icon

Sú reštaurácie otvorené 25. decembra?

23. nov 2025

Dievčatá, možno divná otázka, ale nikdy som to nepotrebovala riešiť, tak naozaj netuším. Sú bežné reštaurácie (nemyslím tie v hoteloch) otvorené 25. decembra? Švagor totiž príde zo zahraničia predstaviť nám snúbenicu a chce nás pozvať na obed. Ideálne by bolo samozrejme prísť k svokrovcom, ale to švagor hneď zavrhol a my v podstate tiež, pretože ten byt nevyzerá veľmi reprezentatívne a ísť tam upratovať nám svokra nedovolí.

Strana
z2
autor
23. nov 2025
@anonym_a87dad

@anonym_autor ak sa vam nepodari zohnat otvorenu restiku, co je myslim dost realne, a ty si s tym ok ze by si obed pripravila ty u vas doma, tak by som to na tvojom mieste tak urobila a svokru pozvala k vam. ze ona nic u vas nezje, jej problem, nech si sedi pri pohari vody co si donesie

@anonym_a87dad áno, urobíme to asi tak. Predsa doma to bude také rodinnejsie, vianocnejsie. Švagor má navyše v ten deň narodeniny, tak ho aj tortou môžeme prekvapiť

anonym_8e3e86
23. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_a87dad áno, urobíme to asi tak. Predsa doma to bude také rodinnejsie, vianocnejsie. Švagor má navyše v ten deň narodeniny, tak ho aj tortou môžeme prekvapiť

@anonym_autor bohužiaľ s reštauráciou neporadím, len chcem dodať, že si super švagriná a dobrý človek 🙂

autor
23. nov 2025
@anonym_8e3e86

@anonym_autor bohužiaľ s reštauráciou neporadím, len chcem dodať, že si super švagriná a dobrý človek 🙂

@anonym_8e3e86 to neviem, to by museli posúdiť iní, ale ja sa z nich a na nich veľmi teším. Je to jediný manželov brat, teším sa, že našiel svoje šťastie a že budem mať švagrinku. Len sa musím naučiť po poľsky 😉

anonym_ae11d6
23. nov 2025

Premotivovaný švagor s ešte premotivovanejšiu snúbenicu , ktorým je zrejme všetko pod ich úroveň 🤦🏻‍♀️
To zakaždým keď prídu budú papkať a stretávať sa po reštauráciách, čo potom bývajú v chlieve, keď ich nemá odvahu vziať domov?

cimage
23. nov 2025
@anonym_ae11d6

Premotivovaný švagor s ešte premotivovanejšiu snúbenicu , ktorým je zrejme všetko pod ich úroveň 🤦🏻‍♀️
To zakaždým keď prídu budú papkať a stretávať sa po reštauráciách, čo potom bývajú v chlieve, keď ich nemá odvahu vziať domov?

@anonym_ae11d6 svokra asi nebude uplne OK, ked si na navstevu k synovi berie vlastnu vodu. Rodicov si nevyberies. Deti mozu byt v pohode, ale za rodicov nemozu.

anonym_39d758
23. nov 2025
@anonym_autor

@ivik4 mesto je Žilina

@anonym_autor obávam sa, že nebude otvorená žiadna, jedine v hoteloch, ktoré poskytujú voanocne pobyty. Tam už svokra pôjde? Fakt si nevybrali rozumný čas, ani na cestovanie

bielasovicka
23. nov 2025
@anonym_ae11d6

@anonym_ae11d6 ved písala ze svokra ma neporiadok, a neupratuje, či čo.

ivanaks
23. nov 2025

A v reštaurácii by svokra jedla? Lebo ak nie, tak je úplne jedno, či bude obed v reštaurácii, alebo u Teba. Môj dedko nejedol ani u vlastného brata, on mal taký blok (on nejedával ani na svadobných hostinách - "natlačil" sa doma, potom celú dobu nejedol a zasa si dal jesť až doma). Nikto nevie, ako prežil 2 roky vojenčiny, ale babička vždy frflala, že kvôli nemu nemôžu ísť ani na dovolenku... Hlavne si to užite a nenechajte si pokaziť náladu nejediacou svokrou. No čo, tak nič nezje, ale aspoň bude s vami.

