icon

Simon, Simeon verzus Matias. Ktoré je najkrajšie?

nika1082
10. apr 2013

Babenky, prosím Vás, ktoré meno sa Vám páči z týchto najviac?SIMON, SIMEON, MATIAS 😉

Strana
z2
bambina78
11. apr 2013

Nehnevajte sa, ale z tohto nic.. keby som pocula niekde vonku ako mama krici po chlapcekovi Simeon, tak mi to znie ako zly vtip 🙂 🙂 🙂potom v skolke zacnu tiez zhovadovat mena. zo Simeona bude Simeonko... 😀 😝 no chuda chlapcek.. Tie ostatne su mozno take ponemcene..ale Simeon sa ani neda zaradit. Najlepsie ked sa poradite s partnerom, nie s cudzimi zenami..je to vase dieta 😉

andrejka882009
11. apr 2013

moj syncek ,ktory sa narodi v maji sa bude volat Mathias,toto meno ma zaujalo a o inom som uz ani nepremyslala

laskulka11
11. apr 2013

Matias :D

timotea244
14. apr 2013

Ja by som sa priklonila k menám Simon,Simeon 😉 a,ktoré z toho veď je to rozdiel jedného písmena...

yuriko
15. apr 2013

ani jedno 😒

biela
15. apr 2013

a čo keď ti tu všetky napíšu, že napr. Matias? dáš Matiasa napriek tomu, že tebe sa viac páči Simon? 😕 nebolo by lepšie spoľahnúť sa na svoj a partnerov vkus a trošku zladiť meno aj s priezviskom?

wanilla
21. apr 2013

Simon 🙂

imis
22. apr 2013

Moj syn sa vola Simeon a aj na neho kricim vonku Simeon a vobec nikto sa nepozastavuje. Od skolky su deti zvyknute ze je to Simeon,nikto ho nikdy nezosmiesnil. Deti sa zle nerodia,skor s tym zacnu ak pocuju sproste poznamky doma od rodicov. A presne ako napisala violettka,je dobre si zistit,co to meno znamena a ako lahodi tvojim usiam a hodi sa k priezvisku.
btw,baby na neho neletia kvoli menu,ale kvoli ksichtiku a vlasom 😉

m_ij_ka
11. aug 2013

Simon 🙂

minnie55
11. aug 2013

Mne sa celkom páči Mathias, len musí sadnúť k priezvisku. Ostatné sa mi nepáčia vôbec 😝

nanulik
11. aug 2013

ziadne, a co teraz?

robinotina
10. mar 2023

@nika1082 Simeon

Strana
z2