Prekvapenie na 10. výročie svadby
Zienky, blizi sa nam 10. vyrocie svadby. Chcem ho prekvapit niecim v praci, lebo v ten den nebudeme spolu. Moja predstava je, ze den vopred by som mu vysrdieckovala kancelariu a ked v nej bude, tak by som tam najradsej poslala nejakych huslistov, aby mu zafidlikali pred vsetkymi ako to byva vo filmoch. No, ale vobec netusim ci taku srandu niekto robi a co by ma to stalo.
ahoj, my mame tento rok tiez desiate vyrocie, ale taketo veci ma ani nenapadli. vidis, ja by som brala nejaky welnness pobyt bez deti🙂
@novana tiež si myslím, že by sa to malo oslavovať doma a nie v práci, čo má práca spoločné s výročím manželstva? Ja oddeľujem súkromie od práce. Tiež mi to príde ako divadielko pre ostatnc´ých, pretože aby som dala niekomu najavo ako ho milujem, stačí poslať kyticu domov alebo niečo pripraviť doma a nie pred obecenstvom. Je to intímna vec dvoch ľudí a nie celého kolektívu
@dai, téma nie je o samozrejmosti, či nesamozrejmosti darovania kvetov, ani o tom, kedy, kde, za akých okolností a ako sme kvetmi niekoho obdarovali či obdarované boli. Dnes už je určite len veeeľmi málo žien a mužov, berúcich kyticu ako niečo výnimočné. Ale k téme: pekne to o príspevok vyššie napísala kvetinka75. 🙂
😀
@0silvia0 😀
A co tak huslistky a hore bez? (Napad mojho muza, ked som mu cez zachvaty smiechu precitala uvodny prispevok.) 😂😂😂😂😂

@dai, mňa zase kytica doručená domov prekvapí vždy. 🙂 Podľa môjho názoru - do práce je vhodné doručiť kyticu od spokojného klienta, neprítomného kolegu... Koľko ľudí, toľko názorov. 🙂