Skúsenosti s oslavami a starostlivosťou o 3,5-mesačné bábätko
17. nov 2023
Baby boli ste s takym babom na oslave? Svokra ma v decembri 50tku. Dcerka je uz v takom stave, ze zacina vnimat uz to nieje jeden a polmesacne babo ktore spinkalo zvecsa a ked bdelo tichucko civelo. Uz ma svoje muchy. Ja si neviem predstavit kde tam v restike v tom hluku bude napr spat kto miju postrazi napr. Muz je jedinacik krstny su z mojej strany ty tam nebudu. Ma tam byt az 50ludi.Ako to s oslavami riesite vy? Idete neidete popripade ako dho sa zdrzite??
autor
•
18. nov 2023@7lenka11 presne si ma odhadla som prvorodicka😀

@koniarova preto hlúpa, že autorka je zrejme prvorodička a nemá skúsenosti s bábätkom, tak sa pýta na názor a skúsenosti.. prečo by to hneď malo byť o tom, že sa jej nechce? Skôr si myslim, že chce len ešte nevie odhadnúť babatko. My sme malú vzali ako 5m na svadbu, hovorili sme si, že reflux sa objavuje už len občas, koliky zmizli, bude to v pohode.. jasné, dieťa spustilo huronsky plač len čo začala hrať úvodná hudba na sobáši, potom chúďa zmätené z preplnenej sály a hudby a do toho bonus - všetci malu obchytávali, vrátane tých, čo sa stihli už pred sobášom slušne spracovať alkoholom.. a bonus číslo dva- dve choré deti pri vedľajšom stole.. presne toto chceš.. malá celý deň nespala, my sme zo svadby nič nemali a do toho všetkého sme dostali od novomanzelov izbu na prespatie, v ktorej bolo ledva 18 stupňov 🤦♀️ a to sme im slušne povedali, že si zaplatíme inde sami..
Tu nejde o to, že babatko to do určite miery zvládne a môžu odísť, keď chcú.. ale nie každé dieta obľubuje veľký kolektív, hluk a asi žiadna mamička netúži po tom, aby si tak malé doeta odnieslo z oslavy nejakú chorobu ako spomienku
Kamarátka ma pol ročne dievčatko a kamkoľvek prídu, hoci len na bežnú návštevu k rodičom, mala je hrozne nesvoja. Sama povedala, že do roka nikam nebudú chodiť a najlepšie je im doma.