Špeciálny darček pre manžela k 30. narodeninám
Ženy prosím o radu. Na manželove 30. narodeniny budeme mať svadbu. Pýta si to špeciálny darček, ale moja kreatívne ja má výpadok 🥶 Poraďte prosím, čo by ste vymysleli v takejto situácii z darček?
Ak nepoznáš svojho chlapa načo si ho berieš?
@ovaaa kto hovorí, že ho nepoznám? čítala si čo píšem v príspevku? to fakt nevieš napísať normálny komentár? fuj ženy je mi z vás zle…
Neviem, aký máš rozpočet, keď máte aj výdavky so svadbou. Nepočúva manžel nejakú skupinu, čo má tento rok turné? Muž dostal na 40tku lístky na Coldplay, dokonca koncert bol presne v deň jeho narodenín, bolo to super.
Tak ako mame vediet co kupit tvojmu manzelovi, ked to nevieš ty sama? Ja si myslim, že dovolenka welness, alebo nieco zazitkove nie je nikdy na škodu
Ved dostane Teba 🙂
Nenapisala si zaklad, co ma rad, co rad robi a ani opak
Tak asi nepoznáš, keď nevieš čo kúpiť.
Ia by som dala asi nejaký zážitkový darcek. Ma nejakú krajinu kde sa chce ísť pozrieť? Kúp letenky.
AUTORKA, bez poznania partnerovych konickov, vasni, zivotneho stylu... nemame sancu dat ti relevantne tipy. A bianco poukazky na zazitkove veci, ci poznavacie zajazdy, napadnu aj teba.
@autorka kedze ho nepoznam, napisem par veci, ktore by potesili mna alebo mojho partnera. Garmin hodinky, noc na Lomnicaku, kozeny batoh, Oakley okuliare na sport(velmi pekny model je Kato), obraz alebo print, rukavice na box, listky na koncert/divadlo, voucher na tantricku masaz, voucher na acro jogu(spolocny darcek), vybavu na skialp 😀
Je to ťažko, keď ho nepoznáme ... My tu navrhneme zoskok lietadlom, let balonom a potom Ty napíšeš, že sa bojí výšok a takto sa tu môžme doťahovať do rána ... Asi by som využila, že to je svadba, tak by som zavolala obľúbenú skupinu, speváčku, speváka ... Záleži ale aký rozpočet máš, my ideme mať na svadbe Kmeťa a za hodinu si teda vypytal dosť... Prípadne môžeš z Vaších fotiek spraviť nejaké video a ak sa nehanbíš premietnúť mu to pred všetkými a proste mu podakovat za vsetko, čo pre Teba spravil a ze ste to dotiahli az do toho dnesneho dna = svadby. Prípadne ja som mojmu priatelovi dala na 30 tku all inc. dovolenku v Portugálsku, lebo stále sníval o portugálsku a príde mi trápne mu dať do obálky papier, kde to je napísané alebo len letenky... Tak som si dala zalezat, vytvorila som mu z toho príbeh, nakupila som take sprostosti, ze kupila autičko, kt. musel zložiť, potom som mu tam napísala adresu, tu dal do googla, bola to adresa letiska, dalej tam boli take male kufre, čo znamenalo, že ideme na viac dni, opat adresa ubytovania, ze budeme ubytovaní teda vo Viedni, potom opat zlozil lietadlo a to som ho oklamala, ze dostal teda simulátor letu ( to sa vzdy smial na tom, ked to videl na zlavomate, ze to by ho asi nepotesilo ) tak som ho hodinu nechala v tom, ze toto dostal :D a potom som mu dala dalsi baliček a tam boli miniatura nasich pasov, teda ze fakt letime :D a este som mu dala stieracie zreby a ked ich zotrel, bola tam fotka nasich známych, kt. leteli s nami ... A potom otázky, ktoré smerovali na to, že je to teda Portugalsko a uz len adresa hotela... 🙂
@nikoleta999 to je uzasne😍😍😍nerozpises viac prosim aj to pokracovanie? To sa musel strasne potesit
Jedna znama takto rano zobudila muza, tiez mal narodky, ale o 3 vstavali. Ze pod ideme na vylet. Vybavila mu dokonca dovolenku u sefa😆. Boli zbaleni, isli na vlak, lebo ona nema vodicak. Bol to vylet do Tatier, na Lomnicak a podobne drahsie atrakcie. Vzdy tam chcel ist len nikdy nebol cas, tak mu to splnila. On o nicom nevedel kukal ako puk celu dobu kym tam prisli a mu to doslo.
@bebina23 Ďakujem krásne :D áno potešil sa veľmi, hlavne ho viac potešilo presne to gro, čo som do toho dala, bolo to pre neho osobnejšie a viac si toto cenil, ako ten samotný darček, ale samozrejme aj tam sa tešil, ale vždy keď si na to spomenie, spomenie to, ako som si dala záležať, čiže to malo zmysel 🙂 A o to viac, keď išli s nami naši známi jeho naj kamoš, že to super vyšlo, že mohli ísť s nami :D a ja mu vkuse niečo vymýšľam na 10 výročie, som mu dala zase puzzle, ktoré chudák staval asi hodinu, trošku som sa sekla s veľkosťou :D najlepšie, že celý čas to skladal tak, že obrázok bol hore nohami, tak vôbec netušil čo to zo začiatku je :D nakoniec z toho vyšiel obrázok chaty, kam sme išli a opať stieraci žreb a tam naši ďalší známi, ktorí išli s nami na víkend 🙂 podľa mňa možnosti je toľkooo, ako " podať " ten darček tomu druhému, len človek musí porozmýšľať ... O 2 roky má 40tku, takže už si pomaly trápim mozgové závity, čo zase vymyslím :D
@nikoleta999 to je krásny nápad, ďakujem že si sa o to podelila s nami 🫶🏻
@nikoleta999 Super! Presne pre toto aj ja milujem dávať darčeky blízkym. Stále hovorím, že darček vôbec nemusí byť drahý. Keď však z neho vidno, že ho niekto pre iného pripravil s láskou, je to na nezaplatenie. Tvoje darčeky sú dokonalé 👌☺️
@mojemenonikto dakujem kráásne 🙂)
@nikoleta999 tak potom napis co dalsie si vymyslela🫠

Tazko kedze manzela nepozname. Ani rozpocet. Motorku? Obraz? Kniznicu?