Prijímanie - vhodné šaty do kostola
Dcéra bude mať prvé sväté prijímanie a ja fakt neviem aké šaty si kúpiť, objednať .V pláne mám že by som chcela skôr niečo na telo .Pri staršej som malá s čipkou no ináč šité a ukázalo to širšie boky. Šaty som skúšala vybrala no bohužiaľ kým som skúšala iné vtedy tak predavačka má nepochopila a do tašky dala iné a všimla až doma tak som neriešila ale o tom není táto téma 😁teraz chcem iné skôr viac na telo niečo také čo prikladám fotky . Takýto typ šiat má nerozšíri nesmú byť predelene povedané pod prsiami. Sú vhodné na takú príležitosť ? Alebo pošlite ak viete o niečom 🙏
@mariska1989 koktejlové mini šaty obtiahnuté zvýrazňujúce všetky krivky ti prídu ako vhodná možnosť? Ja som ateista, ale aj mne to príde nevhodné. Plus ak si niekedy navštívila nejaký turistický atraktívny kostol napr v Levoči, tak ti tam dajú šatku na ramená keď ich máš odhalene. Asi toľko k tomu, ako si kresťania zakladajú na tom, aby sa obliekalo tak, aby to nebolo sexuálne vyzývavé. Vypasované prsia a zadok asi nie sú najlepší nápad.
@mariska1989 jejda...tieto ani jedny...sú krásne ale nie na prijimanie
@mariska1989 prosím ťa aká to je stránka? Ďakujem
No takže zelené som dala príklad napr že majú dlhý rukáv .výstrih sa dá upraviť keby aj taký bol a že by boli po kolená to že sú rozdelené na nohách extra nevýhodu nevidím tým že by boli krátke by to tak neukázalo . Obrázok 2 a 3 to že nemajú veľký výstrih nemajú prežívajú iný diel popod pŕs že sú šité ako keby s jedného kusu . Poprípade farba . Opakujem nie trblietavé asi ešte viem čo sa patrí a čo nie . Rukáv na 2a3 nemusí byť lebo však si dám bolerko , sačko . Zopakujem ešte raz nie trblietavé nie veľký výstrih ani odhalené ramená , nie nemienim sa pretekať s ostatnými. Odolná tam je tak akurát jedna mladšia a ostatné buď o 10 rokov staršie alebo o 20/30 kg ťažšie takže neviem čo by som išla pretekať a ešte na dedine . Oslava bude doma nemám sa prečo extra paradiť len chcem vyzerať slušne a neviem čo je na tom zle
@foxyfox píšem niekde obtiahnuté ?
@lusia727 čoho ?
@mariska1989 ale veď všetky tie na fotkách sú. Či ich chces o 3 čísla väčšie aby neboli obtiahnuté?
@cucoriedkacucoriedka nižšie som dala zas vysvetlenie .
@foxyfox no lenže na fotke máš modelku veľkosť XS/S ja som M s miernou diastazou po poslednom trhu takže asi ťažko môžem si dať úplne obtiahnuté .
Boze nemas sudnost ked vyberas taketo saty???
@maminkadeticiek a ty komentovať keď nečítala ostatné komentáre?
@mariska1989 na akej internetovej stránke sa dajú nájsť tieto šaty?
No nič už som tu za dáku ku...u asi 🤣 idem evidentne na diskotéku , ples , svadbu . Pritom by nezaškodilo čo som písala v komentároch .čo už zle som sa vyjadrila že nechcem presne také isté šaty , no nič požičiam si od nejakej mníšky ten ich hanbiť a je po probléme
@lusia727 jaaaj no moment musím pozrieť lebo stránky som si asi neurobila snímku nemala som v pláne ich kupovať ale kuknem
@lusia727 nech sa páči
@mariska1989 podľa mňa druhé a tretie môžu byť ,ale pochybujem ,že tento štýl zoženieš bez toho lesku
@nikasmile z akej stránky sú prosím Vás?
@maxi2 akože podobne keby aspoň boli alebo ako som dala pred tým do komentárov také žlté a tmavo modré. taký štýl len teraz je všetko také živé proste plesová sezóna a všetke stránky len na taku príležitosť
@mariska1989 skúste pozrieť v mohito.sk napr. Určite sa niečo pekné a slávnostné pre Vás nájde.Ja som mala bezrukávové s rozšírenou sukňou a okolo krku zdobené perličkami, k tomu biele slávnostné sako a vybavené.Neviem, aký ste typ postavy, radilo by sa ľahšie
@fauko krásne brala by som ale jeden problém s týmto typom šiat je že mne v takých ukáže ešte viac brucho a to už sú otázky či som tehotná 🙈 preto musím zháňať šaty ktoré idú akoby rovno . Všetko čo mám sú skôr také aj pletené šaty mám čo nosím teraz .
Z názvu som usúdila, že mamička zháňa šaty pre dcéru. O tom na prvej strane ani ťuk! Dcéra je zjavne irelevantná. A už vôbec "nie je podstatné" čo je pri prijímaní dôležité. Lebo iste sú to šaty. 🤦 Kohokoľvek. 😂
@krisia no moja postava čo dodať boky mám široké. Tehotenstva urobili svoje a diastazu takže to dosť vyskočí na takých šiat a o tom že mám malé prsia ani nehovorím takže aj keby som chcela výstrih nemám čo do nich dať
@heni79 no ja som radšej dala preč fotky lebo boli poznámky na to že sú trblietavé 🤣 pritom išlo o štýl , strih. Dieťa by som neriešila možno skôr najstaršiu a menšiu ale ktorá ide na prijímanie nie
@mariska1989 Ja by som chcela takéto. Ale budem v 9.m , tesne pred pôrodom.
@mirkaandrej jeej, odkial ak sa smiem spytat?
@mirkaandrej odkiaľ sú tieto?

@mariska1989 ved sú neni vhodné ani ako príklad, možno farba, tých zelených.