icon

Pozvánky na svadbu oslavu krstiny a rôzne podujatia

petronela125
30. máj 2025

Ahojte maminy,
Mali by ste záujem aby niekto za vás vytvoril pozvánku ??myslím žeby niekto za vás navrhol dizajn aj všetko a vy by ste hotové išli vytlačiť. Na rôzne udalosti podujatia ako sú krstiny svadba oslava a tak žeby ste sa s tým nemuseli trápiť vy??

anjelicek26
30. máj 2025

chat gpt obrazky to robi zadarmo a vela inych appiek tiez... takze nie, zaujem ziadny...co znamena trapit sa s tym?

t1nusa
30. máj 2025

@petronela125 v dnešnej dobe už je xy takýchto predajcov, ktorí robia tlačoviny na rôzne príležitosti + existuje Canva, kde si vie ktokoľvek kedykoľvek a zadarmo vytvoriť tlačoviny podľa vlastného vkusu ☺️

veronikaszabova
30. máj 2025

@petronela125 zbytocna sluzba, ked si to vie spravit kazdy sam.

petronela125
autor
30. máj 2025
@t1nusa

@petronela125 v dnešnej dobe už je xy takýchto predajcov, ktorí robia tlačoviny na rôzne príležitosti + existuje Canva, kde si vie ktokoľvek kedykoľvek a zadarmo vytvoriť tlačoviny podľa vlastného vkusu ☺️

@anjelicek26
@veronikaszabova
@t1nusa ďakujem za názor ❤️tiež pravda

tina1549
30. máj 2025

sú ženy aj tú na koníku čo majú špeciálne požiadavky... už som jednej pani robila pozvánku na narodeninovú oslavu zadarmo... väčšinou sú to zbytočne vyhodené peniaze pre tú ženu a radšej si nájdu nejakú jednoduchú a vytlačia sami

plus firmy, ktoré robia kompletné tlačoviny na udalosti existujú - nie je to žiadna novinka ak na to niekto má prostriedky

sara07
30. máj 2025

pozri na sashe je tam xy takých , dovolim si tvrdit že možno až pretlak,

eviq
30. máj 2025

@petronela125 nie, chat gpt vie urobiť perfektne návrhy podľa požiadaviek zadarmo

ivanakal
30. máj 2025

Nie, zbytocna vec. Clovek si to dokaze aj sam vytvorit.

vikusjk
30. máj 2025

Nie, je to pomerne jednoducha vec, s ktorou nepotrebujem suppport, cize by som ani neuvazovala o tom, ze by som za nu platila.
Ak hladas nieco, cim si vies privyrobit, skus sa zamysliet nad tym, co by ludom ozaj pomohlo, co nie je jednoduche spravit svojpomocne a vyzaduje si urcite vedomosti a zrucnosti

kitycat
30. máj 2025
@t1nusa

@t1nusa ja som ani Canvu nepotrebovala. Stacil mi Word a potom som to dala do PDF a sla s tym do tlaciarni 🤣

ivanakal
30. máj 2025
@kitycat

@t1nusa ja som ani Canvu nepotrebovala. Stacil mi Word a potom som to dala do PDF a sla s tym do tlaciarni 🤣

@kitycat presne. Ja vzdy pouzivam powerpoint 😂 tam si stiahnem nejaku sablonu pozadia a dorabam text a podobne. Potom dam do pdf a vytlacim 😄

1ryba
Odpoveď bola odstránená
kvety_navzdy
Odpoveď bola odstránená