Silvestrovská oslava bez prípravy jedla: Je to normálne?
Mali sme ísť na Silvestra na chatu s kamarátmi s ktorými sa celoročne stretávame ,chodíme na dovolenky atď.. lenže priateľovi nedali voľno tak na jednu noc sa nám to neoplati ( chata je daleko cca 200 km od bydliska kde bývame). Keď som to ako tak prekusla že nevadí v pohode tak nás zavolal jeho kamarát k nemu, býva s frajerkou ktorú som ja v živote nevidela.. nebola som z toho 2 krát nadšená lebo ho nemusím ( je taký vaše bol všetko videl najmúdrejší na svete).Včera som povedala priatelovi že aby sa ho opýtal čo máme priniesť ( jedlo, pitie, alkohol) tak on povedal ten môj že ja idem piecť slané a ešte máme koláče od rodičov že to a pôjdeme ešte na nakup alko nealko. A on na to ten kamarát dobre my ideme piť neviem už čo povedal a na jedenie nebudeme chystat nič.. tak som len pozrela že či vážne ? Tak niekto nás pozve k sebe domov a nič nenachysta? Ja to nechápem vždy keď išli k nám ti kamaráti čo idú na chatu tak som aj ja spravila niečo aj tá moja kamoska doniesli hocičo a toto? Popritom s kamoskou máme 24 rokov a ostatní majú okolo 30 tky.. normálne sa mi tam nechce íst nie kvôli tomu jedlu ale kvôli tomu ako budem zas počúvať tie jeho reči a tá jeho frajerka tiež asi nebude normálna keď je snim…
Prepáčte za môj výlev ale som normálne nasrata..
@1ryba dotyčnú nepoznám tak ako jej mám napísať? Neviem ako sa volá na priezvisko..
Ja by som ostala doma. Pár takých "divných" silvestrov som zažila, proste ideme chlastať a vždy to bolo oničom a keď som tam bola, tak som si hovorila, že to som mohla ostať radšej doma pri telke. Takže na tvojom mieste by som proste nešla, chlap nech ide sám, ja si doma spravím wellness a romantický film, zababuším sa do deky a dám si nejaké baileys a bude mi dobre...
Tiez by som nesla,keby mam byt cely vecer nervozna a otravena a este tam aj prespat..kludne by som priatela nechala ist sameho,prip.ak sa nechce ani jemu, vymyslela by som nejaku vyhovorku,preco nepridete...ak si chcete silvester uzit, treba konat, lebo takto si ho neuzijete, este sa po nom mozno aj povadite 🤷♀️
Dotycnu nepoznáš ôk, ale tak poviem frajerovi nech mi dá číslo na kamaráta a jeho frajerku.
Súhlasím s @1ryba dnešný mladi každý telefón, všetko riešia na internete ale byť trochu spontánny a trochu improvizovať je už príliš ťažké.
Aká som rada ze keď som mala 20 nebol internet a dokázali sme stráviť super Silvestra aj bez dohadovaciek kto co koľko donesie, a kto co nedonesie a prečo nie a podobne. Bez dohadovabia každý niečo doniesol ze ten z koho sme sa stretli ozaj nemusel nic chystať, stačilo ze bolo kde co zložiť a ten večer stráviť. A aj tak veľa toho vždy ostalo.
Ty neguhes všetko už len preto ze ti druhu dievčinu nepoznáš len si počula ze je introvert a ty nie si.
Keď je frajerovi blbé to odvolať, a ty sa budeš cítiť lepšie doma s rodičmi a tetou s papucovou kultúrou tak ostaň doma.
Osobne mi príde posledný deň príliš precenovany.
Chapem ta, ze sa ti tam nechce, ked k tym ludom nemas taky kamaratsky vztah, ale mozno to nakoniec dobre vypali. Ale priatela by som nahovorila, aby kamosovi napisal, ze pridete az podvecer. Od poobedia sa mi to zda dlho. Byt tebou, zajtra napeciem nejake sunkovo-syrove slimaky z listkoveho cesta, to je rychle, dobre a lahko sa to prenesie + nejaky balik cipsov a to, co budete pit. Na tom sa mi nezda nic zvlastne, takto si doniest. A myslim si, ze urcite aj oni nieco ponuknu, ved aj oni budu urcite hladni. Kedze nepoznas jeho priatelku, nevies, aka je hostitelka, mozno vas prijemne prekvapi.
ja keby som išla , tam naberiem jedla aby sme aspoň my nehladovali.... ak idete autom tam sa toho zmestíííí.
Zober nejaky proviant preventivne, co sa nepokazi ked ho hned nezjes a ked nic neponuknu, tak ho nadrzovku vytiahni len pre vas dvoch, aj pitie. Ked nebude hostitelom kktno, tak nemusi byt ani vam. Ale samozrejme nieco male mozete doniest zo slusnosti navsteve.
@lili929 už peciem slimáky
Za cely vecer keby jem len slane a kolace. Popritom pijem, by ma odpalilo uz pred polnocou 🤣😂 normalne sa s nim porozpravajte o jedle co nachystaju oni, a co vezmete vy.
@1ryba ja sa nejedujem ale nechápem prečo mám riešiť ja takéto primitívne veci.. od rana periem upratujem treba mi robiť veci do školy a nie riešiť dakeho debila… tak snáď sa 30 ročný vedia dohodnúť.
Tak odriekni. A hotovo.
Ja by som na vašom mieste išla na tú chatu. No a čo, že je to 200 km. Za pár hodín ste tam.
@1ryba tak chcela som sa odreagovať keďže celý januar február budem za knihami chcela som vypadnúť a o nič sa nestarať ale ocividne 😀
@h2 priateľ nechce ani pocut.. ja keby mám vodicky tak som už dnes na ceste..
No ako to dopadlo? 🙂
Ja ta uplne chapem. Pred par rokmi sme boli pozvani na opekacku. Tak som doniesla nakrajane klobasky, slaninku, cerstve pecivo a ked sme prisli na miesto cinu, bolo to jedine jedlo, ktore tam bolo 🙂 Zastal mi rozum. Ale vizitka hostitela.
No ako to dopadlo?

@1ryba tak ale su tipy ludi ktori neradi riesia veci, (mozno su zvyknuti ze niekto iny vzdy ma riesenie) napisat mozu este raz chlapikovi,