Nie su vhodné do kostola. Su kratke. A ked si sadnes,este sa zdvihnu. Ak ides do kostola,urcite nie tieto saty.
Saty sú dievcatkovske
Hľadala by som iné,
tieto sú tak na prechádzku po meste a na zmrzku
skor nie, na prijimanie nieco decentnejsie
Za mňa sú v poriadku aj do kostola. Daj si na vrch biely svetrík ako už bolo spomenuté a bude to dobre.
Keby boli dlhé, tak ešte možno áno. Do kostola treba mať šaty aspoň po kolená.
Su kratke. Aspon po kolena. Ale mozno si nizsia než modelka na foto. Inak ok. Do kostola sa davno nechodi ultra konzervativne. Staci dodrzat kolena-vystrih-ramena
Nie, nevhodné
Boli sme ako hostia na prijímaní minulú nedeľu , a veru krátkych šiat tam bolo neúrekom, veď budeš v kostole sedieť , alebo stáť medzi ľuďmi . Daj si aspoň predĺžený sveter a hotovo.
Ale ved kratka sukna sa do kostola normalne nosi a toto je na modelke. Co ak je autorka trocha nizsia a saty jej budu akurat? 😅
Z môjho pohľadu sú príliš krátke
Môžeš, sú veľmi pekné, nemajú veľký výstrih, zakryté ramená.... Si "iba" hosť, nie krstná mama.
Zaujímalo by ma, čo by si obliekli tie čo tvrdia že tieto šaty nie?
Nevhodne. Posobia dievcensky na teenegerku. Hovoris,ze matku poznas 30 rokov teda musis mat cez 30 ze?
Je vela siat na podobny styl, trosku decentnejsie na taku udalost. Rozhodne hladaj nieco dlhsie.
Sú úplne ok, ja keby si ich oblečiem, tak sú midi, nie mini :D dokombinuj pekným svetrikom alebo sakom a hotovo 🙂 je to predsa slávnosť, radosť, že dieťa prijíma, nie pohreb 🙂
Šaty sú ok, je to 1.sv. nie svadba ani pohreb. Netreba to preháňať. Ak sa zvolí správne zvyšok, budú super. A netreba kupovať žiadne speci róby ktoré si už viac neoblečieš....
Alebo sa opýtaj kamošky či sú vhodné. Nech tam "nesvietiš" či už v tomto alebo naopak v príliš spoločenskom
No niektoré teda riadne preháňate, až je to smiešne. Prečo by to nemohli byť šaty do kostola? Veď jej z nich netrčí zadok. Kde to žijete... Navyše - nie je to mama dieťaťa, ide tam ako nerodina.
@ autorka kľudne si ich daj, nič tým nepokazíš.
Mne sa tie saty pacia a kludne by som si ich aj bez nejakeho bolerka dala. Vyzeraju prijemne a aj spolocensky, takze by som sa vobec nebala do nich ist
Podľa mňa sú pekné a ak nie si vysoká, že ti budú po kolená, tak sú vhodné
sú v pohode
Obliekla by som si ich. Nie je na nich nic zleho
Podľa mňa sú detinské a také "obyčajne" vhodné do mesta (na prechádzku). 🤷
To, že sú krátke by som extra neriešila. Napr. ja som veľmi nízka (moja výška je 152cm) takže môžem nosiť iba také šaty čo majú dĺžku nad kolenom. 🙂 Dlhšie nie lebo ma to optické znižuje ešte viac (vyslovene vyzerám ako 10-ročná 😣)
Šaty podľa mňa vhodné do mesta počas leta, určite nie na prvé sväté prijímanie. Hľadala by som niečo elegantnejšie.

ked je to cirkevna udalost, nedalo by sa k tym satam dat biely svetrik a skombinovat tak aby vyzerali decentne? staci pocas obradu vyzerat decentne, potom pocas hostiny by som to uz nebrala tak vazne. Saty su vesele a decentymi konzervativnymi doplnkami by to mohlo ist.