icon

Svadba spontánne

12. feb 2023

Ahojky chcem sa spytat ci tu na SK funguje nieco take ze sa chcem spontanne zosobasit s partnerom ze pod ideme dnes alebo zajtra tak to citim, napr cez tyzden a vtedy pojdem na urad (samozrejme v uradnych hodinach) a oni nas oddaju ?
Dakujem za kazdu odpoved
(Hlupe komenty si nechajte :* ) Ď

amelia1234
Odpoveď bola odstránená
bessie12
12. feb 2023

nie. To sa neda len tak hop šup urobit. Vsetko si treba naplanovat, rezervovat.

petamich
12. feb 2023

nie nefunguje, kazda matrika ma vypisane terminy, kedy oddavaju a je pritomny poslanec + matrikarka, ak by ste tam v ten den spontanne sli a mali by volne miesto, stihli by ste podat ziadost a pod. tak by vas mozno oddali (ale aj to si nie som ista)

k_a_j_k_a
12. feb 2023

Len tak vás nikto neoddá. My keď sme "planovali" našu mini svadbu, prišla som na matriku s tým, že kedy najskôr by sa dalo. Ten týždeň už bolo vraj moc narýchlo, tak sme sa vzali na ten ďalší. Aj to vraj bolo moc skoro 🙈

ropucha6
12. feb 2023

Neviem, ci nie je 7 dni minimum pre matriku.

renatik999
12. feb 2023

Ak nechceš hlúpu odpoveď, nájdi si to v Googli.

autor
12. feb 2023
stanulienkat
12. feb 2023

A ten chudak vie, ze chystas na neho pascu?😁

h2
12. feb 2023

Jedine vychytiť sa a ísť do Las Vegas.

autor
12. feb 2023

@h2 nezda sa vam Las Vegas moooooc otrepane ? Vy ste tam svadbovali ? 🤭

autor
12. feb 2023

@stanulienkat chudak si jedine tak TY 🐍

h2
12. feb 2023

Ja nie som vydatá. Ale keď raz budeme s chlapom v Las Vegas, tak sa určite vezmeme. 😂

weronika90
12. feb 2023

Myslim že nám povedali tak 2 týždne pred treba prísť. Môže byť termín aj cez týždeň za príplatok. My tak budeme mať,pretože sme chceli konkrétny dátum a vychádza cez týždeň. Ale treba tam vopred vypísať žiadosť a doniest všetko čo požadujú ( rodné čísla svedkov, vaše rodné listy, rodny list ak je spoločné dieťa a neviem či ešte niečo).

autor
12. feb 2023

@weronika90 ďakujem moc pekne, 🫶🏻

rony2255
12. feb 2023

@h2 ale potom nesmieš zabudnúť dať to zapísať na SK do matriky, tuším je tam aj nejaká lehota 🤔

h2
12. feb 2023

@rony2255 Ja som to nemyslela vážne. Nechystám sa ani do Vegas, ani do manželstva. 😁

rony2255
12. feb 2023

@h2 ja len, keby niekoho napadla exotická svadba 😄

bylinka25
17. feb 2023

@h2 To bi šlo, ale ten sobáš by im tu neplatil, museli by mať aj slovenský, aj sobášny list by museli mať preložený do slovenčiny.