Svadobná hostina február 2022
Ahojte, prosím aka je reálna šanca na normálnu svadbu s 50 ľudmi vo februári budúci rok? Ja už som pako zo semaforov a tak ďalej .. a neviete prosím či môže byt sobáš v kostole aj pred veľkou nocou ? Alebo je vtedy post? Dakujeeeem
Pred veľkou nocou je post. Takže určite nie v kostole.
situácia sa mení... ani tí tam hore riadne netušia, čo bude.... dnes možno majú prognózy, ale realita za toho pol roka môže byť úplne iná.... určite by som sa nespoliehala na to, čo platí teraz a svadbu posunula radšej viac do leta
Tak to by som určite neplánovala len kvôli dátumu. Lebo všetko presúvať potom x krát. Na tvojom mieste plánujem skôr leto.ziadne magické číslo nezaručí šťastné manželstvo a ani si ho manžel lepšie nezapamata 🤪🤪🤪
Popolcova streda bude 2. Marca 2022.dovtedy sú fašiangy a svadby v kostole sa konajú bežne
Ale kvôli covidu to je risk vtedy plánovať.mozno maličkú svadbu áno.
Z ktoreho si regionu? Oslavy a svadby maju zadane pravidla podla farieb. V ba s vyssou zaockovanostou seniorov vies, ze v ciernej faze nebudu...
Pozri ake su pravidla v najhorsom moznom variante, ktory moze dosiahnuť tvoj region
A este by som dodala, ze jedna vec je ofic stanovisko a druha, ze tie restiky a kadernicky chcu prezit. Takze ak by si si nasla odlahlejsi penzion, ktory nie je tak na ociach, popytala majitelov ako sa k tomu stavaju (napr by dovolili ak by boli vsetci zaockovani)....
Ďakujem Vám, nejde o dátum, presúvame to už dva roky .. chceli sme na dedkove narodeniny na jeho počesť lebo prvýkrát sme odložili lebo zomrel .. je to take celé na nič nejako 🤦🏻♀️ No uvidíme čo bude ja už rozmýšľam že fakt neviem
mali ste to dat v lete co uz februar by som neriskovala vobec ale pockala a zabookovala leto
Podľa mňa je od teraz októbra do minimálne apríla nereálne

pockaj chvilu, idem oprasit gulu...