Prekvapenie rodičov na dovolenke
Píšem anonymne lebo mama tu má zaregistrované kamošky
Od januára mi pílila uši aby sme snimi išli na dovolenku , vravela som, že nám finančne nevyjde žiadna dovolenka tento rok , ale nevzdávala to a stále mi posielala videá z hotela kam idú , videá lietadiel , videa mora a pláže 😂
Nakoniec ale pochopila teda , že nič z toho nebude.
Potom sme zistili , že cez tú cestovku sa to dá zaplatiť na 3 krát, tak sme sa rozhodli ze ideme , ale iba na týždeň , s tým , že im nič nepovieme a prekvapíme ich tam.
V deň , keď prídeme , tam oni už budú týždeň a v ten deň oslavuje otec narodeniny.
Chcela by som nejaké nápady ako to urobiť , ako by ste ich prekvapili vy ? Chcela by som niečo špeciálne spojené teda hlavne s tými otcovými narodkami ☺️
Mna by to potešilo a mojich rodičov by takéto prekvapenie od deti tiež potešilo. Taktiež si myslím, že úplne stačí spoločná večera, je to také prirodzene a prijemne. Nemusíš presúvať žiadne fľašky. Ak je to lepší hotel a personálu povieš, že má narodeniny, nachystanu aj nejaký koláč so sviečkou. Peknú dovolenku!
Podla mna si to vymyslela super 😀 Rodicia sa urcite potesia, hlavne ocino, kedze to bude na jeho narodky. Cislo ich izby mozes vymamit nejako od nich, ked uz tam budu a budete si pisat, alebo volat. Skor porozmyslaj, ako zistis, kde sa prave nachadzaju, ked pridete do hotela 😉 A v niektorych hoteloch aj upecu taku malu torticku ak ma niekto narodky, my sme uz viackrat zazili, ako casnici niesli tortu a spievali pri veceri happy birthday 😀
Jeeej ,to je aké super, parádne ste to naplánovali. Ocino dostane najkrajší darček. Vás. ❤️ Možno oslovte hotel, aby pripravili nejaku tortičku a sviečky, snáď budú ústretoví. Držím palce, aby všetko vyšlo tak, ako si predstavujete!
Vyskoc naha z torty 😂😂😂
boze to su napady 🙈
Neviem kam idete, ale priniesla by som asi nieco specialne co ma rad, zo Slovenska. Urcite nejaky alkohol. A zaklopala by som im na dvere, ze hotelova sluzba 😀 . Alebo ked mate deti, by som poslala najprv tie za nimi, ze chodte pozdravit babku dedka. Im oci vypadnu, kym im dojde, ze jak to ze tam maju vnucata 😀 . Alebo si ich pockajte "nahodne" na plazi alebo tak. Pripadne u nas aj take bolo, ze som s dakym telefonovala a ze skoda, ze sa neuvidime a otocim sa a dotycny tam 😀 . Ze dajte videohovor s mamou a ked skoncite, jej zatukate na plece alebo cosi take.
No ale nie je odveci aj si to nenapadne zistit. Pri dovolenke asi nizsia sanca, ale nam sa stalo, ze ja som sla prekvapit frajera k nemu domov a on z roboty siel prekvapit mna domov. Takze sme sa minuli 😀 . To iste sa stalo mojim rodicom. A my sme tiez rodicov parkrat prekvapili a oni nas pri nejakych prilezitostiach (mame to vsetci radi), lenze tiez sa parkrat stalo, ze prave bol niekto prec alebo take cosi. No neviem ci take cosi hrozi na dovolenke. Len aby napriklad neprisli skor domov, ze prekvapko, ze ked ste nemohli vy prist tam, oni prisli za vami alebo co, ze aby aspon na narodky ste boli s nimi. Najhorsie je, ked maju vsteci radi prekvapenia, lebo ked chces niekoho prekvapit, casto on chce prekvapit teba a nakoniec je len chaos 😀 .
@vikusjk my prídeme medzi 15:00-16:00 do hotela tak to rátam že budú mat akurat šlofíka pred večerou po celom dni pri vode , alebo budú akurat po poobednom slofiku zase pri vode 😁 idu aj s rodinnými známymi s párikom tak rozmýšľala som že aj ich do toho zapojím že s nimi sa dohodnem , alebo so sestrou , ale ona je huba ona by to prezradila 😂
Neviem , velice to plánujem a ajtak nakoniec nás stretnú v príchodovej hale spotených ovešanych kuframi a nervóznym revajucim dieťaťom 😄
Ale páči sa mi ten nápad s tou večerou, že poviem na recepcii, aby im dali do izby pozvánku (akože od hotela v anglitctine to pripravím a vytlacim doma ešte a dám im to) na a la carte večeru (v cene all inclusive je jedna) oni budú piati tak im poviem aby prichystali stôl pre 8 😄 a prídeme tam.
