Svadobná noc strávená v hoteli
Ahojte žienky 🙂 Prosím Vás, aktuálne som sa pustila do plánovania svadby a chcela by som sa Vás opýtať na skúsenosti v hoteloch, nakoľko som doposiaľ žiadne hotelové služby nevyužívala. Ide mi o svadobnú noc, respektíve o to, či je bežné, že sa dá objednať nejaká mladomaželská výzdoba izby (nejaké lupienky ruží v tvare srdca, sviečka...). Vždy som o niečom takom snívala pri pozeraní romantických filmov 😅 Hlási sa niečo také pri objednaní izby? Či je také niečo také určené len pre tie páry, ktoré majú aj hostinu v danom hoteli? Chceme len malé posedenie v reštaurácii a program s rodinou maximálne do desiatej a potom sa už len venovať jeden druhému. (To len tak poznamenávam, lebo veľa ľudí tvrdí, že svadobná noc v pravom zmysle slova neexistuje pre únavu pri dlhých, klasických svadbách). Ďakujem. ❤ Pekný dník.
My sme mali svadbu priamo v sale v hoteli, izbu pre mladomnazelov sme dostali gratis a mali sme v nej aj vyzdobu, aj sampanske a ovocie. Ale svadobnu noc sme nemali v sukromi, kedze zabava koncila nad ranom :D ale nam to nevadilo.
Ale este par rokov pred svadbou ked sme oslavovali vyrocie, tak tiez sme isli na predlzeny vikend a pri rezervacii som spomenula, ze mame vyrocie, ze ci sa da izba vyzdobit a vyzdobili - niekde chcu priplatok za to, niekde nie. Informuj sa uz pri rezervacii ;)
Aj na svadobnej ceste sme nahlasili pri rezervacii ze ide o svadobnu cestu ale nic sme si nepytali a mali sme vyzdobenu izbu, sampanske, ovocie, aj blahozelanie od hotela - bolo to mile 🙂
ked si to pri objednavaní uvedieš do poznámky , nie je problém
niekto má rovno tak pripravené izby špecialne pre par napr hotel partizan celoročne na vyročia atd
väčšinou to automaticky riešia vyzdobu pri svadobnej ceste ak o nej vie hotel
my sme boli na jednej svadbe, mali tam hostinu 30 ludi, mladomanželia mali izbu a teda vyzdoba tam nebola žiadna ,skôr bol problém sa tam popratat
My sme mali svadobnu noc v mensom hoteli, samozrejme o tom vedeli takze nam to pekne pripravili a este nam aj rano nechali ranajky kedze sme vstali az po desiatej.
V prvom rade by som tuto otazku smerovala na susedne forum ktore je na to urcene - mojasvadba.sk
No a k otazke - v kazdom dobrom hoteli kde si vazia zakaznika by toto vobec nemal byt problem. Urcite tam treba vopred zavolat a povedat im o svojej predstave 😊👍♥️
Ja som mala velku svadbu v hoteli, k tomu bol aj svadobny apatrman, ten som vsak prenechala kamaratke s rocnou dcerkou a my sme spali s kamosmi na chate, na oddelenych posteliach 😂😂 o 5 mesiacov sme sli na svadobnu cestu a ked sme sa registrovali v hoteli, povedali sme, ze honney moon a prebookovala nam izbu na king size postel a mega vyzdobene za pol hodinu.
Podla mna ak to spomenies v objednavke, tal to vyhoveju.
no ja by som to riesil tak, ze si zavolas na recepciu a spytas sa ci by sa to takto dalo.. napriklad my sme boli v zochovej chate na wellness pobyte teraz a bolo to super ved si pozri ceny - https://hotelzochovachata.sk/balicek/wellness-p... , zavolal som na recepciu a tam sa pytal na nejake veci, s ktorymi som chcel prekvapit zenu a vysli mi v ustrety hned, proste zlati na mna boli.. cize ja odporucam, aj ked to bolo drahsie, oplatilo sa.. urcite to budem este niekedy riesit .. nie len tento rok kvoli korone, lebo sme nechceli riskovat zahranicie, ale mozno aj cez vianoce by som spravil prekvapko zene s pobytom.. je to dobra vec na utuzenie vztahov nas dvoch

Pokial tam mate len izbu tak by som to objednala vopred, ze by to tak pripravili. Ako u nas bezne takto izby nevidim dekorovane, Max na dovolenke nam to takto automaticky dekorovali