Sú tieto svadobné šaty staršia kolekcia?
ak ti nikto neporadí tak zbehni do požičovne svadobných šiat a budeš vidieť či náhodou neuvidíš podobné...
ešte je možnosť popozerať na nete - syn tak pozeral salón z Ameriky. kde mali naj trendy...
@deti95060810 ďakujem vám veľmi pekne
https://www.babyonlinedress.de/en/g/extravagant...
Typicke aliexpress, alibaba a ine portaly...na tej prvej foto to vyzera straaasne lacno, take cinske flitre
@ayse123 podľa mna si krásne , myslím že niečo v podobnom štýle bolo už , frčali to na plyšových šatách . Ale osobne mne sa veľmi páčia… je to tvoj deň. Ja som bola v obdobi keď som sa vydávala tak strane vychudnutá že som si požičala šaty na prvé sväté prijímanie ,keďže som nízka. Vtedy má očarili hneď .. teraz by som si asi tiež inak vybrala . Daj na prvý dojem ..
Je uplne jedno, aka je to kolekcia, ci su aktualne in. Dolezite je, ci sa ti pacia, ci sa ti hodia a ako sa v nich citis.
Najnovší trend to nieje, rovnaké mala kamarátka pred 6-7 rokmi, myslim ze mala korzet viac zdobený,ale sukňa rovnaka
Celkovo sú pekne,a ak sa páčia tebe,neni o com.
@mariejenka aj vam veľmi pekne ďakujem
Ak sa páčia tebe, tak nerieš nikoho a obleč si ich, ty sa musíš cítiť dobre ;) prajem peknú svadbu
@ayse123 vydávať by si sa mala v šatách, ktoré sa ti páčia. Je fuk jedno, aká je to kolekcia. To na svadbe nikto nerieši. Ci myslis, ze hostia budu mat prelistovane katalogy vsetkych salonov, výrobcov, distributorov svadobných šiat aj 5 rokov dozadu a budú Ti ich bodovať? Ak sa Ti páčia, zober si ich. Budeš v nich štastná, spokojná a nádherná. Na ničom inom nezáleží 😉
@ayse123 ""niektoré majú také komentáre ze sa mi nechce ani čítať..""
Pytas sa na verejnom fore, musis pocitat aj s kritikou, nie len s pozitivnymi reakciami. Nic zle ti baby nepisali, len ti odpovedali na tvoju otazku.
@ayse123 ak sa Ti pacia, su pekne, nevyblednute, nezasednute, neries kolekcie. Ja som sa vydavala pred 10 rokmi a bola som rada, ze mi nieco ako-tak sadlo na moju postavu, aj to z pozicovne. Pacili sa mi, len zapinanie bolo na snurovacku a kedze mam velke prsia, povolovalo to a nedrzalo, ako malo. Z toho som na prasky, lebo aj fotkach to vidno ☹. A chlapovi fotografovi to nejak bolo jedno...Sestra mala site od navrharky, bola ako bohyna Freya, ako z ladu a kovu boli tie saty, nadherne. No trcia jej doma a vrchna latka z duhoveho tylu sa povyhovala, to je taky zvlastny material, strasne jemny. No len ich uz ani nepreda.
Pokial su pekne, nezasednute, sedia Ti, neries to. Nie je to model z roku 1990, takze za mna OK...😁
Aj keby Boli kolekcia AliExpress 2022 vyzeraju strasne lacne .. to nebude original designer znacka ale lacnejsia kopia. Ked sa ti pacia mozes byt pekna nevesta aj vo vreci ale zas nespekuluj nad kolekciou Vivienne Westwood to nie je.
@ayse123 neviem, aka je to kolekcia, ani odkial su, ale viem ti poradit, ze ak to kupujes cez internet podla tychto fotiek, tak si pytaj viac foto. Aby ti ta sukna tak stala (ako na obrazku, kde su oblecene), potrebujes specialnu spodnicku. Pevnu a s viacerymi obrucami. A aby takyto vrchny diel bez ramienok drzal, musi byt vnutri vsity akoby druhy korzet z pevnej latky. A vysivany top je len vrchna vrstva na ozdobu. Myslim, ze na vesiaku a na modelke su rozne saty.
Ked si niekto chce najst dovod na kritiku tak skritizuje aj nos medzi ocami. Flitre nevymyznu z mody a strapce su teraz moderne. Moj nazor je ze su extravagantne. Pre nejaku mladu babu s tetovanim. Kolekciu neries. Pochod v nich po dome ako sa ti nosia ci ta neskriabu,netlacia.