Svadba v Tunisku
Ahojte, chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosti so svadbou v Tunisku. Či si zobrala Tunisana. Ak áno,...Aké všetky doklady potrebovala? Kde ich vybavovala? Koľko trvalo vybavovanie dokladov? A čo treba všetko okolo toho vybaviť, ďakujem.
Nevieš si informácie vyhľadať sama?
Na tvojom mieste by som zavolala priamo na veľvyslanectvo SR, priamo v Tunisku ho nemáme, ale Tunisko spadá pod veľvyslanectvo v Egypte, takže volaj do Káhiry. Tam dostaneš určite správne informácie.
Ja neviem prečo sa hneď brať. Koľko ho poznáš? Plánujete žiť tam? Vieš o tom ze už ťa domov nemusí pustiť? Nejde o národnosť ani náboženstvo božechran ja rešpektujem každú rasu a náboženstvo. Ale ide o to ze proste budeš v zahraničí skadiaľ sa cestuje už tak komplikovane a zvlášť keď budete mat dieťa a nie to ešte aby si ta tam nejaký priviazal k sebe.
@tep3 ale teda odpoviem ti približne. tam sa len zoberieš, s tým že musíš prijať ich vieru. Následne ich sobášny list musíš dať overiť a preložiť pre našu matriku. Ak ho budeš chcieť sem dopratat, musíš dokladovať že máš cca 3000 eur na účte, teda že ho vieš zabezpečiť. Musíš mať potvrdenie že má kde bývať a zároveň sa za neho zarucujes. Toľko približne info
Moja nevlastna sesternica si vzala tunisana - asi po 2r sa z Tunisu prestahovali do Nemecka, uz su rozvedeni, on sa vratil domov, ona ostala v Nemecku s dcerou
skús na stránke Mojasvadba.sk,
@tep3 nerob to

@tep3 áno a dopadlo to katastrofálne. A poznám 5 párov a ani jedna nedopadla dobre