icon

Šaty na sväté prijímanie pre 10 ročné dievča s výškou 161 cm

tinatitti
23. mar 2022

Ahojte, poraďte prosím. Moja 10rocna dcéra pôjde až tento rok na 1. sv. prijímanie (vlani kvôli Covid sme nemohli). Ma 161 cm a nosí veľkosť 36/38. Pomaly čím ďalej tým viac 38. Neviem jej nájsť na nete šaty. Všetko sú len detske čísla. To mam skúsiť požičať v salóne svadobné???? Nechcem pre ňu maxi dlhé, ani s vlečkou. Skôr niečo pod kolená, tak do pol lýtok. Aby to netahala po zemi. Niečo úplne jednoduché, možno sukňa zvlášť a nejaký zivôtik k tomu. Nemáte nejaký tip príp niečo na posunutie? Veľmi pekne ďakujem

katkaseiner
23. mar 2022

@tinatitti ahoj, dceru mam velmi vysoku, sice asi nema az tolko ako tvoja, ale my sme kupili saty s tym, ze sme ich dali prerobit na snurovacku vzadu - ta snurovacka je skor ozdobna, nema funkciu stiahnutia...
Ak by si chcela, mozem ti odfotit a pomerat... moja dcera mala prijimanie v maji a mala 8 rokov, ale velkostne je uz ako dospela...

anjelicek26
23. mar 2022

Tak je vysoka a ma miery dospelej zeny, takze si skutocne myslim, ze budes musiet siahnut po dospelackych modeloch... tie co ti poslala @saadve su krasne, ale podla popisu skor uz 36/38 damsku nosi to proste na sirku neoblecie.

janetinka27
23. mar 2022

@tinatitti mala som 1. sv. prijimanie ako 11-rocna, mala som uz cez 160 cm a saty som mala pozicane zo svadobneho salona

janetinka27
23. mar 2022

ale zasa treba aj zistit, ci nebudu mat na prijimani rovnosaty, takze by nebolo treba zhanat take tie krasne princeznovske saty

tinatitti
autor
23. mar 2022

@saadve Dakujem, su pekne, no ona ich cez hrudnik neda. Kks ta uz ma jednotky a tym, ze je plavkyna, tak ma dost siroke plecia, hrudnik celkovo

tinatitti
autor
23. mar 2022

@katkaseiner ano, poprosim. velmi pekne dakujem

tosomja
23. mar 2022

@janetinka27 asi už väčšina má rovnošaty ale pod tým saty a chlapci obleky..na hostine budú v šatách. Aspoň tak to býva nie? My dokonca ani nebudeme mat posedenie, len na dvore grilovačku ale chce saty.

katkaseiner
23. mar 2022

@tosomja nie kazdy ma rovnosaty... u nas aj vlani aj tento rok to stroskotalo na 2 rodicoch... proste bud ich bude mat kazdy alebo nikto...

janetinka27
23. mar 2022

@tosomja ano, ale niekedy sa rodicia medzi sebou porozpravaju a zistia, ze chlapci napriklad uz nemaju cely oblek, ale len nohavice a koselu a dievcata maju napriklad jednoduchsie saty. lebo na grilovacku si tie slavnostne aj tak neoblecie, ale nejake jednoduchsie pekne saty pod rovnosatou mat moze. zavisi od ostatnych deti, lebo staci, ze par dievcat bude mat slavnostne saty a ostatne budu potom smutne.

stvura
Odpoveď bola odstránená
tosomja
23. mar 2022

@janetinka27 tak preto sa to dohaduje vopred.

tosomja
23. mar 2022

Ja sa chcem spýtať. Aká je to dĺžka sedemosminova? 😀 a trištvrťová? Po kade asi sú?

moninah
23. mar 2022

@tinatitti https://www.asos.com/asos-design/asos-design-mi... a taketo? Tie su hore natahovacie. Ale asi by ste museli do vystrihu vsit nejaku krajku.

tinatitti
autor
23. mar 2022

@moninah také určite nie

janulla1
23. mar 2022

Tie co boli pridané prvé z bonprixu, sú krásne, by som si pozrela tabuľku rozmerov a pre merala, bonprix ma dosť široké strihy, syn nosí mužskú veľkosť S ale z bonprixu sú mu 176/182 dobre

evkamotka
23. mar 2022

Toto si prescrolluj, dala som filter len na velkost a farbu

https://www.nextdirect.com/sk/sk/shop/gender-ne...

zdena1990
23. mar 2022
zdena1990
23. mar 2022

Naša mala tieto s Ali tiež je taká väčšia boli elastické čipkove stali okolo 20€
@tinatitti

bambulka712
24. mar 2022

@tinatitti A potrebuje také šaty? Lebo väčšinou už majú deti na slávnosti rovnaké rúcha. Samozrejme, že potom treba niečo na prezlečenie na obed, preto dievčatá pod ne nosia zväčša letné šaty (záleží od počasia). Napríklad syn mal len spodné prádlo pod tým, vôbec som neriešila oblek, lebo bolo veľmi horúco a obed sme robili doma.

timing
25. mar 2022

A toto by sa nepacilo? Sukna ( mohito) a top (gate) cenovo uplne idealne. A obe kusy oblecenia vyuzije aj inak v lete

olusik112
8. apr 2022

@tinatitti ahoj moja dcera bola vysoka a šaty po nej mam možno by vam sadli možem premerat. Su v mojom bazariku kukni ak ste nezohnali. Od kial ste ak sa smiem opytať bolo by asi najlepšie vyskišať