autor
23. nov 2025
@anonym_ae11d6

@anonym_ae11d6 švagor je úplne normálny, žije v garsónke, vari si sám alebo sa stravuje v závodnej jedalni. Snúbenica neviem, s tou sme sa ešte nestretli. U svokry to fakt nejde, aj mňa sa manžel dlho bránil tam zobrať. Svokra naozaj neupratuje okrem bežných veci umývania riadu a prania. V podstate ani jedálenský stôl nemajú.

autor
23. nov 2025
@ivanaks

A v reštaurácii by svokra jedla? Lebo ak nie, tak je úplne jedno, či bude obed v reštaurácii, alebo u Teba. Môj dedko nejedol ani u vlastného brata, on mal taký blok (on nejedával ani na svadobných hostinách - "natlačil" sa doma, potom celú dobu nejedol a zasa si dal jesť až doma). Nikto nevie, ako prežil 2 roky vojenčiny, ale babička vždy frflala, že kvôli nemu nemôžu ísť ani na dovolenku... Hlavne si to užite a nenechajte si pokaziť náladu nejediacou svokrou. No čo, tak nič nezje, ale aspoň bude s vami.

@ivanaks tam ohundre, ale zje. Mne to príde, ako keby nám nechcela míňať, tak si proste u nás nič nedá, aby nám neubudlo. Ale pravý dôvod neviem, s ňou sa veľmi ťažko komunikuje

euka210
23. nov 2025

@anonym_autor urcite budu zavrete 25,26. Aj oni chcu byt s rodinami. U nas sa ani ziadne akcie nebrali v tieto dni.

autor
23. nov 2025
@euka210

@anonym_autor urcite budu zavrete 25,26. Aj oni chcu byt s rodinami. U nas sa ani ziadne akcie nebrali v tieto dni.

@euka210 jasné, ma to úplnú logiku, každý chce byť na Vianoce doma. Aj ja 😉

ivanaks
24. nov 2025
@anonym_autor

@euka210 jasné, ma to úplnú logiku, každý chce byť na Vianoce doma. Aj ja 😉

@anonym_autor Tak jej povedz: "Mama, ponúknite sa, veď aj Vám som navarila. Aspoň ochutnajte, nech viete , ako varím. Vy by ste to ochutili rovnako? Nabudúce mám trošku pridať/ubrať soli?" Atď. Nech to nie je, že ju nútite alebo že Vám odjedá, ale že chceš, nech ochutná a dá Ti radu...

anonym_79ddcf
24. nov 2025

Robím v hoteli, a reštiku máme 24,25,26,12, zatvorenú. Kuchári, čašníci aj pomocné sa nalietajú dosť celý rok, majú právo trochu vydýchnuť a byť s rodinami. Ale zas 25.12. je dobrý dátum, zostane kapustnica alebo polievka zo štedrovečernej večere, šalát bude hotový, koláče má každý, nerobila by som si starosti. Narýchlo by som ráno hodila do trúby mäso , na prírodno a k šalátu ako stvorené.

rorino
24. nov 2025

@anonym_autor dúfam,že je všetko zavreté.Aj ľudia,ktorí robia v službach si zaslúžia mať pokoj a venovať sa rodine.

autor
24. nov 2025
@anonym_79ddcf

Robím v hoteli, a reštiku máme 24,25,26,12, zatvorenú. Kuchári, čašníci aj pomocné sa nalietajú dosť celý rok, majú právo trochu vydýchnuť a byť s rodinami. Ale zas 25.12. je dobrý dátum, zostane kapustnica alebo polievka zo štedrovečernej večere, šalát bude hotový, koláče má každý, nerobila by som si starosti. Narýchlo by som ráno hodila do trúby mäso , na prírodno a k šalátu ako stvorené.

@rorino
@anonym_79ddcf áno, so všetkým s vami súhlasím. Pre mňa nie je problém, aby to bolo u nás, verím, že ani ostatným nebude

Strana
z2