icon

Svadobné šaty z Aliexpressu

siminiki
25. apr 2023

ahojte baby, mate niektora skusenost so svadobnymi satami z aliexpresu?🙂

mb2021
Odpoveď bola odstránená
tosomja
25. apr 2023

@siminiki keď chces trapas, tak radšej pouzi záclony z bytu 😉

julish
25. apr 2023

@siminiki ee, nechceš moje zo salóna? Tzv rybi strih, predĺžená vlečke, na 177 a menej cm. Aliexpres je lacnota a tak to aj vyzerá, umelina

macekovam
25. apr 2023

@siminiki raz dcére prišli šaty a museli sme ich dat,, došiť,, krajčírke aby boli pouzitelne

lilianka28
25. apr 2023

@siminiki Cena zodpovedá kvalite. Viac k tomu netreba dodať.
Nikdy by ma ani len nenapadlo kupovať svadobné šaty odtiaľ.

asocial
25. apr 2023

@siminiki ja som mala saty z ebay, ale je to v podstate to iste, lebo boli na mieru site v cine. A uprimne, nik by nepovedal, ze su to cinske saty, vyzerali dobre🙂 fakt. Nefandim si, ale boli aj pekne site, aj sedeli ako rit na serbel, lebo boli robene uplne podla mier a tych mier bolo vela. Takze moja skusenost je super, cakom pak aj s dopravou to bola vtedy necela 100ka. Pred 10 rokmi

lenka.25
25. apr 2023

Ja som bola na svadbe kamarátke , mala nadherne saty a keď mi povedala , že z Ali za 70€ , ani sa mi veriť nechcelo . Iba si ich dala upraviť krajčírske trochu jej na prsiach nesedeli , inak boli naozaj super .

slavomira236
25. apr 2023

@siminiki uz som citala ze mali myslim ze aj tu v skupine aliexpres..dcera mi hovorila ze jej kamoska tiez mala z ali

kitycat
25. apr 2023

Ono to chce vela casu a najst spravneho predajcu s dost hodnoteniami a fotkami... ale bazare su plne siat, naco az z Ciny?

pukina
25. apr 2023

@mb2021 nemusi to chciet vobec vela odvahy, kto na aliexprese vie nakupovat, nekupi shit. ja mam tiez svadobne saty z ali a boli nadherne, jednoduche a material nebola ziadna umelina.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
bessie12
25. apr 2023

@siminiki svadobné šaty z Ali by som nikdy nekúpila. Keď už, tak by som radšej pozrela niečo na bazaroch, ak nemáš vysoký rozpočet alebo nechceš vela € dat za šaty. Ale aj v salónoch sa dá kúpiť pomerne lacno.

basulaak
25. apr 2023

ak chces posli obrazok a take ti usijem aj ja. Vysledok bude rovnaky jak z Ali 😀

maruniakovaeva
25. apr 2023

Moja sesternica si kupovala šaty z Aliexpresu, ale s tým, že vlastne chcela len základ, ktorý bol lacnejší ako na SK a nechala si ich dorobiť u krajčírky. Ale to bol zámer

nnnuuunnn
25. apr 2023

Kolegyňa kupovala, spokojná bola. Tiež mi to prišlo ako nonsens keď to hovorila.

vierka0508
25. apr 2023

Ja som mala svadobne saty z aliexpressu, pred 8 rokmi. Vysli ma na 110€ a boli teda krasne, presne take ako som chcela, velkost mi sadla uplne super a kvalita bola porovnatelna s tymi zo salonov, co som v tej dobe obehla a za pozicanie chceli od 300 do 500€. Mama mi ich trosku skratila, je krajcirka. Mam ich v skrini dodnes.
Teraz by som objednala znova ale zo Shein-u, mas tam kopec recenzií, obrazkov od zien a rychle dodanie.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
omg1992
Odpoveď bola odstránená
katkami123
26. apr 2023

Ja som bola v svadobnom salóne skúšať šaty, mali tam rôzne, prišla tam poštárka, dala im 5 balíčkov, mne to prišlo zabalené ako klasické balíky cez ebay, keď som si ja niečo objednavala, rozbalili balíky a tam svadobne šaty. Tak ja len aby ste sa tu nepohorsovali, ze mnohé svadobne salóny majú šaty z aliexpresu a tvária sa čo za nóbl veci ponúkajú

erikab82
28. apr 2023

Ja som mala šaty z Ali ale objednala som ich cez jednu predajňu na moja svadba, ona ich objednávala od overeného predajcu, roky od neho objednávala a šaty mi prišli aj rýchlo. Bola som veľmi spokojná, nevyzerali vôbec lacno, boli úplne ako na foto

erikab82
28. apr 2023

@katkami123 presne tak

maryetta
28. apr 2023

Mam kamaratky ktore mali z ciny. Neviem ci cez aliexpres ci ako. Ale ozaj boli krásne. Jedna napr mala tak nadherne ze to sa ani salon nevyrovna.

cameellia
28. apr 2023

@siminiki ahoj, ja som mala, stali ma nejakých 150€, dávala som im svoje konkrétne miery a ešte som chcela jednu úpravu- aby chrbát nebol tak vykrojený. Super komunikovali, poslali mi nákres že či to takto myslím s tým chrbtom, potom foto šiat. Všetko prišlo super, ľudia mi ich veľmi chválili 😊 kamoška mala tiež z aliexpressu a tiež boli krásne. Dokonca si objednala dvoje, aby mala na fotení iné. Za tu cenu
... 😆