Ročné fotenie - kedy napísať fotografke?

26. júl 2023

Ahojte, možno pre niekoho samozrejmosť, pre mňa nie. Chcela by som dať syna fotiť na jeho rok, no nikdy som takéto niečo neriešila.. Kedy asi mam napísať fotografke? Mesiac, dva dopredu? Ci záleží od fotografa? Ďakujem ☺️

simonatom
26. júl 2023

Určite záleží od fotografa, ale Ja som taká, že chcem mať všetko vopred dohodnuté, chcem mať plán. Takže Ja som písala napríklad aj 3 mesiace dopredu, že ako to funguje , atď. Takže buď sa vyjadrí, že je ešte skoro alebo že si poznačí a budeš to mať vybavené 😆 asi som veľa nepomohla, ale Ja, keď niečo chcem, tak sa vypytujem, vypisujem.

autor
26. júl 2023

@simonatom no ja vôbec neviem ako to chodí 🤔😁

jaskolka
26. júl 2023

Veď kontaktuj fotografa teraz, opýtaj sa na ten termín a on ti povie, že či je to skoro, a kedy sa máš ozvať, alebo si ta už poznačí. Záleží od jeho objednávok, ako je vyťažený a podobne.
Nám sestra dala fotenie na 1 rok ako darček a myslím, že to rezervovala 2 mesiace vopred. Ale my sme mali len ateliérove fotenie (nechceli sme vonku). Možno také treba skôr, ak máš napríklad nejakú špeciálnu požiadavku na okolie, trebars kvety, pole s levandulou, jesenné fotenie v listi a podobne.

autor
26. júl 2023

@jaskolka chcem atelierove, ďakujem za radu 🙂 skúsim si popozerať tu v okolí a napíšem, len nechcem vyzerať ako debil keď ma malý vo februári rok ze píšem pomaly pol roka dopredu 😁

zuzinka888
26. júl 2023

Ak chces presne na den ked ma narodeniny- rezervuj si termin cim skor, ak ti je jedno, ci to bude 2-3 tyzdne ci viac pred alebo po narodeninach staci par dni pred narodeninami. Vacsinou davaju termin 2-3 tyzdne okrem vikendov ked fotia svadby.

alenkavrisidivov
6. aug 2023

záleží aj od toho, že kde 🙂