icon

Praktické tipy na darček pre svokru k 50ke

lenka10717
9. feb 2025

Ahojte baby, poradte prosim darcek pre svokru k 50. narodeninam. Ano, ja viem, ze my ju mame poznat najlepsie, ale ked ona ma vazne vsetko 🙂 uz mame pre nu zajednany wellnessovy pobyt, pozerala som aj po jednej retiazke. Ale nieco mi este chyba, mozno nieco prakticke, do domacnosti 😄 mne napadlo bud rucny alebo roboticky vysavac. Ten roboticky neviem, lebo maju dvojposchodovy dom a aj to spodne poschodie ma v strede taky maly schodik. Preto by mozno bol lepsi ten rucny. Z kuchynskych spotrebicov ma kazdu vec, co vam napadne, friteza, mixery, dokonca aj zmrzlinovac… 😄 povolanim je lekarka. Dakujem vsetkym za rady 😉

petamich
9. feb 2025

Napr. dobry kavovar, nema rada kavu?

lenka10717
autor
9. feb 2025

@petamich dakujem pekne, kavovar maju 😊😄

anos18
9. feb 2025

@lenka10717 no a čo chce ona? Jej ste sa spýtali? Aby to nebola vec, ktorú nevyužije

jamidea
9. feb 2025

@lenka10717 ja som si dala kupit k narodkam zvlhcovac vzduchu do izby. A bezecky pas.....

janickacrazy
9. feb 2025

@lenka10717 keď maju veľký dom, tak ten robotický vysávač by bol asi fajn

siska53
9. feb 2025

@lenka10717 Mne by stacil wellness pobyt a k tomu dake masaze, ktore vyuzijem v priebehu roka alebo permanentka na cvicenie, pripadne daky poukaz na kozmetiku a podobne. A hlavne, nech mi nikto nepripomina to cislo, to by bol pre mna asi najlepsi dar 🤣🤣.

rozculena
9. feb 2025

@lenka10717 ak by som dostala na narodeniny vysávač bez toho,že by som si ho vyslovene žiadala,tak vysávač letí von oknom aj s tebou.Akože sorry,toto je darček??
Moja babka to raz urobila,dostala na narodeniny žehličku,vôbec ju nepotrebovala,vyhodila ju von oknom. Darčekom nie je nič,čo slúži na domáce práce.
Opýtaj sa jej.
Ja mám príbuzných,čo majú všetko,lebo nemajú problém s peniazmi,ja iba kytice posielam kueiérom.

sense
9. feb 2025

@rozculena asi tak jedine k by aj s poukážkou na celoročné žehlenie 😊 (najlepšie nevestou)

nika1971
9. feb 2025

Ja som chcela gramo a platne

rozculena
9. feb 2025

@sense ja som problémový človek na darčeky,lebo čo chcem,to si kúpim.....ale brutálne ma potešil objektív ku foťáku,keď som ešte fotila....

sense
9. feb 2025

@rozculena tak mňa napr potešil ak dyson lebo som ho chcela alebo hocijaký spotrebič ale taký ktorý chcem ja...nie ktorý mi niekto daruje len tak. Ale najradšej mám aj tak poukážky alebo čas strávený s dotyčnou osobou pri činnosti ktoru mám rada.... Pretože to hmotné si kúpim aj sama

tetapetra
9. feb 2025

@lenka10717 sprav kôš, podľa mňa máš toho dosť

minesasubu
9. feb 2025

tiež ma napadol kávovar ale ked už ho maju , moja svokra ho dostala teraz ale rok predtým sme jej dali masažnú vaňu na nohy , veľmi to ocenila
ja by som išla týmto smerom relax a pohoda aj doma
neviem či majú vaňu ale aj taký baliček do vane je fajn (sviečka, soľ, pena , kvety , gulička farebné...)

babybubik
9. feb 2025

Ja mám v práci dobrovoľnú funkciu, kupovať darčeky keď má niekto z kolegov okruhliny (40, 50 aj 60). Veľká väčšina nevie na prvé opýtanie čo by chcela, ale keď s nimi hodím reč, či nemajú knihu, alkohol, poháre na whisky s whisky, kabelku, alebo niečo iné, vždy sa im podarí zostaviť wishlist, z čoho im môžme niečo vybrať a aj keď je to nimi vybrané, je to prekvapenie. Dám tipy pracovné: ženy chceli určitý kvet s kvetináčom, prípadne sadenicu kríka do záhrady, knihy, kabelka, batoh, darčekovú poukážku do konkrétnej predajne obuvi, peňaženka, kupovala som už aj tibetskú misu, lístky na koncert. 60-ročnej kolegyni som kupovala minulý rok lístky na AC/DC a boli to lístky pre ňu, zistili sme že počúva rock 🙂 Veľa sme sa dozvedeli o našich záľubách. Kolegovi som kupovala veci na crossfit alebo inému Lego Star wars 🙂 Samozrejme vždy to doložím zlatými čoko tehličkami z Delikatesa, majú tam naozaj pekné čokoladové figurky 🙂 Kôš sme ešte nedávali nikomu 🙂
Ak som sa dodatočne pýtala, čo dostali od rodiny, niekto ebike, wellnes, peknú súpravu šperkov a nemuseli byť zlaté. Kolegyňa chcela operáciu viečok, tak ona si od detí pýtala peniaze, mala to indikované od lekára, ale chcela si to dať spraviť na klinike ktorú si vyberie. Takže tak. Snáď pomohlo 🙂

jamidea
9. feb 2025

@minesasubu no mojej mame som chcela masaznu vanu navianoce kupit, alebo narodky? Este, ze som sajej spytala, povedala, ze nech sa neopovazim taku hovadinu, ze to nechce .

lenka10717
autor
9. feb 2025

@babybubik dakujem pekne za radu. Pribeh s listkami na ACDC je strasne zlaty 🙂

lenka10717
autor
9. feb 2025

Dakujem pekne za rady. Pytat sme sa pytali, klasicka odpoved, ze nic netreba, nemame si robit starosti, vsetko ma. Na Vianoce si prosila len papuce 🙈 este raz za nou poslem chlapa, mozno na nieco pride 🙂

h2
9. feb 2025

@lenka10717 Keď máš pre ňu wellness pobyt a retiazku, tak už máš darov až-až, nič ďalšie ti netreba. (Toľko môj názor, ako takmer 50-tničky.) 😊