icon

Svadba - trapasy

24. júl 2020

Poďme sa troška zabaviť pri týchto starostiach s deťmi, zdravím, mužmi... V našej rodine sa blíži k svadbe, a tak spomínam, na akých sme boli. A tak sa mi vynorila jedna, že som na jednej svadbe kdesi v MT prevrátila stôl. Nie mojou chybou. Stoly boli tie skladané, so spojom v strede. Nebol dobre zaistený, zatlačený do pántov... Už pri večeri sa mi zdalo, že nieje niečo v poriadku. 🤔 Hegal sa, večerali sme tak, že som
a svadobná

autor
24. júl 2020

Že som ja a sesternica sediaca na kríž a otom opačne patrneri...neriešili sme to, ale podgurážení sme sa vybrali tancovať a ako každí chc vstať, oprel sa o stôl a buuuum.. Všetko bolo na zemi... Od koláčov, alkoholu, pohárov... No všetko na zemi, kameraman bol hneď pri nás 🤭 nevesta v šoku 😄 týmto pozdravujem 😄😄😄

nicoli02
24. júl 2020

mne sa stalo už dávno, že som bola hlavná družička na svadbe mojej tety a uja. teta mala nádherný dlhý závoj a z kostola som šla za nimi prvá ja aj s bratrancom. tak som sa vyškierala na všetky strany, že som si nevšimla, že oni na chvíľu zastali a my sme zastali až neskôr takže som si nevšimla, že som jej zostala stáť na závoji a keď sa pohli tak to chvíľu trvalo ale ako šla tak jej začalo hlavu ťahať dozadu a tak sa obzrela a už som vedela, že je zle 😂 😂 rýchlo som pozrela pod nohy a odskočila ale už bolo neskoro, už to bolo na kamere :D našťastie to kameraman celé vystrihol a na videu je vidno už len to ako im gratuluje farár a hovorí, že aj to k tomu patrí 😂

s_a
24. júl 2020

keď som kráčala k oltáru, o niečo sa mi zachytil závoj a celý mi spadol z hlavy 😖 😂

elenka74
24. júl 2020

Muž so synom chodia filmovať a fotiť svadby a už viackrát zažili nevestu, ktorá tak ohnivo tancovala, že sa potkla a spadla na parkete alebo ju jeden z hostí chcel zdvihnúť a obidvaja spadli.

tanamiska
24. júl 2020

Tak mne sa stal trapas v kostole pri čítaní a to taký že som čítala ten istý odsek ako ženích 🥺 čiže ja Tatiana beriem si teba ..... za manželku 😁.By som sa radšej zakopla pod zem ,no v tej chvíli som len vybuchla do smiechu 😀

moonlight1210
24. júl 2020

mm sa mi pred svadbou vyhrazal, ze mi schvalne povie pri oltari "nie". ze aby bola sranda. ze on si to chce vyskusat, ake to je. ze vsak sa potom vezme na druhy pokus.
(kedze vsak svadbu si vydupal on, tak som to nebrala vazne a tiez som si robila srandicky.)

no ale ako sme potom tak stali uz v kostole (ja som mala od rana nervy a stres, lebo neznasam byt stredobod pozornosti, co zialbohu v ten den nevesta chtiac-nechtiac je) a ja cela stastna, ze vsetko sa blizilo konecne ku koncu a mali sme si uz iba vymenit prstene, tak som ho chytila za ruku a on sa zrazu zacal cukat.
Tak si vravim: tak toto teda nie, moj mily, ziadne blbe srandicky, nie na mojej svadbe!!!
poriadne som mu ruku stisla a just som mu ten prsten tlacila na prst, az sa konecne vysklbol a podal mi tu spravnu ruku.
lebo som sa mu ho v tom strese silou-mocou snazila navliect na pravu ruku, len aby sme uz sli. 🙂

