Sú tieto šaty s nádychom bielej vhodné, keď som ako hosť na svadbe?
Nie sú úplne biele ale je tam ta biela predsa...je to nevhodne? Úprimne prosím

@zooeynka co sa páči jednej nemusí sa druhej, či ženy musia byt ako stádo ovečiek a žiadna nemôže mat ani trosku iný vkus len aby to iným ženám nevadilo ??? Akoby to potom vyzeralo to rovno môžme nosiť rovnošatu aby tu nejakú náhodou niečo nepoburilo😂😂😂😂 mala som podobne šaty a to už na mojej stužkovej kde som mala čerstvých 18 pre boha predýchate to ?😀😀😀😀😀
@ivusikk naozaj mi je jedno co si mala stuzkovej, vravim ze existuje zdravy usudok a odhad, a ked mam potrebu ukazovat prsia na verejnosti tak asi je niekde chyba. Neviem ci vies, ale obliect sa da rafinovane a zvodne a pritom elegantne ale tamtie saty asi nikto nenazve elegantnymi...mne sa ten strih paci, ale urcite nie na svadbu ci nebodaj stuzkovu...no ale kazda sa hodnotime inak. Niektore proste chcu ukazovat prsia vsetkym a ine nie.
@ivusikk mne je jedno, nech ide aj hola. Ale nech si pozrie tie šaty na reálnych fotkách. To je fakt riadna handra. Také tie plážové umelohmotné, čo sa nosia na plavky - sú celé priesvitné mimochodom, hento je len marketingové foto. Však preto aj stoja 12 eur u Číňana. To fakt nie je nič na závisť 🤣. No holt niektorí jedinci chodia v rifliach do opery, niektorí v tunike na svatbu.
@moonlight1210 👍👍👍
@zooeynka a mne je naozaj jedno aký máš názor, ja som len povedala že nemusíme byt ovce a nosiť roláky ... ja tam žiadne nahé prsia nevidím. A prečo by mali byt na svadbu elegantne šaty ? Vieš v akom štýle bude ta svadba robená ? Ale to je take typické hodnotiť všetko na základe jednej fotky
@ivusikk autorka sa zhodila sama, ked po prvych zamietavych nazoroch zacala dotknuto utocit a urazat (staci ti precitat si prvej pol strany, kym sa ozvala s prvym tromi komentarmi).
Nasledne svojim chovanim rozputala posmievanie a nasledne sa zdula ako male decko.
Ked niekto seje vietor, a potom je vyvedeny z miery, ze zozal burku.
Mne sa tie šaty páčia, tiež by som si ich na svadbu vzala. Akurát by som asi nemala odvahu na taký výstrih, nejak by som si to doma po domácky ešte upravila so zihrajskou ako sa poznám :D Ale podľa mňa sú ok. Tiež nechápem prečo by mala v týchto šatách zatieňovať nevestu ??? To už aby všetky ženy okrem nevesty prišli oblečené vo vrecovine, aby ju náhodou nezatienili =) Každá žena chce byť na svadbe pekná, a chce si obliecť to, čo sa jej páči a v čom sa cíti pohodlne... tieto nemajú ani poburujúcu dlžku, nie sú ani obtiahnuté, sú vzdušné, s krásnou potlačou. Takže za mňa áno.
Možno to tu napíšem tak hrubo "na plné ústa", ale keď je raz žena krásna, tak zatieni aj tú najvyšperkovanejšiu nevestu aj keby bola oblečená v mníškej sutane :D Proste niekomu bolo nadelené viac, niekomu menej a nezachránia to ani svadobné šaty. Ale ako vidím, ženská závisť nemá hraníc. Niekedy sa fakt chytám za hlavu, kde to žijem ...
Mier ženy :D mať vaše problémy som najšťastnejší človek na svete :D
Ďalšia,čo nepochopila. Čo jej mám závidieť? Lacnú handru z aliexpresu? Nevkus a absenciu bontónu? Furt je na tej svadbe len hosť a mala by sa riadit urcitymi pravidlami. To nie je suťaž,kto z koho.Ale ak tam ide prvoplanovo upútať pozornosť, tak fajn. Máš pravdu, niekomu bolo nadelené menej a kapacita mozgu nepustí./zadávateľka/
Že má slečna 60-90-60, neznamena, že má patent na vkus. A sorry, ak aj mám nejaké kilo naviac, tak mám zrkadlo a zdravý rozum.
