icon

Pridajte tipy na darček k promócii sesternici magisterky

Včera o 12:33

Ahojte poraďte prosím čo kúpiť sesternici k promocii Mgr.
Ideme dať peniaze kyticu a chcela by som nejakú maličkosť na pamiatku.
Prosím poraďte ďakujem.

anonym_bacd45
Včera o 12:40

Naco na pamiatku? Myslis ze zabudne, ze mala promociu? Alebo potrebuje nieco, co jej bude pripominat, ze jej sesternica nola na jej promocii?

Daj jej kvety a peniaze a nerob si zbytocne vrasky a odpad.

anonym_b0fa21
Včera o 12:41

Mozno nieco suvisiace s odborom, ktory studovala. Alebo co ma rada... Ja milujem knihy takze mna by kazda poukazka alebo kniha od niekoho kto vie co citam potesila ale tak kniha asi nie je nic na pamiatku. Mozno dodatocne nejaku spolocnu fotku z promocii zaramovanu s nejakym vystiznym mottom alebo prianim?

sisska96
Včera o 12:52

Ja nejak som ani neriešila sesternicu

minesasubu
Včera o 13:04

Ver mi najlepšie je dať peniaze, bratrancovi som dala peniaze a bol rád išiel na dovolenku
po promocie sme išli posedieť , fotky super

anonym_221d0e
Včera o 13:46

Ja som dostala uterák s gratuláciou k promócii😁, za mna toto byť fakt nemusí. Ten uterák je ešte aspoň prakticky, ale šálky, sošky a pod. s touto tématikou sú hrozné. Už keď, tak peniaze do obálky, aj to jedine v prípade, že si pozvaná na promočný obed, inak podľa mňa netreba.

anonym_094206
Včera o 15:34

ja som napriklad k promocii dostal ... napriek tomu ze sme boli uz davno rozideni.. A k dizertacke som dostal druheho syna. som hned utekal do porodnice.

sulavikova
Včera o 15:44

Personalizivané pero napr. Parker

anonym_19e0d9
Včera o 15:56

Ja som dostala váľandu, lebo som sa sťahovala hneď po promóciách do podnájmu. ( Doteraz som si myslela, že sa to volá válenda. ) Tiež by som ostala pri kvetoch a peniazoch. Možno ak nosí Pandoru náramok, tak by som jej kúpila nejaký prívesok, prípadne nejaké náušnice. Ale to by som musela dobre poznať jej vkus.