Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

@satanca no ja sa vydrim k satam lebo nato sa pytas . Saty su krasne letne nemam nic proti . Ako vyzeras ty ale? Taketo si viem predstavit na opalenej pokozke ,taky tmavsi typ celkovo. Mas na vyber aj ine?
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/boli-porod-3/
Toto je vtipna tvoja diskusia 😃😃😃
@satanca jedine ty tu traposis
No mate tu fotku :D nejak ticho ostalo
@satanca podla mna ti pojdu perfektne urcite svoju postavu nezabi v klasike 😉
@chupakabra 🙂 dakujem pekne. kritičky a bontonistky si uz asi trieskaju hlavu od zavisti ked su ticho 🙂
@satanca nezavidim ti moja nic absolutne nic 🙂 postavu mas paradnu to hej .. ale to ako mas nasrate v hlave .. fuuu no to uz je iny kaliber
@lucka12399 :-*
@satanca taky je zivot o tom to je tieto nicky su tu zname svojimi ostrymi nazormi..ja som mala na svadbe blizkej rodine cierne mini s vystrihom odhalene ramena a co 😂
@satanca nesedi kazda cely cas na zadku na MK. Zavidiet Ti nie je co. Vyzera to tak, ze strih si si vybrala dobry na svoju postavu, v kazdom pripade tie saty ani materialom, ani vystrihom na svadbu nepasuju. Ale si dospela, daj si ich, ak chces.
@dskjhfdlkdjhl 😀😀😀 presne, aj tak sa da, ked sa chce pacit hlavne priatelovi, ved co tam po ostatnych, vsakze....
Mozes byt akokoľvek krasna len tu sa mieša nevkus s vysokým sebavedomim🥴ak mas postavu tak je milion krásnych šiat v ktorých by si bola krasna. Niektore nosí aj Vereska uz ked teda mas na to. A mozno keby si nechcela tak strasne pútať pozornosť tak by si nechodila po svadbách len ako hosť. Lebo chlapi si nemaju z coho vybrať. Takych ako ty co rady pútajú pozornosť je strašná kopa a vsetky na jedno kopyto
Tak ten vek hovori za vsetko...hlúpučke decko.
tak ja mam ostatných vies kde. a hlavne taketo nizkosebavedome zakomplexovane zavistlive damy ako ste vy. chrlte dalej jed a zavist a noste marhulkove puzdrovky. vasi chlapi sa musia. nudiiiiiit a potom ze kukaju po takych ako ja.... ej ej prečo asi. KONCIM DOBRU NOC
@janinka007 tak povedzme si na rovinu-vek nebude jediny dovod😉
@satanca saty si daj, k tomu zlate remienkove topanky, ale usta na svadbe radsej otvaraj len ked budes jest.
@moonlight1210 topanky urcite nie take :DDD

@lenjaaon naco plavky, hore bez a dolu cvicky😀