icon

Príspevok na výlet namiesto darčeka: Ako by ste reagovali?

Včera o 19:22

Budem mať okrúhle narodeniny a rozmýšľam že by som rodine rovno povedala nech mi nekupujú darčeky. S mužom by sme si radšej spravili víkend niekde preč a kto by chcel mohol by nám naň prispieť.
Mne to príde praktickejšie ale zároveň nechcem aby to vyznelo že si pýtam peniaze. Vadilo by vám to ako hosťovi?

nika_nika4495
•
Včera o 19:24

@anonym_autor určite nevadilo a je rozumnejšie dať peniaze ako kúpiť nejakú somarinu

nika_nika4495
•
Včera o 19:25

Ja by som im asi povedala že ak mi.chcu niečo dať nech mi nekupujú darčeky ale radšej dajú podľa svojho uváženia peniaze lebo chcete ísť na výlet...a hotovo kto.cjce dá kto nechce nedá

anonym_5f5faf
•
Včera o 19:25

@anonym_autor super, dostávam každý rok príspevok na výlet/hotel/letenku. Doma mi vytlačia, "akože" poukážku a dajú peniaze 🤗

bronkax
•
Včera o 19:26

Ja by som ti bola vďačná uľahčila by si mi vymýšľanie darčeka a ešte k tomu by to bolo aj efektívnejšie

anonym_627b75
•
Včera o 19:27

@anonym_autor za mňa dobrý nápad. Mne na 50ku kolegyne rovno kúpili letenky a bookli ubytko pre dve osoby v Paríži

2691
•
Včera o 19:29

Aj ja som radšej za takýto darček.

anonym_a329b0
•
Včera o 19:29
@anonym_627b75

@anonym_autor za mňa dobrý nápad. Mne na 50ku kolegyne rovno kúpili letenky a bookli ubytko pre dve osoby v Paríži

@anonym_627b75 to máš super. Mne sa ledva vyskladali 100 E, kúpila som si strom do záhrady.
@autorka - super nápad. Z výletu budete mať viac, ako plno blbostí v dome.

ivicatolic
•
Včera o 19:41

@anonym_autor je to dobrý nápad 😊👍

zuzinka888
•
Včera o 19:53

Mne by to nevadilo- prave naopak. Viem ze davam to co oslavenec chce,( tym nemyslim€ ale zazitok, mieco vacsie, drahsie....) Osobne nevidim zmysel ak oslavenec dostane 20 kytic, bonboniery, a predrazene darcekove kose, ci znackovy alkohol

anonym_634e1f
•
Včera o 20:09

Ja sa vždy oslávenca pýtam čo by ho potešilo
Radšej nech mi povie že toto a toto ako ja kúpim niečo úplne zbytočne

biba_18
•
Včera o 21:02

ja som rovno povedala - nechcem nič. ak máte potrebu mi dávať dary, prispejte mi na hodziny (ktoré si kúpim tak či tak). a tak aj bolo