Prijímanie - vhodné šaty do kostola
Dcéra bude mať prvé sväté prijímanie a ja fakt neviem aké šaty si kúpiť, objednať .V pláne mám že by som chcela skôr niečo na telo .Pri staršej som malá s čipkou no ináč šité a ukázalo to širšie boky. Šaty som skúšala vybrala no bohužiaľ kým som skúšala iné vtedy tak predavačka má nepochopila a do tašky dala iné a všimla až doma tak som neriešila ale o tom není táto téma 😁teraz chcem iné skôr viac na telo niečo také čo prikladám fotky . Takýto typ šiat má nerozšíri nesmú byť predelene povedané pod prsiami. Sú vhodné na takú príležitosť ? Alebo pošlite ak viete o niečom 🙏
@mariska1989 ja som myslela aj to, že bez rukávom, aspoň krátky rukavček nech bude, nie holé ramena
@mariska1989 tie šaty čo si poslala sú šité tak aby boli obtiahnuté, ako chces docieliť to že budeš mať také šaty ale nebudú obtiahnuté? Kúpiš si xxl?
@foxyfox no jednoducho a zas niesom tučná takže xxl by som k sebe do nich vtrepala všetke 3 deti 🙈
@mariska1989 čo tak sťahovacie prádlo? Keď ti tak vadí brucho
@maxi2 vadí mi to , prekáža proste .akože jediná možnosť je držať diétu e jedla 2 dní a brucho tak není vidno nakoľko sa dosť aj nafukujem
@mariska1989 tak potom či nemáš intoleranciu na nejakú potravinu napríklad mlieko. Keď ťa nafukuje
@mariska1989 ja neviem ako ti to ešte mám vysvetliť, je jedno akú veľkosť nosis, ten strih šiat je obtiahnuty, či máš XS alebo xxl.
@maxi2 toto ma vzivote nenapadlo .ono to začalo ma viac nafukovať až po 3 dcére .potom mi bolo povedané že diastaza že cvičiť treba len popravde niekedy nieje čas a niekedy energia a neviem sa naučiť aby som nedýchala do brucha . U nás alergia není takže fakt táto varianta má nenapadla a mlieko si dávam len ráno ináč nič
@mariska1989 mlieko je aj v jogurte,syre, somtane. Teda mliečna bielkovina. Keď máš intoleranciu tak ťa stále nafukne. Skús ísť na alergolgiu a gastro
@maxi2 no práveže nič iné nejem .nejem jogurt ani syr 🙊 je mi jasné že by som mala ale nemusím ich akože raz za mesiac áno ináč nie . Ale môžem vyskúšať si nedávať mlieko . A ďakujem ♥️
@mariska1989 nie je zač 😉
@mariska1989 ked mas diastazu, pozeraj ackovy strih siat a nie obtiahnute.
@mariska1989 Ach, ... 😂 . Tak AHOJ! Si úplne mimo. Ideš iba tému "šaty pre teba". Nuž, rob ako myslíš. 🤷
@heni79 a čo robím áno riešim šaty pre seba bodaj pre teba 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dcéru neriešim riešim seba
@kp7333 no len kebyže nebola len diastaza ale boky širšie ako v 25 rokoch 🙈 takže ak dám áčkové automaticky mám širšie boky a zväčší zadok . Necítim sa komfortné 🙈 ja viem som náročná horšie ako malé decko ale viem že nie som jediná
Ja všetkým ďakujem jasné že medzi vami boli čo nepochopili o čo mi ide a šli si za svojim ako si idem aj ja . Nič iné mi neostáva počkať kým skončí plesová sezóna a marec / apríl pozriem do obchodov a snáď niečo nájdem v rámci možností
@mariska1989 ackove saty ti praveze zakryju zadok aj boky a su omnoho vhodnejsie ako tie obtiahnute, co si sem dala.
@mariska1989 tak strih prestrihnutý pod prsiami a vysoké podpätky
@mirkaandrej odkiaľ máte také krásne šaty?
@millenia shein

@mariska1989 tak mrkni, čo si podávala za linky, ja také čaty volám jaternicoidné. Úplne iné strihy pozeraj.