zuzkablazejka
24. júl 2020

Sedeli sme pred oltárom, malá som dlhý závoj. Ako pán farár išiel popri nás dávať prijímanie zamotal sa nohami do zavoja a strhol mi ho 😂😂 Tak som si ho tam nejako narýchlo prichytila. A ešte keď sme tancovali prvý tanec tak cítim ako mi padá podväzok a hovorím mužovi že siahni pod šaty a zober ho. No všetci si všimli že sa niečo deje, vtom môj muž si kvokol a vytiahol podväzok tak samozrejme všetci výbuch smiechu a aj my dvaja. Ze to si nechajte až na svadobnú noc. 😂😂

makova333
24. júl 2020

Ja som bola na jednej svadbe, zenich a nevesta uz pri oltari, zenich sa nehol k neveste a ta zasycala, nedychaj na mna nemal si vcera chlastat. Akosi si neuvedomila, ze je pred nou mikrofon a jej laskyplne vyznanie ide do reprakov 😀 Ziju spokojne a stastne uz par rokov 🙂

veronikaa006
24. júl 2020

mne na tanečnom parkete pristupil manželom kamarát šaty a spadla som :D dokonca mi ich roztrhal. Naštastie sme nemali kameramana :D

heliet
24. júl 2020

Ja som mala šaty niekde vpredu od trávy, zamazali sa mi najskôr počas fotenia a keď sme už išli s manželom na svadobnú noc do botela, ani jeden z nás si nevšimol, že keď sme prechádzali okolo recepčnej, mala som v oblasti zadku krásne čierny odtlačok - sadla som si do makovníka. To som si všimla až ráno, keď som oblečená v civile brala šaty späť do požičovne. Išli sme tam s malou dušičkou, že čo mi nato chlapík povie a či mi to nedá zaplatiť, a pred vchodom do salónu sa mi v rukách zničoho nič roztrhal perlový náhrdelník. Len som ho držala v rukách a šla som rovno, dodnes nechápem. Tak som si čupla a plakala a zbierala tie perly a nevidela som na ne cez slzy. A keď už tu spomínate viacerí kameramana, tak aj my sme mali. Došla mu baterka, keď sme si mali povedať ÁNO a kým si spojazdnil kameru, boli sme už manželia...

nedockavka372
24. júl 2020

Pred tým ako sa začne na svadbe jesť je u nás zvykom, že ľudia začnú cinkať príbormi o riad aby sa mladí pobozkali. My sme sa už chystali pobozkať, v tom prišiel za nami chalan, ktorý na svadbu prišiel len v tom čase kvôli pracovným povinnostiam a chcel nám zagratulovať a samozrejme, že ma pri tom pobozkal na líca 😄 celá sála prepukla do smiechu, našťastie aj môj novomanžel a celé to brala samozrejme kamera 😅

beabelisova
24. júl 2020

kamoske sa stalo, ze meskala na vlastnu svadbu, nieco sa po ceste stalo, zostali v kolone a uz len volala, ze nejako to nevychadza 😀

maminuska
24. júl 2020

Ja keď som sa prvý krát vydávala boal som v 4 mesiaci , vážila som 47 kg ale mám pomerne veľké prsia. Tehotenstvom ešte narástli viac , mala som veľký výstrih a otvorený dekolt , vtedy ( 90 roky ) korzety sa vyšívali rôznymi korálikmi a krajkami a teda ten bol tvrdý ako betón . Po sobáši sme isli na hostinu , kameraman točil ostošesť, ja som sa kŕmila kurčaťom, kamarátka sedela vedľa mňa a zrazu mi kus stehna odpadol od úst rovno za ten vystrih na prsia a mastný sa mi skĺzol dole. Kamoška celá zhrozená s výkrikom preboha šaty z ničoho nič sa mi začala hrabať medzi prsiami a vyťahovať ten kúsok mäsa. Samozrejme všetko je na kamere ako mi to tam usilovne doluje.

