icon

Rozlúčka so slobodou pre tehotnú nevestu

au1994
9. aug 2022

Ahojte baby,

máte prosím nejaké tipy na rozlúčku so slobodou pre tehotnú nevestu?

Veľmi by mi to pomohlo.

Ďakujem pekne. 🙂

gerfinka
9. aug 2022

@au1994 my sme ju zobrali do wellnessu, samozrejme nevyužila všetky sauny, len tie menej horúce a potom ešte posedenicko na byte. Wellness bol tak v horách, tak sme im to (boli to 2 nevesty) spravili trošku záhadne, že sme ich vysadili na "neznámom" mieste a mali trošku prejsť pešo po turistickej značke.

7lenka11
9. aug 2022

večerné posedenie v meste, prípadne grilovačka na záhrade.. nič náročné.. v ktorom je týždni? ja som v 17. týždni a keby mi niekto do tohto obdobia urobil rozlúčku, hoci len posedenie v meste, tak o ôsmej večer zaspím za stolom :D už takmer 4 mesiace nezvládam žiadny večerný spoločenský život.. v sobotu som posedela s návštevou do pol jednej v noci a ešte v pondelok som bola odvalená :D
takže závisí aj od toho, ako nevesta zvláda tehotenstvo, záťaž a pod.. prípadne choďte na víkend do BA/Prahy/Budapešti, pozrite si mesto, poseďte na terasách a keď sa ona nebude dobre cítiť, vie si kedykoľvek odbehnúť na hotel a oddýchnuť..

didi2102
16. aug 2022

@au1994 my sme urobili posedenie v pizzeria, dali sme jej korunku šerpu 😄🤭 kúpili dva darčeky-1pre ňu , 1pre bábo ... Na všetko sme sa zložili nič neplatila samozrejme , ona už bola v 6m tak len takto