icon

Sú tieto šaty vhodné do kostola na prijímanie pre krstnú mamu?

ivanka0603
15. jún 2021

Potrebujem poradiť dievčatá. Sú tieto šaty vhodné do kostola na prijímanie pre krstnú mamu?

Sú tieto šaty vhodné do kostola na prijímanie pre krstnú mamu?
ivanka0603
autor
15. jún 2021

@nafka0483 určite sú také aj v skutočnosti. Na foto je pani predavačka z toho obchodu, už som si od nich kupovala podobné minulý rok, len s výstrihom a bola som spokojná. Ak by mal niekto záujem, kľudne mi napíšte. Pošlem foto.

sofiella
15. jún 2021

@ivanka0603 sú krásne, nádherne si to cele skombinovala, perfektna postavička 👌👌👌 urcite sa hodia aj do kostola

sofiella
15. jún 2021

@ivanka0603 aha.... nevadí ze to nie si ty, ale určite aj ty v nich budeš veľmi pekná 😀

elizabet173
15. jún 2021

@pribinak brala som to tak, ze musia byt tieto, mne sa nepacia taketo rukavy do kostola. Keby som vedela, ze ich este len ide objednat, napisem, nech si objedna ine.

ciaciacia
15. jún 2021

@ivanka0603 sú to krásne šaty a určite sú úplne vhodné aj do kostola 👍

sonkaxxx
15. jún 2021

@ivanka0603 ja mam take iste len v modrom mala som ich na krstinach na oslave a su krasne urcite ich vyuzijes 👍

sovica
15. jún 2021

@ivanka0603 Určite sú vhodné aj do kostola a mimochodom, naozaj krásne👍💃

sslobodnamama777
15. jún 2021

najdi sa webe. V kostole maju mat zeny zahalene ramena bodka. To neni modna prehliadka, ze bolerko to pokazí. Obrad trva chvilu, fotit sa uz mozes ako chces. Ale v dnesnej dobe to malokto dodrzuje, takze ako chces ako uznas za vhodne. Hlavne ide o to, ci to co budes slubovat Bohu budes mysliet naozaj, alebo len tak to beriete ako folklor, ako to je dnes bezné. Bezna krestanka by sa toto ani nepytala, je to bezna prax ze aspon kratky rukav. Tieto saty nemaju ten kratky rukav, v taliansku by si nemohla ist do niektorych kostolov, ale my sme tu neni v taliansku, takze knazi sa musia zmierit, ze vidia hociajko oblecene zeny, vystrihy po pupok, minisukne pod zadok, leginky ako pancuchy...hlavne ide o ten krst, saty nie su podstatne. Ale slusnost kaze mat tie ramena zahalene. A hocijako sa tu snazia povedat, ze tieto saty maju zahalene ramena, no tak to teda nemaju.

h2
15. jún 2021

@sslobodnamama777 To nebude krst, ale prvé sväté prijímanie. Krstná mama prvoprijímajúceho dieťaťa nesľubuje nič, splynie v dave ostatných návštevníkov.
Ináč, trošku prekvapivo vyznieva toto mravokárajúce vyjadrenie od osoby, ktorá má nick slobodná mama. 😁

simca06022011
15. jún 2021

A ked ide nevesta k oltaru s vytrcenym celym "vystrihom" v korzetovych satach, to je ok? :DDD boze...

@ivanka0603 su fajn, ak su taketo pekne aj naozaj 🙂

lusyc
15. jún 2021

@simca06022011 veru, nevesty sa teda vedia naparádiť podľa protokolu, holé celé ramená, dekolty, chrbty, niekedy aj nohy. Aj priesvitné šaty s prekrytim bradaviek ala morská panna som už videla. Hlavne, že majú závoj...

