icon

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?

satanca
31. mar 2019

Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@lenjaaon naco plavky, hore bez a dolu cvicky😀

korunka1
31. mar 2019

@satanca jaka si hustá 22...ale život ta dobehne s tými nazormi

chupakabra
31. mar 2019

@satanca no ja sa vydrim k satam lebo nato sa pytas . Saty su krasne letne nemam nic proti . Ako vyzeras ty ale? Taketo si viem predstavit na opalenej pokozke ,taky tmavsi typ celkovo. Mas na vyber aj ine?

beky1813
31. mar 2019

https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/boli-porod-3/

Toto je vtipna tvoja diskusia 😃😃😃

satanca
autor
31. mar 2019

Paci sa vam

satanca
autor
31. mar 2019

@beky1813 toto čo tu vytahujes 😃😃😃 nemáš o čom už? Tak chod spinkať. Úplne normálna otázka to bola. Som mlada a neviem čo od toho čakať ale to tu vôbec nie je do témy tak netrapos Oki?

dadulala
31. mar 2019

@satanca ty si uplne mimo, skoda energie na teba minat..oblec si ich je to tvoje rozhodnutie a ak nedokazes prijat ine nazory tak sa nepytaj..ale takto na vecer si ma pobavila, uroven tvojej komunikacie o niecom svedci ☺☺.A moj manzel ta ma slusne povedane v pazi .Pekny vecer

beky1813
31. mar 2019

@satanca riesit nieco take v 22, ked nie si ani tehotna a nevies, ci vôbec budes a v kontexte s touto diskusiou, je viac nez vtipne a zavavne

satanca
autor
31. mar 2019

@dadulala Aj ja jeho :D dobru noc obom 🙂

korunka1
31. mar 2019

@satanca koľko si si toho dnes vecer dala? Tie tvoje reči 🤔🤔

lucka12399
31. mar 2019

@satanca jedine ty tu traposis

satanca
autor
31. mar 2019

No mate tu fotku :D nejak ticho ostalo

chupakabra
31. mar 2019

@satanca podla mna ti pojdu perfektne urcite svoju postavu nezabi v klasike 😉

satanca
autor
31. mar 2019

@chupakabra 🙂 dakujem pekne. kritičky a bontonistky si uz asi trieskaju hlavu od zavisti ked su ticho 🙂

lucka12399
31. mar 2019

@satanca nezavidim ti moja nic absolutne nic 🙂 postavu mas paradnu to hej .. ale to ako mas nasrate v hlave .. fuuu no to uz je iny kaliber

satanca
autor
31. mar 2019
korunka1
31. mar 2019

@satanca 😂😂😂😂😂
Jasne,už som zaliezla a muž sa už urobil na tej tvojej fotke...sebavedomia maš na rozdavanie...keby to aj s rozumom bolo tak

chupakabra
31. mar 2019

@satanca taky je zivot o tom to je tieto nicky su tu zname svojimi ostrymi nazormi..ja som mala na svadbe blizkej rodine cierne mini s vystrihom odhalene ramena a co 😂

nini1010
31. mar 2019

@satanca trieskaju hlavu od zavisti?nontebe to uz asi z vlastneho ega celkom bije na hlavu.

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@satanca nesedi kazda cely cas na zadku na MK. Zavidiet Ti nie je co. Vyzera to tak, ze strih si si vybrala dobry na svoju postavu, v kazdom pripade tie saty ani materialom, ani vystrihom na svadbu nepasuju. Ale si dospela, daj si ich, ak chces.

lenjaaon
31. mar 2019

@dskjhfdlkdjhl 😀😀😀 presne, aj tak sa da, ked sa chce pacit hlavne priatelovi, ved co tam po ostatnych, vsakze....

vendulka80
31. mar 2019

Mozes byt akokoľvek krasna len tu sa mieša nevkus s vysokým sebavedomim🥴ak mas postavu tak je milion krásnych šiat v ktorých by si bola krasna. Niektore nosí aj Vereska uz ked teda mas na to. A mozno keby si nechcela tak strasne pútať pozornosť tak by si nechodila po svadbách len ako hosť. Lebo chlapi si nemaju z coho vybrať. Takych ako ty co rady pútajú pozornosť je strašná kopa a vsetky na jedno kopyto

janinka007
31. mar 2019

Tak ten vek hovori za vsetko...hlúpučke decko.

beky1813
31. mar 2019

@satanca ta fotka nic neukazuje, obyčajná bezna postava

satanca
autor
31. mar 2019

tak ja mam ostatných vies kde. a hlavne taketo nizkosebavedome zakomplexovane zavistlive damy ako ste vy. chrlte dalej jed a zavist a noste marhulkove puzdrovky. vasi chlapi sa musia. nudiiiiiit a potom ze kukaju po takych ako ja.... ej ej prečo asi. KONCIM DOBRU NOC

dskjhfdlkdjhl
31. mar 2019

@janinka007 tak povedzme si na rovinu-vek nebude jediny dovod😉

satanca
autor
31. mar 2019

@beky1813 Ukaz ty 🙂

moonlight1210
31. mar 2019

@satanca saty si daj, k tomu zlate remienkove topanky, ale usta na svadbe radsej otvaraj len ked budes jest.

satanca
autor
31. mar 2019

@moonlight1210 topanky urcite nie take :DDD

beky1813
31. mar 2019

@satanca ja sa ukazovat nemusim, nemam v plane kupovat saty za 33 eur a tasit prsia 😃😃😃😃 to necham takej, ako si ty 🤣🤣🤣