Svadba spontánne
Ahojky chcem sa spytat ci tu na SK funguje nieco take ze sa chcem spontanne zosobasit s partnerom ze pod ideme dnes alebo zajtra tak to citim, napr cez tyzden a vtedy pojdem na urad (samozrejme v uradnych hodinach) a oni nas oddaju ?
Dakujem za kazdu odpoved
(Hlupe komenty si nechajte :* ) Ď
nie. To sa neda len tak hop šup urobit. Vsetko si treba naplanovat, rezervovat.
nie nefunguje, kazda matrika ma vypisane terminy, kedy oddavaju a je pritomny poslanec + matrikarka, ak by ste tam v ten den spontanne sli a mali by volne miesto, stihli by ste podat ziadost a pod. tak by vas mozno oddali (ale aj to si nie som ista)
Len tak vás nikto neoddá. My keď sme "planovali" našu mini svadbu, prišla som na matriku s tým, že kedy najskôr by sa dalo. Ten týždeň už bolo vraj moc narýchlo, tak sme sa vzali na ten ďalší. Aj to vraj bolo moc skoro 🙈
Neviem, ci nie je 7 dni minimum pre matriku.
Ak nechceš hlúpu odpoveď, nájdi si to v Googli.
@renatik999 🤫
A ten chudak vie, ze chystas na neho pascu?😁
Jedine vychytiť sa a ísť do Las Vegas.
@h2 nezda sa vam Las Vegas moooooc otrepane ? Vy ste tam svadbovali ? 🤭
@stanulienkat chudak si jedine tak TY 🐍
Ja nie som vydatá. Ale keď raz budeme s chlapom v Las Vegas, tak sa určite vezmeme. 😂
Myslim že nám povedali tak 2 týždne pred treba prísť. Môže byť termín aj cez týždeň za príplatok. My tak budeme mať,pretože sme chceli konkrétny dátum a vychádza cez týždeň. Ale treba tam vopred vypísať žiadosť a doniest všetko čo požadujú ( rodné čísla svedkov, vaše rodné listy, rodny list ak je spoločné dieťa a neviem či ešte niečo).
@weronika90 ďakujem moc pekne, 🫶🏻