Priateľ mi kúpil pod stromček nohavičky
Ahojte, skoro rok sa stretávam s aktuálnym priateľom .. pod stromček mi kúpil dvoje nohavičky .. niesom náročná ani nepotrebujem nič drahé ani extra, ale týmto darčekom mi dal podľa mna najavo ako má má rad a veľmi má to sklamalo, ja som sa snažila a môj darček bol drahší ale o to nejde dala som si záležať cely ten Čas som ho počúvala a dala si záležať na to po čom túži a čo mu chyba a to som mu kúpila, mám pocit že on to len tak zbúchal a kúpil dvoje nohavičky .. ako keby sme par už 10 rokov.. mohol byt nápaditejsi cely čas som si myslela že mu na mne nezáleží a týmto mi to akoby potvrdil
90% chlapov ma antitalent na kupovanie darcekov. Vobec to netreba brat tragicky. Su to proste chlapi 🙂 A to, ze nieco kupi a nebodaj trafi velkost je uspech 🙂
@maria123a škoda že si nenapísala ako dlho ste spolu. Tiež si myslím, že kúpiť nohavičky, trafiť sa do veľkosti a odhadnúť aj tvar je umenie a nie na pohoršenie. Ver tomu, že po 10 rokoch by ti chlap nohavičky nekupoval. Ale hoci aj na začiatku vzťahu ti týmto darčekom jednoznačne dáva najavo, že sa mu páčiš a rád sa na teba pozerá aj keď si len v nohavičkách. A možno ti len naznačil aký druh nohavičiek sa mu páči. Ale určite by som to nepovažovala za nezáujem o teba. Ak by sa o teba nezaujímal tak by kúpil menšie či väčšie číslo alebo aj nijaké a prípadne by ti kúpil maximálne odlicovacie tampóny.....
posledné dni sa tu na niektorých témach celkom dobre bavím, drahý na mňa zakukuje z gauča, čo sa toľko usmievam na monitor 🤦🏻♀️ no teraz som už doslova vybuchla smiechom, prepáč. Hlavne ten záver, že keby sme už spolu 10 rokov.. no ja by som asi kukala jak puk, keby som po desiatich rokoch dostala pod stromček gaťušky a asi by som sa nezdržala smiechu 🤷🏻♀️ na jednej strane chápem, že si čakala niečo iné a si sklamaná, no neviem čo čakáš, že ti napíšeme..
A.čo si chcela radšej slipy?
Na žene by som sexi prádielko nevyzliekal, ženy sú pekné nahé a občas pančušky, korzetík, nohavičky a tangá a lodičky? Po bývalej mám takú plnú krabicu, nájde sa nejaká?

Čo by som dala za také prakticke darčeky 🥺