icon

Skúsenosti so svadobnou agentúrou

miluska2393
24. júl 2025

Dobrý deň
chcela by som sa opýtať niekoho na skúsenosť komu svadbu riešila svadobná agentúra alebo mal koordinátorku ktorá mu pomáhala s vybavovaním svadby.
Ako to hodnotíte? Stálo to za to alebo sú to zbytočne peniaze?
Prípadne doporučenie s kým ste boli spokojný a ako to cenovo vyšlo
Ďakujem

billy_jean
24. júl 2025

@miluska2393 ak by som mala teraz svadbu a taku normalne velku so vsetkym, co k tomu patri, tak urcite by som to vsetko presunula na agenturu. Kde by sme len doladovali detaily. Mas cenovu ponuku z agentury?

kris_tin257
24. júl 2025

Jediný problém čo sa týka agentúry za mňa je to že oni majú zazmluvnených svojich dodávateľov a tak ponúkajú a doporucuju ich, čo vidím ako veľkú nevýhodu pre klientov

miluska2393
autor
26. júl 2025
@kris_tin257

Jediný problém čo sa týka agentúry za mňa je to že oni majú zazmluvnených svojich dodávateľov a tak ponúkajú a doporucuju ich, čo vidím ako veľkú nevýhodu pre klientov

Žiadnu agentúru som ešte neoslovila nakoľko netuším ani ako cenovo vychádzajú tieto služby.

@kris_tin257 a nie sú aj nejaké len koordinatorky, ktoré spolupracujú s viacerími dodávateľmi a vieme si vybrať kto sa nám bude páčiť? Či nevieš

kris_tin257
26. júl 2025
@miluska2393

Žiadnu agentúru som ešte neoslovila nakoľko netuším ani ako cenovo vychádzajú tieto služby.

@kris_tin257 a nie sú aj nejaké len koordinatorky, ktoré spolupracujú s viacerími dodávateľmi a vieme si vybrať kto sa nám bude páčiť? Či nevieš

@miluska2393 jasne sú ale vieš ako, budú tlačiť tých s ktorými majú dohody a provízie, sú dodávatelia ktorí sú dobrí a nespolupracujú s agentúrami lebo jednoducho nemusia majú dosť klientov a potom sú takí ktorí spolupracovať s agentúrami musia... Takže preto ja by som mala z tohto obavy, skôr by som si tých hlavných dodávateľov ako fotograf DJ priestory (prípadne catering kvety závisí čo priestory ponúkajú) preklepla alebo urobila vlastný prehľad a nariadila sa tým čo agentúra či koordinátorka "odporúča" 😊