Som tučná a neviem si vybrať šaty
Ahojte som rok po pôrode a stále mám brucho ako keby som v 7 mesiaci.. Blíži sa mamina 60 a ja neviem aké šaty kúpiť na oslavu viete mi poradiť? Pred tehotenstvom som važila 62 kg a teraz 78kg na 158 cm, takže vyzerám skoro vo všetkom čo mám doma ako hroch 😐🙄
Z tvojej strany to je také konštatovanie. Ťažko ti poradím nejaké šaty, lebo výška a váha su naozaj zle. Najvyšší čas s tým niečo robiť, aj 62 kíl je dosť na tú vyšku. Držím palce. Daj si dlhodoby ciel -polroka az rok, nechudni naraz. Si ešte mladá na takú postavu.
@evamarek77 nalozila si mi?🙂
@mariska30 ahoj, aj mne vaha a brucho zostali po porode, aj ked mam "len" 70 kg pri 167 cm. ked som chcela vybrat saty bola to katastrofa, vo vsetkom.vyzeram ako tehotna. co mi sedi su saty rovneho strihu, lebo v oblasti brucha su volnejsie. skus poguglit, lebo v beznych obchodoch som tazko hladala.
Saty ackoveho strihu su na velke brucho najlepsie. Alebo potom strihane v pase. V ziadnom priprade nie pod prsiami, to sa ta budu vsetci pytat ci si zase tehotna.
@stanulienkat nezda sa mi, ze by sa autorka pytala na toto 🤪 urcite si jej nepovedala nic, co sama nevie
@petricka22 ja viem. Len konstatovala, ze vo vsetkom vyzera tlsta. No ano,kym neschudne, zazracne saty neexistuju. Takze tazko radit.
@stanulienkat no, zrejme potrebuje nakopnut… a aj zeny s jej mierami mozu vyzerat pekne a dokonca aj sexi. To neurcuje rucicka na vahe…
Musis vytvorit iluziu pasu. Zvyraznit rici cici a ked pas nemas tak ho naznacis oblecenim. Vytvorit tu 8 ..ale Hlavne bud dobre naladena s usmevom je zena krajsia ako ked je nespokojna a vyzera ako grumpy cat 😾
Zalezi aky typ postavy mas, podla toho sa treba obliect, nieco vybrat. Tiez som iste obdobie mala vyssiu vahu a je to len o spravne zvolenom obleceni. Ja som mala problemy s nohami, so stehnami, tak som to vyriesila ackovou dlhsou suknou a citila som sa v tom dobre, sebavedomo.
kup si stahovacie pradlo (daj si poradit, lebo ja som kupovala asi na tretikrat :D) , a ziadne volne vrecove saty, prave naopak, treba poskusat v obchodoch kludne aj take strihy co by si inak neskusala a uvidis ze najdes. Ja som vzdy nasla :D
A podla foto nie si ziadna obezna teta, takze klud, urcite najdes ;)
Moja mama ma vyssiu vahu a v puzdrovych satach vyzera vacsinou dobre. Podla mna treba ist do obchodov, zobrat kamaratku alebo niekoho kto poradi. Krasne sa vedia obliect aj objemnejsie zeny, nie je pravda, ze v ziadnych nebudes vyzerat dobre ako tvrdi @stanulienkat
Na jeden konkrétny vecer odporúčam kvalitne sťahovacie pradlo a “pohrabať” sa v značkách, ktoré majú edíciu “curve” specialne prispôsobenú pre zeny s krivkami napr Vero Moda. Pomimo oslavy asi chapes, že postave treba zacat venovat pozornosť zvlášť tomu brusku, môže to byt diastaza.
@mariska30 ahoj ,presne toto som riešila asi pred troma týždňami. Ideme tento víkend na svadbu a ja som pol roka po pôrode a som ako v siedmom mesiaci. Zo všetkého mi trcalo brucho , no hrôza.... Ale to ja som mávala pri výške 166 od 66 do 70 kíl a teraz mám 90🤯áno samozrejme,rady ako typy schudnúť sú super,aj sa chystám, po prvom pôrode som tiež schudla,ale trvalo to rok a začala som asi po pol roku. Ženy ktoré to nezažili aké to je nepochopia. Taktiež komenty že aj 62 kíl je veľa sú od vecí, predsa nemôže mať každý 50 kíl preboha. No ale k veci, tiež dom si najskôr objednala asi dvoje šaty z netu,prestrihnute pod prsiami,ale nebolo to pekne. Musíš ísť len osobne a skúšať a skúšať,pretože veľmi dôležitý je aj materiál, musí to byť taký pevný, nie tie padave látky, ja som si nakoniec vybrala ale stálo ma to ísť na dvakrát po obchodoch. A plus sťahovacie body ešte pod to. Nieje to úplne ono,ako keď máš svoju váhu,ale tak dá sa na to pozrieť 😁 najlepšie je sa pofotit a potom som to poposielala kamoškam,nechala si to ulezat v hlave deň dva a šla som si ich kúpiť.😉prajem ti veľa šťastia pri výbere 🙂
Tak teraz neviem ci je problem to ze chces schudnut a to ta trapi alebo teda tie saty 🙂 Treba pripadne aj na nete pozriet podla mna sa daju najst velmi pekne aj strihovo lichotiace.
@stanulienkat ty sa laskavo uvedom. Pise, ze je rok po porode, nie kazda moze a dokaze schudnut hned. Clovek ma rozne okolnosti a hned tu mudrovat, ako je ta vaha zla, hoci sa na to autorka nepytala, je uplne trapne. Ona ma sice kila navyse, ale stale je to mensi defekt, ako tvoja totalna absencia empatie a potreba poukazovat na seba, ako ty vies druheho zhodit pre zlu vahu..lebo ty mas dobru ! Ona kila zrejme casom zhodi...ale ty zlepsis svoj charakter ?
@stanulienkat 62 kg nie je veľa na tú výšku. Mám tiež 157 cm a váhu 62kg a je to v pohode. Nie každá žena túži byť vyziabnutá niť
treba skúšať. Mne dobre sedia puzdrové šaty. Aj keď som mala 70 kg
@kayyaa 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ty inak vadna. Normalne, slusne som jej napisala. Ona sama pise, ze sa citi tucna. Nie ja jej to pisem.
@kvetinka75 62 kil je ok tak na 170cm. Vyziabnuta nit vyzera inak. Tlstemu je kazdy vyziabnuty. Na taku vysku je 50-55kil ok.
@stanulienkat ja mám 62 kg a mám výšku 157 kg a vyzerám normálne. Keď som mala 55 som už bola príliš chudá. Neviem odkiaľ ty berieš tie pomery výšky a váhy ale niekedy mlčať je zlato. Prt sa v tom vyznáš. Každý má inak rozložený tuk, inú postavu, takže to tvoje konštatovanie je tak na dve veci
ono povedzme si tak, na kazdom kila vyzeraju inak, kedze ich ma inak rozlozene. niekto vazi 70 kilo a nepovedali by ste to na neho, takze hlavne je si vybrat len spravny strih siat, ktory bude lichotit postave

Ahoj nvm aký typ šiat máš doma ale podľa by sa ti hodila vrch obtiahnuty a pod prsiami volny padavý materiál - nič obtiahnuté , poprípade skús si ísť pozrieť niečo do obchodov poskúšať nemusíš nič kupovať len aby si mala predstavu ,drž sa