Svadba v decembri
Mám kamošku, doviedla mi predstaviť jej priateľa pred 2 rokmi na Vianoce. Vtedy bol pohoďák, tichý, nadmieru inteligentný, neskôr sa z neho vykľul čudák, ona sama sa sťažuje, že vkuse klame, vyjadruje sa oplzlo aj na ex, začína aj na ňu. V decembri budú mať svadbu, ale ona veľmi uvažuje, či vôbec, tak zvažujem, mám vôbec objednávať dar, či čakať?
Aky dar preboha....peniaze do obalky nachystat a ked svadba nebude tak ziadna skoda.
najskôr by som sa porozpravala či vážne chce, s nou , a peniaze v darčekovej obálke vieš dat vždy
Aký dar? Už sa dávajú len peniaze a tie si odlož a počkaj či svadba bude. Hlavne sa ju od toho snaž odhovoriť, ľahšie zruší pár mesiacov dopredu ako týždeň pred.
Niekto ešte dáva aj dar a aj peniaze.
Ja by som počkala a keď sa predsa len vezmú, dáš iba peniaze.
Dar už nikto nechce, skôr peniaze.
@anonym_autor chúďa kamarátka sa trápi vo vzťahu a tvoj najväčší problém je či objednať nejaký lapač prachu?
To je co za dar, ze ho musis objednavat pol roka dopredu??
V sobotu sa vydávam, a pevne dúfam ze nedostanem žiadny hmotný dar
Kup maximalne nejaku ozdobnu obalku … ak si to so svadbou rozmysli, obalku pouzijes inokedy … ono ked sa uz stazuje … nech si ho neberie … naco … aby sa do roka rozvadzala?
@anonym_autor
dala by som jej urgentne sedenie u osychologa a druhe u týrané zeny v minulosti. To je presne to co potrebuje, najlepšie iz pozajtra.
@anonym_autor ziadny dar nekupuj, odloz si peniaze ake jej planujes dat do obalky. asi by som sa s nou porozpravala, ze vydavat sa v jej pripade nebude dobry napad. este stale ma dost casu objednane veci na svadbu zrusit, i ked niektore mozno uz s pokutou ale stale lepsie ako potom riesit rozvod. neviem si predstavit slubovat niekomu lasku kto by mi vulgarne nadaval.

miesto daru jej daj peniaze a mas po probleme..alebo vyber nieco,co vies kupit na poslednu chvilu pripadne uzitocne-co si vies nechat .. alebo jej daj poukaz k psychologovi aby sa vedela porozpravat a spravne rozhodnut ..popripade chod s nou na vikend niekam kde si to v hlave urovna a to bude mat rovno dar ci uz svadba bude alebo nie