Určite sa potešia 😆
Ja tiež mam rada také šoky 🤣🤣
Ideme o 3t na svk, síce mama o tom vie, ale nevie ze príde aj syn, to bude také prekvapko keďže ho vôbec nečakajú.
Tiež bude mat mama v decembri narodeniny okrúhle tak plánujeme prísť no zas vôbec o tom ani netuší. A bude to riadny šok.
Priprav tu fľašu keď vieš ze ma rad, do druhej ruky balón/ tortu a radosť je na svete 😂😂
ej veru keby ma tak deti na dovolenke prekvapili neviem či by som bola rada... z mojej strany by to bolo asi také rozpačité...
Ja som tak prekvapila segru na Mallorce.to bola pecka... Myslím. Ze nato nikdy nezabudnu. Skoro zinfarktovali keď nás tam videli. Akurat sme ich vystihli pred hotelom, decka si jazdili na podnikoch. Bol to fakt super zážitok 😂😂👍👍👍Nesmieš nič prezradiť a fakt ich až fyzicky vyhľadať.
Fľašu podáš na recepcii a poprosís aby ju odniesli na izbu, alebo ku stolu pri večeri, napr.s blahoprajnou kartou,. Ako keď sa podieľajú kvety do iného mesta. Recepčný/ čašník im iba podá že kuriér priniesol.
Alebo kúpite nejakú malú tortu, z domu dones prskavkovu fontánu a chvíľu po čašníkovi nastúpite s rodinou ako prekvapenie.
Mna by zaujimala reakcia zien na take prekvapenie, ale opacne. Ze mlada rodinka na dovolenke a zrazu svokra vyskoci v hoteli pri ranajkach - TU SOM 🙂😃😃😃
Urcite to dobre dopadne, nech uz to vymyslis akokolvek, drzim palce a uzijte si dovcu 😍
Mna zarazilo nieco uplne ine. Tvoja mama vedela ze nemozete ist z financnych dovodov na dovolenku a ona ti cely cas posiela videa hotela a plaze.....to z akeho dovodu? Aby si videla o co prichadzas? Ja si neviem predstavit, ze by som toto urobila mojej dcere.....
Hlavne ich neprekvapte pri tom...
Spravidla som niečo v takom štýle a 50ročná mama bola z toho psychicky tak na nervy, že celá dovolenka bola na ho...
@cocolino234 Really? Sedlač? Ľudia sa nechovajú, Ľudia sa správajú, zvieratká chováme....
@jenn7 tak my mame s mamou veľmi kamarátsky vzťah, viac kamarátsky ako mama-dcéra a často sa takto zo srandy provokujeme , aj ja ju , keď som niekde a ona trčí v robote napríklad a ani jedna z nás to neberie vôbec tragicky ani neni smutná ani sa neuráža , zabávame sa na tom, jednoducho takto fungujeme , každá rodina je iná ☺️
Toto bude obrovské prekvapenie ❤️verím že si to užijete
@vulka tak ale nás tam ani neuvidia poriadne , keďže moja mama je ako korytnačka a celú dovolenku leží na pláži a opaľuje sa a každú dovolenku idu max na jeden výlet 😄 a my chceme ist na výlety z hotela aspoň 3 krát a tiež mame malé dieťa s ktorým nebudem v horúčave na pláži cely deň , takže budeme podľa mňa dosť času aj na izbe.
OK.Napísala som moju skúsenosť.
Tak v tom pripade ok. Myslela som ze to bola trochu provokacia. Kazdopadne krasnu dovcu, bude to pekne prekvapko!
Veď to prekvapko bude darček sám o sebe
Ako to dopadlo?
@elzena2 nad moje očakávania! moja mama je dosť taký studený čumák a nikdy som ju nevidela takú šťastne prekvapenú , celý večer to ešte ospevovali akí sú radi že sme tam a že aké úžasne prekvapko , mám aj video 🤣 prekvapili sme ich tak, že sme im išli zaklopať na izbu, akurát išli na večeru.
To je super!

Autorka: Máte dieťa / deti? Podľa mňa by bolo pekné prekvapenie, ak by sa zrazu objavili vnúčatá a popriali dedovi k narodeninám. Alebo aj tá predošlá myšlienka s večerou je fajn, dohodnite v hoteli - objednajte stôl, keď ich usadia - prídete vy.