michellemary
25. júl 2020

Oddávajúca namiesto manželov Mrázových predstavila na konci obradu manželov Zimových. 😀 A raz sme šli spievať na sobáš, na ktorom manžel povedal nie...

jupitershop
25. júl 2020

@maminuska 😂😂😂😂😂 tecu mi slzy od smiechu 😂😂😂😂

jane25
25. júl 2020

Moj manzel sa pocas nasho svadobneho obradu pri citani manzelskych slubov pomylil a namiesto toho, ze ma bude ctit po vsetky dni svojho zivota, precital, ze ma bude citit po vsetky dni svojho zivota 🤣 a tak ma citi uz 9 rokov 🤣🤣🤣 Bol to asi najveselsi svadobny obrad, aky som doteraz zazila 😆

nikussss
25. júl 2020

Nam sa stalo vsetko mozne. Jeden host netrafil po oslave k ubytku (asi 30m), tak sinajprv ustlal pod krikom (jeho 70r rodicia ho zatial hystericky hladali), a potom sa dobijal na ubytko cez okno inej izby (kde zobudil tri vyplasene cuzdie zeny). Dalsi par si to po oslave v posteli uzival tak, ze to vsetci poculi. Kadernicka ani za svet nevedela spravit ten pravy uces, takze sme mali riadny sklz a nestihli sme fotenie, co malo byt pred obradom. Nasledne pri obliekani ani za svet neslo zapnut cipkovane bolerko, co som mala na satach (kameraman to slusne vynechal, ale fotku mame, ako to nakoniec moj otec bruchaty spoteny cerveny nasrany v tielku kombinackami zopol drotom na dvoch miestach, aby to aspon trosku drzalo, ja som vtedy asi uz revala). Organista spieval tak falosne, ze sa vacsina zucastnenych stale uskrnala. DJ pomylil pesnicky (prvy tanec sme tancovali nieco uplne ine ako sme mali). Kameraman noc pred svadbou vytopil miesto prespania. Fotografka sa zasekla vo vytahu pri vypadku elektriny. Niekto mi pristupil zavoj. Vietor mi tak zamotal zavoj, ze som si cerstvo naruzovanymi perami oznackovala zavoj aj saty (este pred obradom). Kym som sla dole z bytu, svokra ma dole ohovarala, co mi to tolko trva, ze som pipina :D Cerstvy manzel mi tolkokrat stupil na dlhe saty, ze kamosky ozeleli zicherky z ich bezramienkovych siat, aby mi upravili saty pred prvym tancom, aby sme sa pri nom nezabili. Make up a uces vydrzali tak dve hodky, hned ako sa dalo, sa na mna vrhli segra, kamoska a ich arzenal v igelitke, aby som dako vyzerala, kym ja som si akoze uzivala svadbu, su z toh vtipne fotky :D Aa este by sa isto daco naslo.

dori92
25. júl 2020

U nás sa stalo viac vtipných príhod, napríklad šla som čítať sľub z listocka (farar nám ich vždy ukázal a my sme len prečítali) a keď už som bola v polovici zrazu sa zbadal že čítam úplne niečo iné a vymenil mi ten listocek za druhý 😁 potom som čítala ďalej a namiesto v zdraví a chorobe som povedala v zdraví a chudobe, a nakoniec som ešte manželovi tlačila obrúčku na pravú ruku. 😂

nikussss
25. júl 2020

o a citanie :D no ano... nas svedok pri citani chcel robit dramaticke pauzy s pohladom do publika, a pri jednej nevedel potom trafit, kde predtym cital. dlhe ticho, urputne hladanie, a nasledny tlmeny rehot :D toto sme ziadali, aby kameraman nezostrihal, hehe

barborkabar
29. júl 2020

@michellemary kokos to musí byť riadne, keď svadbu chystáš a všetko jak má byť a on povie, že nie riadny hard 😀