simca06022011
15. jún 2021

@lusyc no ale tie nikto neriesi, ako krestanky budu v tom kostole vyzerat :D a nech si daju boleeerko :D

lusyc
15. jún 2021

@simca06022011 kiežby si ho dali

sslobodnamama777
15. jún 2021

@h2 aj na sv.prijimanie to plati. Nechapem o co ide ako mravokarcenie..cooo? zasnem, hlavne ze ty tu pises ze ja mam nick slobodnamama co sa vyjadrujem k satam v kostole :D no neviem kto tu moralizuje, ja pisem svoj nazor, ked uz riesim tieto veci v kostole nazor, ze to ma byt myslene vazne. Aj na prvom sv. prijimani sa zriekas..tri krat a slubujes...vsetci co su v kostole....toto je take povrchne az to bolí....o nic nejde, je to na kazdej zene svedomí, ja len ze sa nosia zahalene ramena oficialne aspon kratky rukav.
@simca06022011 no veru vystrih je ok kym je v ramci normy, ale su zeny co to nevedia odhadnut, kostole nevesty su zvacsa slusne oblecene, nevidela som nevestu v vystrihom po pupok v kostole, podla mna ani ty nie.

sslobodnamama777
15. jún 2021

@lusyc hej u nas na SR v kostole si videla taku nevestu?

rebekamarcusko
15. jún 2021

Ked tak si prehod cez ramena v kostole satku,urcite lepsie ako bolerko. Saty su nadhernr,velmi vkusne 😍

lusyc
15. jún 2021

@sslobodnamama777 áno. Ale veď nech si každý oblečie, čo chce. Osobne som mala na krstinach podobné šaty a dala som si na ne sako, aj ked bolo 30°, inak by som sa necítila dobre.

lusyc
15. jún 2021

@ivanka0603 sú pekné, vhodné. Ale ja by som si dala ešte niečo navrch, môj pocit.

simca06022011
15. jún 2021

@sslobodnamama777 a tieto saty maju nebodaj vystrih po pupok??? korzetove saty, kde vsetko je von, ramena ruky su na nevestach ok, ale tu si nemoze dat taketo rukavy? :D a take saty ma kazda 3 nevesta... jasne ze som ich videla :D tieto saty maju vystrih po pupok?? :D

h2
15. jún 2021

@sslobodnamama777 Vyjadrila by som sa k tomu, čo si mi napísala, ale nerozumiem tomu, nemá to hlavu a pätu. 🤷🏻‍♀️

ivanka0603
autor
15. jún 2021

Ďakujem všetkým za komenty, ukončujem diskusiu....je mi až smiešne, kvôli čomu sa tu vedia ženy pohádať 😆😁

veronikazuko
15. jún 2021

@ivanka0603 áno je to majiteľka v tých šatách. Oni majú ten butik tip-top. Super voľba a áno hodia sa🙂

eeffka
15. jún 2021

@nafka0483 toto je eshop baby myslim zo svidnika, ma kvalitne veci, mam ju tiez lajknutu na FB a aj kamosky od nej brali nejake veci a pekne, na fotke je priamo majitelka

eeffka
15. jún 2021

@ivanka0603 napis mi az ti pridu, tiez obzeram saty dlhsie ale nemam odvahu kupit

ivanka0603
autor
15. jún 2021

@eeffka ja som tam už viackrát kupovala a vždy som bola spokojná. Objednala som ich dnes a zajtra prídu. Veď môžeš do 14 dní vrátiť bez udania dôvodu.

nafka0483
15. jún 2021

@eeffka
@ivanka0603 Odradza ma trochu material, ale naozaj vyzeraju krasne, realna fotka by potom potesila 🙂

veronikazuko
15. jún 2021

@eeffka zo Sniny butik

tomas97
9. aug 2021

@elizabet173 ty si asi v živote nenabrala vkus? TIe šaty by to zabilo. TIe sú pekné také aké sú.

nafka0483
9. aug 2021

@ivanka0603 Ahoj, posles prosim fotku ci boli tie saty take super ako na fotkach z eshopu? 🙂

linddi
5. jan 2023

@ivanka0603 tie šaty sú prenádherné 😍škoda, že už nie sú v ponuke... Presne také niečo zháňam na dcerine prijímanie 🤔