Že závisť.....🤣😂😁
@korunka1 neviem či si tým teraz označila mňa alebo nie 🙂 Nie, nie som ďalšia čo nepochopila. Hodnotím šaty na fotke na modelke, neviem odkiaľ ich objednávala/kupovala a v podstate mi to je jedno ako aj to, ako budú reálne vyzerať. Opakujem, hodnotím fotku. Neoznačila som teba, aby si jej mala závidieť. Len nechápem, prečo má podľa teba autorka príspevku nevkus. Krása je relatívna, to čo sa páči mne, nemusí sa tebe. Tak to je a bude. Vždy. Keby sme mali všetci rovnaký vkus, chodili by sme všetci rovnako oblečený ako v pionierskom tábore. Ale dnes je už chvalabohu iná doba, máš na výber toho toľko, že je toho až moc. Ja sa rada pekne oblečiem a je mi to jedno, či sa to páči len mne alebo aj druhým ľuďom. Pre mňa je móda akýmsi spôsobom, ako vyjadriť samého seba. A nepodriaďovať sa názorom druhých. Pretože druhý za teba život nežijú.
A áno, autorka sa len pýtala na názor, mala počítať aj s takýmito nesúhlasiacimi komentámi...mňa len udivuje, že sa aj na takomto niečom vie rozpútať vojna anonymných mamičiek :D Všetky časom vypnú modrého koňa, slečna pôjde na svadbu, prežije to aj ona, aj nevesta, aj ženích ,aj hostia, dokonca určite aj jej priateľ ...a život beží ďalej =D Žabomyšie vojny pre mňa :D
Ja by som si aj tak celkom zo zaujímavosti pozrela inšpiratívne fotky vhodných šiat na svadbu podľa ostatných pani a slečien 🙂ked toto je pre väčšinu nevhodne
jasne, tie saty su vhodne na svadbu ... svojho byvaleho, ktoreho chcem nasrat. tot asi tak vsjo.
@viera27 ale autorke ide práveže o to ukázať prsia takze tieto hoci krásne určite nezodpovedajú jej predstave
@ivusikk ano, kazda mame iny vkus, s tym suhlasim, aj s tym, ze sa netreba navzajom urazat, co sa paci jednemu, druhemu sa moze zdat prilis - tak ale toto treba potom skor adresovat autorke, ona sa pytala na nazor, no akonahle zeny (slusne) nesuhlasili s vyberom jej siat, zacala na ne slovne utocit a urazat ich
ak uz niekto zalozi diskusiu, mal by vediet prijat aj iny nazor
Takéto komentáre som videla asi prvý raz 😂😂😂😂😂😂😂👍
Podľa mňa riešiš nejaké komplexy, ináč by si nemala potrebu pútať pozornosť a ešte sa tu o tom radiť, keď máš na to vlastný názor.
Mne sa tento štýl neľúbi, nehodí sa, je jedno akej sú farby šaty. Bolo by mi ako neveste jedno, čo máš oblečené, či rifle, alebo plavky. Do istej miery to vystihuje teba, ako si mladomanželov vážiš. Mne osobne prísť niekto v rifloch si poviem, že mu moja svadba za veľa nestojí, ak by si prišla takto, neriešila by som to, ani ako nevesta som nemala potrebu pútať pozornosť tá sa dostaví neveste sama. Dosť záleží aký máš vstah k mladomanželom a o čo ti takými šatami ide.
nie
@janulka1802 jedine že by si ich obliekla naopak 😂😂😂
Chcela si uprimne nazori a dostala si ich aj v slusnej forme len si vztahovačna a tak ta urazi kazdy nazor iny ako tvoj. Tie šaty by som si kludne dala na plaž.. vyzeraju lacno nie len koli vysrrihu ale celkovo. Proste handra z ali ( a to mam vselijake vecicky no nie oblecko z ali) za 15e to aj tak vyzera. Nie je to dost slavnostne. Na svadbu sa nehodia , Ta latka je lacna umelina. A nie nezavidim nie som tucna veleryba ani puritanka. Prave naopak ja som na svadby mala šaty s holym chrbtom elegantne značkove sexy no este stale vhodne na taku akciu. Nemam lepsie foto naživo to bolo lepsie. Viem ze toto je stara tema ale nedalo mi celkom ma to pobavilo 😀 ( a pytala si iny vzor šiat)
v inej diskusii si pisala ze si nizka a utla po mame. pre nizku postavu nie su dlhe saty vacsinou vhodne,pretoze ju este opticky skratia. nizkej postave sa hodia lepsie kratsie saty vhodneho strihu.

Zeny, vy ktore ju podporujete si fakt myslite ze vystrih az po pupok(doslova)je vhodny inam ako na plaz alebo sex party? A naozaj nie vsetky zeny, ktore vyjadrili nesuhlas s tymito satami na svadbu su tucne, skarede alebo ploche...len maju vkus a vedia co je uz cez ciaru. Mne je uprimne jedno ci si ich oblecie, ale tiez si myslim ze styl"kozy von"sa na svadbu nehodi.