icon

Spoločný darček pre dospelých súrodencov: Tipy a nápady

16. dec 2023

Ahojte.
Mám 2 dospelých bratov (23,25r) ale radi by sme sa vrátili späť do detstva (obrazne, samozrejme🙂). Chceme sa vyšantiť. Niečo jednodenné (mám deti). Nič logické, skôr možno...laser arena? Nikdy som tam nebola, neviem, či je to vhodné, máte skúsenosti alebo iné nápady? Ďakujem

natall113
16. dec 2023

Jump arena, alebo aj tá laser arena neznie zle

petamich
16. dec 2023

Laser arena, Jump arena, neviem odkial ste ale aj Team Up v BA je super, napr. aj tie rozne videohry v nakupnych centrach (moj brat tinedzer tam rad chodi), motokary, escape room

autor
16. dec 2023

@petamich tie videohry ako funguju prosim ta? Ze prides tam a hras inividualne ci hrame proti sebe? Prepac, ze sa tak hlupo pytam, mame doma ps ale neviem ci to je na takom principe alebo nieco ine. Chcela by som, aby sme mali aktivitu spolu, idealne aj s polovickami🙂

petamich
16. dec 2023

skor individualne, niektore su pre dvoch - kupis si zetony, hras rozne druhy a tlaci ti to listky za score co nahras a potom si vies vybrat nejaku hlupost ako cenu 🙂 to asi nebude ta prava aktivita, ked chcete takto spolu

deedol
16. dec 2023

my obcas skocime do top fun - su tam aj hry, co sa hraju jednotlivo, to sa navzajom povzbudzujeme, ale aj pre dvoch/styroch su tam nejake strielacky, air hockey, "basket" sa da tusim aj proti sebe hrat... nas to bavi a je to menej fyzicky narocne ako laser/jump.