 a Teodor tak isto nepoznám v našom okolí žiadneho 🙂 viem v poslednej dobe Teov pribúda ale u nás nie 🙂

mnamko
23. jan 2014

ja simyslím,že som svojim deťom dala pekné a moderné mená-Miloš,Aneta,Nina a ešte sa mi páčia Lukáš,Peter,Dominik,
Zina,Emilly,Heidy,Sofia

patik114
autor
23. jan 2014

@anka772 to je pekne 🙂

patik114
autor
23. jan 2014

@sissy27 ved to ze dnes uz tie strasie mena co boli sa zas davaju 🙂

bzdocha
23. jan 2014

hmmm Disney pre chlapca a Apple pre dievca

roberto7
23. jan 2014

Lujza 🙂

pea87
23. jan 2014

@mnamko Miloskovi vsetko naj k meninam 🙂

horana
23. jan 2014

prva 5ka naj IN za posl. roky na SK
z dievc. Sofia, Nela, Natalia, Nina, Ema
z chlapc. Jakub, Adam, Samuel, Michal, Lukas

tak tymto sa vyhnut ked nechcete aby sa v skole ked vyvolaju vase dieta vstalo vzdy 4-5 dalsich z triedy 😀 , co sa stalo v destve mne, ano bolo nas v triede 30 a ucitelka nas volala: Jana1, Jana2,Jana3 a Jana4.... a svojim detom take obdobne neurobim ani nahodou 😵

btw na mena sa moda nevztahuje, to sa dava podla srdca a jeho nositel/ka sam/a tomu menu da nadych svojim charakterom

billam
23. jan 2014

Mne sa zas nepáčia Aničky, Zuzky, Katky....

melalex
23. jan 2014

Moja dcerka je Melánia a volame ju Mel,Meli,Melany

beus15
23. jan 2014

Presne. Ani mne sa nepáčia mená: Anna,Zuzka,Katka a atď... :D Ja mám meno Beáta a nie každá to meno má hihii :D Ja som bola vždy jedíná Beáta v triede :D Ja by som dala meno kebyže je dievčatko Laura alebo Barbora a kebyže je chlapček tak Marián. Mne sa nepáčia vobec chlapčenské mená len Marián.Ostatok je pre mna nula bodov :D Každý má Samko,Maťko,Matúš a take... neviem ,ale nepáčia sa mi. Ale tak každému sa ľúbi niečo iné 🙂 a tie moderné mená sú strašnéé,ach ako to možu dať tí ľudia svojim deťom? Normálne klasické meno treba dať,si myslím 🙂 a nie vymyšlať a ešte niekto dáva dve mená ,to už vtedy je strašne prehnané 🙂

kristiii
23. jan 2014

@melalex tvoje babule majú krásne mená. Ak budem mať raz dcérku tiež sa bude volať Melany, ale kedysi bola môj top Sandra 🙂 Ešte sa mi páči Vanesa, Melisa, Linda. Z chlapčenských môj Lukas 🙂 , Nikolas, Viktor.

sashabb
23. jan 2014

@beus15 ja by som zas nikdy nedala meno po otcovi 😎 malý-velký, starý-mladý ... ďakujem neprosím 😀

m_ij_ka
23. jan 2014

@patik114 Zoe, Mia, Ria, Chiara, Chloé, Noémi, Zara, Aurora, Lara, Ziva

Zac, Max, Alex,

gubcikova
23. jan 2014

😀 daj next,zara,goerge,lindex 😀 😀 😀

bajana
23. jan 2014

clovek stravi vacsinu svojho zivota ako dospely, pracujuci clovek a podla toho by mal dostat meno...mam pocit, ze dnes mamicky myslia hlavne na zdrobneninky, a na to, ako oslovit patrocne dieta...ale to dieta bude raz mozno pravnik, sofer alebo predavacka v obchode... 😉 tiez sa mi pacia aj zahranicne mena, ale ctim aj svoj povod a krajinu, odkial pochadzam, takze by som vyslovene zahranicne meno (alebo meno, ktore ma svoju alternativu u nas) svojmu dietatu skratka nedala...

inak moderne mena su (aspon v mojom okoli) urcite Sofia, Natalia, Nina, Ema, Laura....tie muzske su beznejsie: Jakub, Matej (alebo jeho zahranicna podoba Mathias), Tomas

smario5
23. jan 2014

kamoška má Megan a Cyntiu 😉

j_ank_a
23. jan 2014

mne sa pacia niektore ,,moderne,, mena, ale aj tak dam mojim detom Slovenske... baby, pri dnesnom trende davania detom taketo ,,moderne,, mena tu za par rokov ine ani nebudu... a typicke slovenkse budu skor vzacnost... takze asi tak.. a urcite by som moje dieta netrapila tym, ze mu dam meno ako Chloé, Ziva a podobne nezmysli (sorry, ak sa to niekomu paci, mne proste nie...)... zeny ved si predstavte, ako tie deti budu v skole volat... bude to poslovencene, pretoze deti nerozlisuju, ci je to cudzojazycne napisane, alebo nie... a 9 rokov na ZS je dost dlhy cas...v horcom pripade ich budu castovat nepeknymi prezyvkami... pracujem v skole a pocula som toho uz kadeco na taketo mena..

katy2
23. jan 2014

My sme dali detom klasicke slovenske mena, lebo sa nam pacili a dbali sme aj na ich vyznam.... Nepristupovali sme k vyberu podla toho, ci su moderne, ale aby sa za ne deti nehanbili - ani teraz, ani v dospelosti.... Mame Hanu (Hanka) a Pavla (Palko).... Pre nas krasne mena a co ma tesi, v skolke aj v okoli su to originalne mena... Nema ich nikto dalsi 😉

Strana
z4