Sobáš a prístup partnera
Neviem celkom definovať názov témy 🤷K veci.Sme obaja rozvedení,máme deti,čakáme spoločné.Onedlho máme mini svadbu o dvoch svedkoch.Moji rodičia sú radi,mám s nimi pekný vzťah,takisto s mojím chlapom vychádzajú výborne.Avšak,môj drahý nemá so svojou rodinkou až tak fajn vzťah a že sa žení im neplánuje povedať,čo teda dobre,vravim si jeho vec.Ja s nimi ako svokrovcami vychádzam dobre,avšak cítim ochladenie odkedy spolu zijeme.Nesúhlasili ani so spoločným dieťaťom.Asi ma to trochu mrzí,ale zas vedu z toho nerobim.Viac mi je divné,že nechce to povedať ani svojmu synovi,že si ma berie.Mohe deti sú s tým ok.CoSkuste prosím názory,začína ma to trápiť,veď raz sa to aj tak dozvue
@kubkovamama chcela si názor k téme, môj názor je takýto. Nie,nevydala by som sa ani za princa na bielom BMW a ani vtedy keby ma nosil na rukách,takže za človeka ako tvoj chlap,čo je pos*raty až za ušami už vôbec nie a to ani v najhoršom sne. Toľko môj názor. Každopádne veľa šťastia,budeš ho potrebovať.
aky ma vztah s byvalou manzelkou? Lebo aj tie vedia niekedy zivot zneprijemnit...ze ci tu nebude problem.
ďalšia čo všetko analyzuje... treba rešpektovať mužovo rozhodnutie, cítila by som sa veľmi sklamaná, ak by ma môj nastávajúci nejako obišiel. a predpokladám, že keď bude "po" tak s tým nebude mať problém, len nechce vopred hovoriť (7r by to určite vykecal 🙂 ).
no už vidím kopec komentárov ako by si iné ženy takého muža nezobrali - boli by posraté od šťastia, že si ich konečne chce zobrať (obzvlášť keby boli tehotné), takže tie hrdinské reči si vôbec nevšímaj a zbytočne sa v tom nerýp lebo si sama vyrobíš problém kde nie je.
@monro bez problémov,my dve sa tiež pozname.Kamaratstvo nie,ale slušnosť z oboch strán ano.
@zuzanka.zuzu hej,všetko analyzujem,viem to o sebe už roky.Vela premyslam a kombinujem aby veci klapali.Casto to asi nie je treba.Ale bohužiaľ,keď už nad niečím začnem premýšľať,ťažko sa mi prestáva
@anita6666 čo ti ja viem,šťastia máme zatiaľ tak akurát.Zvlast jeden na druhého.Ty si proti svadbam,no tak o.k.Ja zas až tak striktne proti nie som.Preco by som mu povedala nie,keď ho ľúbim,on mňa,deti sú spokojné a máme už len my sami dvaja výborný vzťah?Ale samozrejme ďakujem za názor.
@kubkovamama tak ja potom si fakt neviem predstaviť dôvod, prečo to synovi nechce nepovedať.
@kubkovamama možno ho máš rada iba ty,on sa akurát potrebuje niekam "upratať" a natrafil na teba...možno si milá,dobrá,jednoduchá žena a gazdiná v jednom,ktorá mu robí servis zadarmo,vlastne za "lubenie sa". Tebe pocit "lubenia sa stačí" a on je spokojný,že má full servis. Muž,ktorý by ťa naozaj ľúbil,by sa s tebou hrdo ukazoval všade a hrdo sa chválil tiež všade a nie sa hanbil alebo tajil. Stál by si za svojim rozhodnutím aj keby sa mu mal celý svet otočiť chrbtom,žiaľ medzi vami láska je asi len z tvojej strany.
AKO PODLA MNA BY TO POVEDAT MAL, PODLA MNA TAKETO ZAMCLANIE VOBEC NEJAKEJ DOBREJ NALADE V RODINE NEPOMOZE, BA SI MYSLIM, ZE TO BUDE ESTE HORSIE A MOZNO UPLNE ZBYTOCNE BUDE TAKTO PRILIEVAT OLEJ DO OHNA
@kubkovamama ja ta neposudzujem,ja vás nepoznám,ani vás vzťah....ja píšem za seba svoj pocit,z toho,čo píšeš ty...ja mám už dosť rokov na to,aby som sa zapodielavala kadejakými problémami s chlapom...proste si užívam svoj život a kľud a áno,ja by som s chlapom v takomto priveľmi zviazanom zväzku nebola...podľa mňa nie je ani zďaleka vyrovnaný s tým,že mu to už raz nevyšlo a zrazu si to má zas zopakovať...nie,nezobrala by som si ho....
nemam rada taketo tajnosti, ja som rada, ked sa vsetko vsetkym povie na rovinu, potom nedojde k nezhodam zbytocne

@anita6666 ja zas poznam veľmi veľa rozvedenych žien aj mužov,čo si našli druhého partnera aj sa vzali aj mali ďalšie deti aj žili spolu v pohode a dlhšie ako rok-dva.Tieto rozhodnutia o spoločnom živote a detoch už sú dávno za nami.Potratila som 4x a deti sú pre nás niečo vzácne a vytúžené,sme radi,že bude ďalšie.Moja žiadosť o názor znie inak,nie poraďte mi,či si mám ešte s niekým začať alebo ostať navždy sama alebo mať či nemať spoločne deti